Keystone logo
Stanford Summer Session

Stanford Summer Session

Stanford Summer Session

Johdanto

Liity maailmanlaajuiseen opiskelijayhteisöön yhdessä maailman johtavista tutkimus- ja oppimislaitoksista. Ainoana mahdollisuutena opiskella ulkomailla Stanfordin yliopistossa Summer Session auttaa opiskelijoita ottamaan vastaan haastavia tutkijoita korkeakouluopintoihin ja samalla tasapainottamaan koulutusta ja sosiaalista toimintaa. Tutustu uuteen akateemiseen alueeseen, ota yhteyttä opiskelijoihin yli 50 maasta, löydä intohimosi tai löydä tapa muuttaa maailmaa. Valitsetpa minkä polun tahansa, sinulla on oppimiskokemus, jolla on todellinen ja kestävä vaikutus.

Huomaa: Opiskelijat eivät hae tiettyyn luokkaan tai opintojaksoon.

Kuinka se toimii

 • Hae mukaan 8 viikon ohjelmaamme.
 • Ota vastaan ja hyväksy pääsysi.
 • Ilmoittaudu kursseille, kun ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa.
 • Opiskele asuin- tai lähiliikenneopiskelijana.

Miksi Stanford Summer Session ?

Oppia

Osallistu dynaamiseen luokkahuonekokemukseen maailmanluokan opettajien ja vaikuttavan ikätoveriryhmän kanssa. Lisää Stanford yliopistokokemukseesi kursseilla eri aloilla, jotka saavat opiskelijat aktiivisesti mukaan soveltamaan teoriaa todellisiin kokemuksiin.

Innovoida

Stanfordin asema amerikkalaisen teknologian ja innovaatioiden keskuksena on osa jokaisen opiskelijan kokemusta kampuksella. Piilaakson henki ohjaa kesäohjelmaamme erikoismahdollisuuksin ja yrittäjyyteen ja tulevaisuuden rakentamiseen keskittynein kurssein.

Tutkia

Nauti koulun ulkopuolisista aktiviteeteista ja pohjimmiltaan Stanfordin tapahtumista – suihkulähteiden hyppäämisestä maailmanluokan tiedekunnan keskusteluihin – kutsuen sinut kokemaan kampuksella ja kauniilla Kalifornian San Franciscon lahden alueella tarjolla olevia mahdollisuuksia.

Kampuksen ominaisuudet

Kesäopiskelijana koet kaikki Stanfordin tarjoamat resurssit kirjastoista terveys- ja hyvinvointikeskuksiin.

kirjastot

Stanfordin kirjastot ovat olennainen osa Stanfordin akateemista elämää ja tarjoavat yhteisölle poikkeuksellisen joukon resursseja ja palveluita.

Saat käyttöösi huomionarvoisia painettuja ja digitaalisia kokoelmia lähes 20 kampuksen kirjastossa, joissa voit selata lehtiartikkeleita ja muita tieteellisiä lähteitä yli 1000 lisensoidussa tietokannassa ja etsiä kirjoja, elokuvia ja karttoja SearchWorksin avulla. Aihekirjastonhoitajat tarjoavat tutkimusneuvontaa kaikilla tieteenaloilla.

Kirjastoissa on myös erilaisia yksilö- ja ryhmäopiskelutiloja, perus- ja erikoistietokoneklustereita sekä langaton Internet-yhteys.

Terveys- ja hyvinvointikeskukset

Vadenin terveyskeskus

Vaden Health Center on Stanfordin kampuksen terveydenhuollon klinikka. Keskuksessa on monia toimipisteitä, mukaan lukien neuvonta- ja psykologiset palvelut (CAPS), röntgenklinikka, fysioterapiakeskus ja allergia-, immunisaatio- ja injektioklinikka.

