Keystone logo
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Johdanto

80848_Unknown-4.jpeg

LÖYDÄ UTAH

Tuulen, veden ja ajan muovaama Utah tarjoaa henkeäsalpaavia kansallispuistoja, maailmanluokan ostoksia ja erilaisia virkistysmahdollisuuksia. Kansakunnan ykkösvaltiona työpaikkojen kasvussa ei ole parempaa paikkaa saada koulutusta, joka keskittyy opiskelijoiden valmistamiseen menestymään maailmanmarkkinoilla.

Amerikan paras yliopisto!

Snow College on johdonmukaisesti luokiteltu yhdeksi maan parhaista oppilaitoksista, joten se on täydellinen paikka opiskelijoille, jotka haluavat saavuttaa akateemisen menestyksen hauskassa, turvallisessa, asuinympäristössä sijaitsevassa kampuksen ympäristössä. Ephraimissa, Richfieldissä sijaitsevien kampusten ja online-tutkintovaihtoehdon avulla opiskelijat voivat suorittaa taiteen, tieteen tai ammattikorkeakoulututkinnon tutkintoja lukuisilla erikoistuneilla lyhytaikaisilla ammatillisen koulutuksen todistuksilla ja tutkintotodistuksilla, mukaan lukien ohjelmistotekniikan kandidaatin tutkinto ja kandidaatin tutkinto musiikissa painottaen kaupallista musiikkia.

Löydät kaiken tarvitsemasi menestyäksesi opinnoissasi Snow Collegessa, ja Utahin osavaltion alimman asumisen, lukukausimaksun ja maksujen avulla voit tehdä sen rikkomatta pankkia.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money sijoittui Snow College #6: een korkean valmistumisensa ja/tai siirtymisnopeutensa perusteella nelivuotiseen yliopistoon. TheBestSchools.org antoi Snow Collegeille korkeita huomautuksia paitsi siitä, että heillä oli edullisin opetus osavaltiossa, mutta opiskelijat kykenivät osoittamaan tarvittavat taidot työvoimaan pääsemiseksi tutkinnon suorittamisen jälkeen. Washington Monthly sijoittaa Snow Collegein muiden yläpuolelle tarjoamalla opiskelijatukea ja ympäristön opiskelijoille, joissa he voivat menestyä ja menestyä. Ratemyprofessors.com perustaa sijoituksensa opiskelijoiden tuottamiin kyselyihin heidän luokkahuoneestaan ja Affordable Colleges luo sijoituksensa kohtuuhintaan ja apurahavarojen myöntämiseen.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Sijainnit

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Kysymyksiä