Keystone logo
© Skagit Valley College
Skagit Valley College

Skagit Valley College

Skagit Valley College

Johdanto

Skagit Valley College on julkinen kansalaisopisto, joka toimii kuvernöörin nimittämän paikallisen johtokunnan valvonnassa. SVC:n piiriin kuuluvat Skagitin, Islandin ja San Juanin piirikunnat.

Tehtävä

Skagit Valley College edistää opiskelijoiden oppimista ja saavutuksia, edistää opiskelijoiden koulutuksellista, henkilökohtaista ja taloudellista menestystä sekä edistää tasa-arvoisia ja kukoistavia yhteisöjä.

Näkemys

Skagit Valley Collegen pääpaino on opiskelijakeskeisessä opetuksessa ja oppimisessa. Olemme sitoutuneet:

 • Oppilaiden tasapuolinen osallistuminen, saavutukset ja yhteisöllisyys.
 • Periaatteemme
 • Strategiaan ja näyttöön perustuvat päätökset
 • Työntekijöidemme kehittäminen
 • Monimuotoinen ja osallistava korkeakouluyhteisö, johon kaikki kuuluvat

Lyhyt historia

Skagit Valley College (SVC), jonka alkuperäinen nimi oli Mount Vernon Junior College, aloitti toimintansa vuonna 1926 Mount Vernonissa sijaitsevan Union High Schoolin yhteydessä. Nimi muutettiin Skagit Valley Junior Collegeksi vuonna 1948, ja vuonna 1958 otettiin käyttöön nykyinen nimi. SVC:llä on ylpeä kunnia olla Washingtonin osavaltion toiseksi vanhin kansalaisopisto.

Alkuvuosina luokat pidettiin lukiorakennuksen ylimmässä kerroksessa. Vuonna 1955 ostettiin pysyvä 35 hehtaarin alue, ja kuuden rakennuksen kokonaisuus valmistui vuonna 1959. Koska oppilaiden määrä kasvoi välittömästi, ostettiin toiset 10 hehtaaria maata ja rakennettiin uusi kirjastorakennus. Uusien maa-alueiden ostojen myötä Mount Vernonin kampusalueen kokonaispinta-ala on noussut yli 110 hehtaariin.

Tällä hetkellä SVC palvelee opiskelijoita Mount Vernonin kampuksella Mount Vernonissa ja Whidbey Islandin kampuksella Oak Harborissa. Korkeakoululla on myös kolme keskusta: San Juan Center Friday Harborissa, Marine Technology Center Anacortesissa ja Cardinal Craft Brewing Academy Burlingtonissa.

Akkreditointi

Northwest Commission on Colleges and Universities akkreditoi Skagit Valley Collegen.

Northwest Commission on Colleges and Universities -komission antama korkeakoulun akkreditointi osoittaa, että se täyttää tai ylittää vertaisarviointiprosessin avulla arvioidut korkeakoulun laadun arviointiperusteet. Akkreditoidulla korkeakoululla on käytettävissään tarvittavat resurssit, jotta se voi saavuttaa ilmoitetut tarkoituksensa asianmukaisten koulutusohjelmien avulla, ja se tekee näin olennaisilta osin ja antaa kohtuulliset todisteet siitä, että se tekee näin myös lähitulevaisuudessa. Akkreditoinnissa käsitellään myös oppilaitoksen eheyttä.

Northwest Commission on Colleges and Universitiesin akkreditointi ei ole osittaista, vaan se koskee koko oppilaitosta. Näin ollen se ei ole tae jokaisesta tarjotusta kurssista tai ohjelmasta tai yksittäisten tutkinnon suorittaneiden pätevyydestä. Pikemminkin se antaa kohtuullisen varmuuden oppilaitoksen opiskelijoille tarjottavien mahdollisuuksien laadusta.

Sijainnit

 • Mount Vernon

  2405 East College Way Mount Vernon, WA, 98273, Mount Vernon

 • Oak Harbor

  Southeast Pioneer Way, 1900, 98277, Oak Harbor

 • Friday Harbor

  Weber Way, 221, 98250, Friday Harbor

 • Anacortes

  Anacortes, Yhdysvallat

 • Burlington

  Burlington, Yhdysvallat

Kysymyksiä