Neuvonta- ja psykologiset palvelut (CAPS)

CAPS tarjoaa yksilöllistä ja ryhmäpsykologista neuvontaa. Olet oikeutettu ilmaiseen alkuarviointiin tai lyhytaikaiseen neuvontaan. CAPS ei voi tarjota pitkäaikaista neuvontaa. Luottamuksellisuus säilyy tiukasti.

Luottamuksellinen tukitiimi (CST)

CST tarjoaa henkistä tukea, konsultointia ja lyhytaikaista yksilöllistä neuvontaa Stanfordin opiskelijoille, jotka ovat kärsineet seksuaalisesta väkivallasta ja parisuhdeväkivallasta. CST:ssä työskentelee koulutettuja psykologeja ja sosiaalityöntekijöitä, jotka ovat erikoistuneet traumatietoisiin palveluihin opiskelijoille. CST:ssä opiskelijat voivat saada tietoa ja ohjausta oikeuksistaan ja raportointimahdollisuuksistaan. Luottamuksellisuus säilyy tiukasti. CST-palveluista ei peritä maksua.

Akateeminen tuki

tutorit

Stanfordin jatko-opiskelijatutorit mahdollistavat virtuaalisia tapaamisia henkilökohtaisia tutorointiistuntoja, jotka tukevat kesän opetussuunnitelmaa. Tutorit myös järjestävät viikoittain akateemisia työpajoja aiheista, kuten henkilökohtaisista esseistä, R- ja MatLAB-koodauksesta, ajankäytöstä ja korkeakoulututkimuksesta.

Akateeminen neuvonta

Summer Session Academic Advising on käytettävissä kesän aikana auttamaan sinua kurssien lisäämisessä tai hylkäämisessä, arvostusvaihtoehtojen valitsemisessa ja muuttamisessa, kurssin peruuttamis- ja mitätöintiprosesseissa sekä kuhunkin näistä alueista liittyvissä akateemisissa vetoomuksissa. Neuvonta tarjoaa myös ohjausta tavoitteidesi ja akateemisen edistymisen suhteen.

Urheilutilat

Stanfordin urheilutilat ovat monipuoliset ja huippumodernit. Harjoittele koneilla jommassakummassa kampuksen kuntosalista. Kokeile jooga- tai TaeKwonDo-tuntia suuressa, hyvin varustetussa studiossa. Haasta itsesi kiipeilyseinällä tai nauti ilmaisesta pääsystä uima-altaillemme; tennis-, käsipallo- ja squashkentät; koripallo- ja hiekkalentopallokentät; golfkenttämme; sekä kentät ja laitteet, joita Stanford omistaa yleisurheiluun, softballiin, jalkapalloon ja maahokiekkoon.

Stanfordin sijainti tarjoaa opiskelijoille myös mahdollisuuden patikoida, pyöräillä ja juosta.

  Pääsymaksut

  Opiskelijat

  Kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat

  Jotta voit hakea, sinun on:

  • Ole vähintään 18-vuotias ohjelman alkaessa.
  • Olet valmistunut lukiosta, lukiosta tai vastaavasta.
  • Ole nykyinen yliopisto-opiskelija tai sinulla on korkeakoulu- tai toisen asteen jälkeistä kokemusta.
  • Kansainväliset opiskelijat: Pystyy varmistamaan englannin kielen sujuvuus jollakin Kansainväliset opiskelijat -sivun Englannin kielen taito -osiossa kuvatuista menetelmistä.

  Jos olet ansainnut tai olet suorittanut perustutkintovaatimukset kesäneljänneksen alkuun mennessä, hakemuksesi arvioidaan vierailevana jatko-opiskelijana. Sinun ei tarvitse parhaillaan suorittaa jatkotutkintoa päästäksesi vierailevaksi jatko-opiskelijaksi kesäneljännekselle.

  Valmistuvat oppilaat

  Kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat

  Jotta voit hakea, sinun on:

  • Ole vähintään 18-vuotias ohjelman alkaessa.
  • Olet valmistunut tai suorittanut vaatimukset yliopistostasi tai toisen asteen korkeakoulusta.
  • Kansainväliset opiskelijat: Pystyy varmistamaan englannin kielen sujuvuus jollakin Kansainväliset opiskelijat -sivun Englannin kielen taito -osiossa kuvatuista menetelmistä.

