Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa
Sunway University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Shah Alam, Malesia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 16 135
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa tarjoaa korkealaatuisen kulinaarisen koulutuksen huipputason keittiön ja luokkahuoneen mukavuuksilla.
Palkittujen kulinaaristen asiantuntijoiden johtama päämäärä on tuottaa laadukkaita tutkinnon suorittaneita, jotka eivät ole vain vakuuttuneita kulinaarisista taidoistaan, vaan myös pystyvät kommunikoimaan sujuvasti, toimivat itsenäisesti ja näyttävät johtajuusominaisuuksia, jotka parantavat heidän mahdollisuuksiaan vieraanvaraisuuteen ja ruokailupalveluun teollisuus täällä Malesiassa ja maailmanlaajuisesti.
Keskeinen käytännön kokemus saadaan 20 viikon työharjoittelujaksolla. Le Cordon Bleu on hyväksynyt tämän tutkintotodistuksen, ja ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneille myönnetään kaksi todistusta; yksi Sunway University ja toinen Le Cordon Bleusta, joka on johtava kulinaarisen taiteen ja vieraanvaraisuuden laitos.
Intakes
Tammikuu, huhtikuu ja elokuu
Kesto
2 vuotta (kokoaikainen)
Uramahdollisuudet
- Keittiömestari / Executive Chef
- Banquet Manager
- Ruoka- ja juomaoperaattori
- Lennon aikana elintarvikepäällikkö
- Tuotekehityspäällikkö
- Ravintola Omistaja / yrittäjä
moduulit
- Kulinaariset ja keittiötoiminnot I
- Kulinaariset ja keittiötoiminnot II
- Konditoria
- Viennoiserie ja Boulangerie
- Elintarvikkeiden turvallisuus ja puhtaanapito
- Ruoka- ja juomaoperaatiot I
- Ruoka- ja juomaoperaatiot II
- Juomaopinnot
- Viihde- ja matkailuteollisuus
- Business English I
- Business English II
- Kommunikointitaidot
- Klassista ranskalaista ruokaa
- Contemporary Cuisine
- Kulinaarinen taiteellisuus
- Ostaminen ja kustannusten hallinta
- Liiketoimintaympäristö
- Hospitality Management
- Yrittäjyyden perusteet
- Kirjanpidon periaatteet
- Markkinoinnin periaatteet
- Työharjoittelu
Entry Requirement
- SPM / SPMV / O-Taso: Hyväksy vähintään 3 op
- UEC: Pass vähintään 3 luokka B
- Englannin kielivaatimus:
- Sunway Intensive English Program (IEP) Taso 3
- Cambridge englanti (ensimmäinen) 50 ja yli
- Muut pätevyydet:
- Muitakin pätevyyttä harkitaan tapauskohtaisesti
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman rakenne
Vuosi 1
- Kulinaariset keittiötoiminnot l
- Kulinaariset keittiötoiminnot ll
- Pâtisserie
- Viennoiserie ja Boulangerie
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Elintarvike- ja juomatoiminta l
- Elintarvike- ja juomatoiminta ll
- Juoma-opinnot
- Johdatus vieraanvaraisuus- ja matkailualaan
- Business englanti l
- Business englanti ll
- Ostaminen ja kustannusten hallinta
- Markkinoinnin periaatteet
Vuosi 2
- Klassinen ranskalainen keittiö
- Nykyaikainen keittiö
- Kulinaarinen taiteellisuus
- Liiketoimintaympäristö
- Vieraanvaraisuuden hallinta
- Johdatus yrittäjyyteen
- Kirjanpidon periaatteet
- Viestintätaidot
- Työharjoittelu
Muut MOHE-pakolliset yleissivistävät opinnot
paikalliselle opiskelijalle
- Etiikan ja sivistyksen arvostaminen
- Moraalinen koulutus
- Yhdyskuntapalvelu
- Bahasa Kebangsaan A (koskee opiskelijoita, jotka eivät istuneet SPM: ssä tai eivät saaneet opintopisteitä SPM Bahasa Melayussa)
kansainväliselle opiskelijalle
- Malaijan kieli viestintään 1
- Moraalinen koulutus
- Yhdyskuntapalvelu
Uramahdollisuudet
Ura näkymät
- Juhlapäällikkö
- Keittiömestari / pääkokki
- Ruoka- ja juomapäällikkö
- Lennon aikana toimiva ruokapäällikkö