Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Johdanto

Opiskelijat 24 maasta liittymään 2016 Antai Global Summer Program

Kahdeksankymmentä kansainväliset opiskelijat liittyi 2016 Antai Global Summer Program joka onnistuneesti avattiin Xuhui kampuksella 4. heinäkuuta. Opiskelijat tulevat 24 eri maiden ja alueiden kuten Turky, Sveitsi, Espanja, Australia, Italia, Marokko, Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Etelä-Korea, Kanada, Tsekki, Slovakia, Yhdysvallat, Singapore, Intia, Malesia ja Kiina. Monet tulivat huippuyliopistoihin kuten Oxford, Leedsin yliopisto, International University Genevessä, University of Economics Prahassa, University of Sydney, University of Melbourne, University of New South Wales, KAIST Etelä-Korean ja Zürichin ammattikorkeakoulun. Master radalla, yli 50% osallistujista on ulkomainen MBA-opiskelijoiden, joiden keski-ikä on 29.

Avajaisissa, professori Wan Guohua, avustava dekaani Antai College Taloustieteen (ACEM), tyytyväinen saapumista opiskelijoiden ja toimitetaan lämmin huomautuksia. Sen jälkeen kansainvälinen yhteistyö ja vaihto toimisto ACEM esitteli kurssien ja saatiin hyödyllistä tietoa elämän Shanghaissa. Aikana verkottumisen istunnon opiskelijat esittelivät itsensä ja seurusteli keskenään. Myöhemmin iltapäivällä, ryhmä aloitti kiertue Shanghai maamerkkejä, kuten Lujiazui, SWFC ja Hong Kong Plaza, joilla maistaa paikallisen yrityskulttuurin ja jännittävä alku hauska ja antoisa kokemus luvattu seuraavien viikkojen aikana.

Opiskeltuaan kolme viikkoa ohjelman opiskelijat saavat kolme opintosuoritusten antamien Shanghai Jiao Tong University. Mukana "Learning liiketoiminnan ja kulttuurin Kiinassa", The Antai Global Summer Program keskittyy Kiinan taloutta ja johtamiskoulutus yritysvierailuja, kiinan kielen ja historian työpajoja, ja kiinalaisen kulttuurin. Tänä kesänä, opiskelijat osallistuvat työpajoihin ja yritysvierailuja Shanghai Circuit, GE, bbdo, Coca-Cola, IBM ja 3M. Paitsi akateemista ja kiinan kielen kursseja, kulttuuritoimintaa kuten keramiikka-päätöksenteossa, teen, ruoanlaittoon ja kalligrafiaa auttaa myös heitä kokea charmia Kiinassa.

Antai Global Summer Program on ensimmäinen Englanti-opetti kesän ohjelma järjestämä ACEM kansainvälisille opiskelijoille. Se auttaa college houkutella monipuolinen ylioppilaskunnassa, nostaa kansainvälistä näkyvyyttä ja edistää kansainvälistymistä.

1.Accommodation

Ohjelman aikana opiskelijat on sijoitettu kolmen tähden hotelli hotelli Xuhui kampuksella, joka on 15 minuutin kävelymatkan päässä Antai College. Kaksi opiskelijaa samaa sukupuolta jakavat yksi standardi huone. Huoneessa on TV, ilmastointi, ilmainen internetyhteys, suihku koppi, hiustenkuivaaja jne.

2.Campus

Xuhui kampus on yksi viidestä kaunis kampuksilla Shanghai Jiao Tong University. Se on, jos yliopisto perustettiin vuonna 1896 Nan Yang Public School, todisti sen historiallinen kehitys viime 115 vuotta.

Kehua monipuolinen arkkitehtonisia tyylejä rakennusten, Xuhui kampus on listattu "Heritage Architecture" Shanghai Municipal kansantasavallan hallituksen. Näihin symbolinen rakennuksia ovat kirjasto, stadionin, tiedekunnan keskus, museo yliopiston historian, jne, jotka kaikki on rakennettu helpottamaan ja rikastuttaa opiskelijoiden tutkimuksen ja elämää kampuksella.

Sijaitsee Huashan Road, Xuhui kampus on kävelymatkan päässä Xujiahuin Central Business District, joka on yksi kaikkein dynaaminen business-alueita Shanghaissa. Eri kauppakeskukset, ruokasali paikoissa, teatterit, ja muut palvelut ovat helposti ulottuvilla antaa opiskelijalle kätevä elämää.

3.Shanghai

Shanghai on sydän Kiinan taloudellisen kehityksen ja suurten yritysten keskus maailmassa. Sen pääkonttori mukaan suuri määrä maailman top yritykset ja on herättänyt monet ulkomaiset-investoineet rahoituslaitosten, kaikki syleilee elinvoimainen ja tiukkaa liiketoimintaympäristö tämän kosmopoliittinen kaupunki.

Shanghai on myös suosittu matkailukohde tunnettu sen runsas kokoelma arkkitehtonisesti erottuva rakennuksia ja historiallisia maamerkkejä kuten Bund. Laaja ja kasvava horisonttiin Lujiazui alue Pudongin alueella kuvataan malliesimerkki kasvavista talouden kaupungin ja maan. Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat runsas kulttuuri- paikkoja ja tapahtumia sekä erilaisia ​​paikallisia herkkuja.

Sijainnit

  • Shanghai

    No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

    Kysymyksiä