  Sinun ei tarvitse olla tällä hetkellä ilmoittautunut jatko-ohjelmaan ollaksesi kelvollinen. Jokainen opiskelija, joka on suorittanut perustutkintovaatimukset, arvioidaan jatko-opiskelijaksi kesäneljännekselle.

  *Yliopistotason opiskelijoilla, jotka hakevat International Honours -ohjelmaan, on erilliset haku- ja kelpoisuusvaatimukset.

  Lukio-opiskelijat

  Kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat

  Jotta voit hakea, sinun on:

  • Ole hakemusta tehdessäsi nykyinen toisen vuoden opiskelija, juniori tai vanhempi.
  • Ole vähintään 16-vuotias ohjelman alkaessa 22.6.2024 ja enintään 19-vuotias viimeisenä päivänä 18.8.2024 mennessä. Näihin ikärajoituksiin ei ole poikkeuksia.
  • Älä ylioppilaa Stanfordiin ensimmäisenä vuotena.
  • Kansainväliset opiskelijat: Pystyy varmistamaan englannin kielen sujuvuus jollakin Kansainväliset opiskelijat -sivun Englannin kielen taito -osiossa kuvatuista menetelmistä.

  Gap-vuoden opiskelijat

  Kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat

  Jotta voit hakea, sinun on:

  • Ole vähintään 18-vuotias ohjelman alkaessa.
  • Olet valmistunut lukiosta, lukiosta tai vastaavasta.
  • Älä ylioppilaa Stanfordiin ensimmäisenä vuotena.
  • Kansainväliset opiskelijat: Pystyy varmistamaan englannin kielen sujuvuus jollakin Kansainväliset opiskelijat -sivun Englannin kielen taito -osiossa kuvatuista menetelmistä.

  Ylimääräiset kansainväliset opiskelijavaatimukset

  Tarkista seuraavat tiedot kansainvälisten opiskelijoiden vaatimuksista:

  • Englannin kielen taito ja kokeet
  • Viisumivaatimukset
  • Asiakirjavaatimukset

  Opiskelijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman aikaisin, jotta vältytään viivästymiltä I-20:n (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus) käsittelyssä ja F-1-opiskelijaviisumien saamisessa.

  Englannin kielen taito

  Kaikki kurssit opetetaan englanniksi. Opiskelijoiden tulee tuntea olonsa riittävän mukavaksi kielellä kommunikoidakseen ohjaajiensa ja luokkatovereidensa kanssa opiskellessaan Stanfordissa. Kielitaito varmistetaan jollakin kolmesta tapaa:

  Jos olet äidinkielenään englantia puhuva

  Englannin äidinkielenään puhuvat ovat vapautettuja englannin kielen kokeen pisteiden antamisesta. Äidinpuhujat oppivat tyypillisesti englantia lapsena, puhuvat kieltä kotona, ja se on yleensä heidän kotimaansa äidinkieli (esim. Australia, Jamaika, Iso-Britannia). Äidinpuhujien vapautuspyynnöt käsitellään osana hakuprosessia. Stanford Summer Session -toimisto varaa oikeuden pyytää lisätietoja ja/tai vaatia kielitaitokokeen pisteitä.

  Jos käyt koulussa, jossa englanti on pääasiallinen opetuskieli

  Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet vuoden tai useamman kokopäiväisen kurssin oppilaitoksessa, jossa englanti on ensisijainen opetuskieli, voivat saada englannin kielen poikkeuksen. Kurssivuoden tulee olla suoritettu 31.12.2022 mennessä. Kurssien tulee olla luonteeltaan akateemisia eikä englantia toisena kielenä opettavia kursseja.

