Keystone logo
© Eva Dang
South Leicestershire College

South Leicestershire College

South Leicestershire College

Johdanto

College, North Warwickshire ja South Leicestershire College , perustettiin Pohjois-Warwickshiren, Hinckley Collegen ja South Leicestershire College yhdistymisen jälkeen. Sulautuminen tapahtui sen jälkeen, kun korkeakoulut olivat työskennelleet erittäin tehokkaasti yhdessä kolmen vuoden ajan liittokumppanuudessa. Yhtiömme on vastuussa korkeakoulun strategisen suunnan asettamisesta, julkisten varojen huolehtimisesta varmistamalla, että niitä käytetään asianmukaisesti ja tehokkaasti, ja varmistamalla, että korkeakoulu on hyvä ja arvokas paikallinen resurssi.

Varmistamme, että korkeakoulu saavuttaa tehtävänsä "saavuttaa menestystä oppimalla" kaikille opiskelijoille, aikuisopiskelijoille ja oppisopimusoppilaille. Olemme kaikki intohimoisia koulutuksesta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Yhtiö on päättänyt tehdä positiivisen muutoksen paikallisille yhteisöilleen ja työnantajilleen, auttaa "tuottamaan paikallisten talouksien tuottavuutta ja kasvua" korkealaatuisten opetus- ja oppimiskokemusten avulla.

Sijainnit

  • South Wigston

    Blaby Road, LE18 4PH, South Wigston

    Kysymyksiä