Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Johdanto

Kauneus haastaa maailman. Uskotko siihen?

Koulun Ainutlaatuinen konsepti perustuu kurssien akateemisten luentojen ja autenttisten projektien yhdistelmään ammattilaisten ja toimittajien kanssa. Kaikki yhdessä horjuttamaan maailmaa joka päivä, joka tunti.

- paikan päällä tehtävät tarkastukset ja kokemus - sekä vierailut työpajoihin, laboratorioihin, tehtaisiin ja myymälöihin. Kursseilla otetaan huomioon tärkeimmän kansainvälisen akateemisen tutkimuksen tulokset maailmankuulujen suunnittelijoiden ja arkkitehtien todistuksella. Lähes kaikki uudet ideat ovat saaneet inspiraationsa taideteoksista ja niiden taiteilijoista. Tieteellisen ja käytännön toiminnan lisäksi luemme yhdessä ja keskustelemme teksteistä filosofiasta, taiteilijoista, ajankohtaisista asioista sekä muotoilun ja arkkitehtuurin viimeisimmistä suuntauksista.

Yrityksemme on arkkitehtuuri- ja design-studio Firenzessä. Valitsimme tämän suuren kaupungin useista syistä.

Ensinnäkin siksi, että Firenzen keskeisen sijainnin ansiosta voimme vierailla, opiskella ja työskennellä monissa muissa kaupungeissa, kuten Milanossa, Roomassa ja Venetsiassa, joissa olemme kehittäneet tiiviitä työsuhteita. Itse asiassa Firenzen maantieteellinen sijainti tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin Italian osiin.

Toiseksi siksi, että italialainen kansainvälinen muotoilu on peräisin täältä, missä mielenkiintoisimmista historiallisista yhteyksistä vastasi tulevaisuuden näkemys.

Kolmanneksi, koska se on kaikkein tunteellisin kaupunki Italiassa.

Lisäksi paikamme sijaitsee Via degli Artisti -kaupungissa, joka tunnetaan kaupungin taiteellisesta tuotantohistoriasta.

Kurssiemme erityispiirteenä on, että niissä yhdistyvät opetus ja kansainvälinen työkokemus teoreettisiin luentoihin.

Käytännön työskentelyn ja kaupunkivierailujen kautta suunnittelun paikan päällä, professorimme opettavat erilaisia projekteihin liittyviä näkökohtia sekä suunnittelussa (huonekalut ja sisustus) että arkkitehtuurissa.

Opi se, tee se

Sijainnit

  • Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Kysymyksiä