  Perustutkinnon ja jatko-opiskelijan hakijoiden on täytynyt suorittaa vuosi työselostus yliopistossa tai keskiasteen jälkeisessä oppilaitoksessa. Toisen asteen jälkeinen koulutus on luokan 12 jälkeen Yhdysvalloissa tai vastaavan kansainvälisen luokkatason jälkeen.

  Lukion ja välivuoden hakijoiden on täytynyt suorittaa työvuosi lukiossa tai toisen asteen oppilaitoksessa. Toisen asteen koulutus luokilla 9 - 12 Yhdysvalloissa tai vastaavat kansainväliset arvosanat.

  Englanninkieliset luopumispyynnöt käsitellään osana hakuprosessia. Stanford Summer Session -toimisto varaa oikeuden pyytää lisätietoja ja/tai vaatia kielitaitokokeen pisteitä.

  Jos opiskelet kansainvälistä koulua, jossa englanti ei ole ensisijainen opetuskieli:

  Stanford Summer Session edellyttää pätevien TOEFL-kokeen, kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS), Cambridge Assessment English-, Duolingo- tai Pearson Test of English Academic (PTEA) -pisteiden toimittamista osana hakuprosessia. Tenttipisteet ovat voimassa kolme vuotta, ja niiden on oltava voimassa kunkin ohjelman hakuajan päättyessä.

  Seuraavat vähimmäispistemäärät ovat tiukat ohjelman vaatimukset. Minimiarvoa pienemmät tenttipisteet eivät täytä englannin kielen taitovaatimusta.

  Internet-pohjainen testi englannista vieraana kielenä (iBT TOEFL)

  • Vähimmäispistemäärä 100 iBT TOEFL:lle

  Kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä: Akateeminen (IELTS: Akateeminen)

  • Yhtyeen vähimmäispistemäärä on 7,0

  Cambridge Assessment English

  • Vähimmäispistemäärä 180 Cambridge English Advanced, CEFR Level C1
  • Vähimmäispistemäärä 200 Cambridge English Proficiency, CEFR Level C2

  Duolingo

  • Vähimmäispistemäärä 120

  Pearson Test of English Academic (PTEA)

  • Vähimmäispistemäärä 70

  Viisumivaatimukset

  Stanford edellyttää Stanford Summer Session osallistuvilta kansainvälisiltä opiskelijoilta akateemiseen opiskeluun sopivaa viisumia. Useimmille opiskelijoille tämä on F-1 opiskelijaviisumi, vaikka on olemassa muita viisumiluokituksia, jotka kattavat opintosuoritusten.

  Seuraavat viisumivaatimukset koskevat vain opiskelijoita, jotka ovat jättäneet hakemuksen Stanford Summer Session . Muilla Stanfordin kampuksen kesäohjelmilla on omat viisumivaatimukset, jotka voivat vaihdella.

  Jos opiskelet jo Yhdysvalloissa toisen oppilaitoksen sponsoroimalla I-20-todistuksella (Certificate of Eligibility for Nonimmigrant F-1 Student Status):

  Et välttämättä tarvitse uutta I-20:tä Stanfordilta. Hakijat voivat kuvata viisumitilanteensa osana verkkohakemustaan, ja heihin otetaan suoraan yhteyttä, jos tarvitaan lisätietoja. Jos sinulla on kysyttävää viisumistatuksestasi, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä Stanford Summer Session -toimistoon.

  Jos tarvitset I-20-todistuksen (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus) Stanfordista:

  Sinun tulee ylläpitää ilmoittautumista vähintään 8 kurssin yksiköihin. Stanford Summer Session -toimisto valvoo ilmoittautumisia koko kesäneljänneksen ajan varmistaakseen vaatimustenmukaisuuden.

  Prosessi F-1-opiskelijaviisumin saamiseksi

  Ensimmäinen askel Stanfordin osallistumiseen kesäksi on hakea. Jos pääsyä tarjotaan, seuraava vaihe on hyväksymisprosessin suorittaminen. Tämä prosessi sisältää kolmen seuraavan asiakirjan toimittamisen:

  • Declaration of Finance: online-lomake, joka on täytetty osana Stanford Summer Session hyväksymisprosessia.
  • Rahoitustodistus: Kirje tai lausunto rahoituslaitokseltasi tai perheesi rahoituslaitokselta, joka vahvistaa, että varat riittävät kattamaan ohjelman kaikki kustannukset rahoitusilmoituksen mukaisesti. Tämä asiakirja on esitettävä Yhdysvaltain dollareina. Hyväksymme tarvittaessa myös asiakirjoja, joissa taloustiedot on lueteltu paikallisessa valuutassa. Suosittelemme, että pyydät kaksi alkuperäiskappaletta tästä asiakirjasta: toinen lähetetään Stanfordiin ja toinen tuodaksesi tapaamisellesi Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin. Kun ohjelman rahoitus tulee muualta kuin sinulta (esim. emoyhtiöltä, yritykseltä tai toimistolta), Stanford Summer Session -toimisto vaatii tältä lähteeltä lyhyen viestin, jossa selitetään, että heidän nimissään hallussa olevia varoja käytetään kattamaan ohjelmasta aiheutuneet kulut. hakija.
  • Nykyinen passin kopio: Kopio passisi henkilöllisyyssivuista.

  Kun kaikki hyväksymisasiakirjat on vastaanotettu ja sinulle on annettu Stanford-tunnusnumero, Stanfordin yliopisto luo I-20-todistuksen (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus).

  Kun olet vastaanottanut I-20:n, opiskelijan on täytettävä seuraavat asiat saadakseen F-1-opiskelijaviisumin:

  • Maksa SEVIS-maksu Yhdysvaltain hallitukselle ja hanki kuitti. Siirry opiskelija- ja vaihtovierailijaohjelman (SEVP) SEVIS I-901 -verkkosivustolle saadaksesi tietoa prosessista, mukaan lukien tiedot SEVIS-maksun maksamisesta verkossa.
  • Varaa F-1 Visa -aika paikalliseen Yhdysvaltain suurlähetystöösi tai konsulaattiin, kun olet vastaanottanut I-20:n ja maksanut SEVIS-maksun. Sinun tulee noudattaa Yhdysvaltain suurlähetystön tai konsulaatin ohjeita F-1-opiskelijaviisumin hakemisessa. Asianmukainen viisumihakemusmaksu arvioidaan tapaamisen yhteydessä. Sinun tulee suunnitella etukäteen ja varata runsaasti aikaa tälle prosessille. Osallistuaksesi Stanford Stanford Summer Session sinun tulee saapua kampukselle lauantaina 18. kesäkuuta 2024.
  • Esitä seuraavat asiat viisumiajanvarauksessa:
   • Alkuperäinen I-20 (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus)
   • I-901 SEVIS-maksukuitti
   • Stanford University Stanford Summer Session Admission Letter (saatavilla verkossa Stanford Summer Session -hakijaportaalissa)
   • Alkuperäinen rahoitustodistus
   • Voimassa oleva passi
   • 2 passin kokoista valokuvaa

  Jos tarvitset apua yleisiin opiskelijaviisumeihin liittyviin kysymyksiin, tutustu Yhdysvaltain ulkoministeriön viisumisivustoon. Sieltä löydät hyödyllistä tietoa F-1-opiskelijaviisumista, mukaan lukien Yhdysvaltain suurlähetystöjen ja konsulaattien sijainnit, haastattelujen aikataulut, tiedot viisumin käsittelystä ja paljon muuta.

  Huomaa, että joissakin maissa viisumin käsittelyssä saattaa olla viiveitä. Varaa tähän prosessiin riittävästi aikaa, sillä opiskelijat ovat vastuussa viisuminsa hankkimisesta ennen ohjelman alkua.

  Ota yhteyttä Stanford Summer Session -toimistoon, jos sinulla on kysyttävää maahanmuutto- tai viisumiasioista. Alkuasemassa olevat F-1-opiskelijat voivat saapua Yhdysvaltoihin enintään 30 päivää ennen I-20:ssa (Certificate of Eligibility for Nonimmigrant F-1 Student Status) mainittua "raportointipäivää". Kampusasuminen on saatavilla vasta 22.6.2024.

  Asiakirjavaatimukset

  Seuraavat kuusi asiakirjaa on esitettävä satamapäälliköksi saapuessaan Yhdysvaltoihin:

  • Alkuperäinen I-20 (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus)
  • I-901 SEVIS-maksukuitti
  • Stanfordin yliopiston Stanford Summer Session Admission Letter -kirje (saatavilla verkossa Stanford Summer Session hakijastatussivulla)
  • Alkuperäinen rahoitustodistus
  • F-1 Visa (tämä on Yhdysvaltain suurlähetystön passiisi liittämä viisumileima)
  • Passi

  Stanfordin kampuksella

  Sinun on vahvistettava läsnäolosi kampuksella ohjelman ensimmäisten päivien aikana. Yksityiskohtaiset tiedot tämän vaatimuksen täyttämisestä lähetetään sähköpostitse ennen saapumista. Sinun on esitettävä seuraavat neljä asiakirjaa osana vahvistusprosessia:

  • I-94 saapumis-/lähtötietue (tulosta; tämä on haettavissa verkossa)
  • Alkuperäinen I-20 (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus)
  • Stanfordin tunnusnumero
  • Passi, jossa on leimattu F-1 Visa

  Viisumivaatimukset

  Stanford edellyttää Stanford Summer Session osallistuvilta kansainvälisiltä opiskelijoilta akateemiseen opiskeluun sopivaa viisumia. Useimmille opiskelijoille tämä on F-1 opiskelijaviisumi, vaikka on olemassa muita viisumiluokituksia, jotka kattavat opintosuoritusten.

  Seuraavat viisumivaatimukset koskevat vain opiskelijoita, jotka ovat jättäneet hakemuksen Stanford Summer Session . Muilla Stanfordin kampuksen kesäohjelmilla on omat viisumivaatimukset, jotka voivat vaihdella.

  Jos opiskelet jo Yhdysvalloissa toisen oppilaitoksen sponsoroimalla I-20-todistuksella (Certificate of Eligibility for Nonimmigrant F-1 Student Status):

  Et välttämättä tarvitse uutta I-20:tä Stanfordilta. Hakijat voivat kuvata viisumitilanteensa osana verkkohakemustaan, ja heihin otetaan suoraan yhteyttä, jos tarvitaan lisätietoja. Jos sinulla on kysyttävää viisumistatuksestasi, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä Stanford Summer Session -toimistoon.

  Jos tarvitset I-20-todistuksen (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus) Stanfordista:

  Sinun tulee ylläpitää ilmoittautumista vähintään 8 kurssin yksiköihin. Stanford Summer Session -toimisto valvoo ilmoittautumisia koko kesäneljänneksen ajan varmistaakseen vaatimustenmukaisuuden.

  Prosessi F-1-opiskelijaviisumin saamiseksi

  Ensimmäinen askel Stanfordin osallistumiseen kesäksi on hakea. Jos pääsyä tarjotaan, seuraava vaihe on hyväksymisprosessin suorittaminen. Tämä prosessi sisältää kolmen seuraavan asiakirjan toimittamisen:

  • Declaration of Finance: online-lomake, joka on täytetty osana Stanford Summer Session hyväksymisprosessia.
  • Rahoitustodistus: Kirje tai lausunto rahoituslaitokseltasi tai perheesi rahoituslaitokselta, joka vahvistaa, että varat riittävät kattamaan ohjelman kaikki kustannukset rahoitusilmoituksen mukaisesti. Tämä asiakirja on esitettävä Yhdysvaltain dollareina. Hyväksymme tarvittaessa myös asiakirjoja, joissa taloustiedot on lueteltu paikallisessa valuutassa. Suosittelemme, että pyydät kaksi alkuperäiskappaletta tästä asiakirjasta: toinen lähetetään Stanfordiin ja toinen tuodaksesi tapaamisellesi Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin. Kun ohjelman rahoitus tulee muualta kuin sinulta (esim. emoyhtiöltä, yritykseltä tai toimistolta), Stanford Summer Session -toimisto vaatii tältä lähteeltä lyhyen viestin, jossa selitetään, että heidän nimissään hallussa olevia varoja käytetään kattamaan ohjelmasta aiheutuneet kulut. hakija.
  • Nykyinen passin kopio: Kopio passisi henkilöllisyyssivuista.

  Kun kaikki hyväksymisasiakirjat on vastaanotettu ja sinulle on annettu Stanford-tunnusnumero, Stanfordin yliopisto luo I-20-todistuksen (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus).

  Kun olet vastaanottanut I-20:n, opiskelijan on täytettävä seuraavat asiat saadakseen F-1-opiskelijaviisumin:

  • Maksa SEVIS-maksu Yhdysvaltain hallitukselle ja hanki kuitti. Siirry opiskelija- ja vaihtovierailijaohjelman (SEVP) SEVIS I-901 -verkkosivustolle saadaksesi tietoa prosessista, mukaan lukien tiedot SEVIS-maksun maksamisesta verkossa.
  • Varaa F-1 Visa -aika paikalliseen Yhdysvaltain suurlähetystöösi tai konsulaattiin, kun olet vastaanottanut I-20:n ja maksanut SEVIS-maksun. Sinun tulee noudattaa Yhdysvaltain suurlähetystön tai konsulaatin ohjeita F-1-opiskelijaviisumin hakemisessa. Asianmukainen viisumihakemusmaksu arvioidaan tapaamisen yhteydessä. Sinun tulee suunnitella etukäteen ja varata runsaasti aikaa tälle prosessille. Osallistuaksesi Stanford Stanford Summer Session sinun tulee saapua kampukselle lauantaina 24. kesäkuuta 2023.
  • Esitä seuraavat asiat viisumiajanvarauksessa:
   • Alkuperäinen I-20 (ei-immigrant F-1 -opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus)
   • I-901 SEVIS-maksukuitti
   • Stanford University Stanford Summer Session Admission Letter (saatavilla verkossa Stanford Summer Session -hakijaportaalissa)
   • Alkuperäinen rahoitustodistus
   • Voimassa oleva passi
   • 2 passin kokoista valokuvaa

  Jos tarvitset apua yleisiin opiskelijaviisumeihin liittyviin kysymyksiin, tutustu Yhdysvaltain ulkoministeriön viisumisivustoon. Sieltä löydät hyödyllistä tietoa F-1-opiskelijaviisumista, mukaan lukien Yhdysvaltain suurlähetystöjen ja konsulaattien sijainnit, haastattelujen aikataulut, tiedot viisumin käsittelystä ja paljon muuta.

  Huomaa, että joissakin maissa viisumin käsittelyssä saattaa olla viiveitä. Varaa tähän prosessiin riittävästi aikaa, sillä opiskelijat ovat vastuussa viisuminsa hankkimisesta ennen ohjelman alkua.

  Ota yhteyttä Stanford Summer Session -toimistoon, jos sinulla on kysyttävää maahanmuutto- tai viisumiasioista. Alkuasemassa olevat F-1-opiskelijat voivat saapua Yhdysvaltoihin enintään 30 päivää ennen I-20:ssa (Certificate of Eligibility for Nonimmigrant F-1 Student Status) mainittua "raportointipäivää". Kampusasuminen on saatavilla vasta 24.6.2023.

  Sijainnit

  • Stanford

   450 Jane Stanford Way, 94305, Stanford

  • Redwood City

   Broadway,415, 94063, Redwood City

   Kysymyksiä