Keystone logo
© Courtesy of Seton Hall University
Seton Hall University

Seton Hall University

Seton Hall University

Johdanto

Poikkeuksellinen oppineisuus, henkilökohtainen kasvu ja ammatilliset saavutukset ovat Seton Hall Universityn jatko-opintojen tunnusmerkkejä. Seton Hall University on yksi maan johtavista katolisista yliopistoista, ja se on kehittänyt opiskelijoiden mieltä, sydäntä ja henkeä vuodesta 1856 lähtien. Yli 10 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa opiskelee täällä, ja Princeton Review, U.S. News & World Report ja Bloomberg Businessweek ovat palkinnut akateemisen huippuosaamisemme.

Seton Hall tarjoaa reilusti yli sata tiukkaa ja haluttua jatko-ohjelmaa terveydenhuollon, hoitotyön, liiketalouden, sosiaalityön, psykologian, viestinnän, diplomatian ja kansainvälisten suhteiden, koulutuksen, luonnontieteiden ja humanististen tieteiden aloilla.

Laajan ohjelmatarjontansa lisäksi yliopisto tarjoaa myös erilaisia perinteisiä, monitieteisiä ja yhteisiä tutkintovaihtoehtoja sekä paikan päällä että verkossa. 58 hehtaarin kokoinen pääkampuksemme sijaitsee South Orangen viehättävässä kaupungissa New Jerseyssä, vain 14 mailin päässä Manhattanilta. Yliopiston kansallisesti arvostettu oikeustieteellinen tiedekunta sijaitsee läheisessä Newarkissa, New Jerseyssä. New Jerseyn Cliftonin ja Nutleyn kaupungeissa sijaitsevalla moniammatillisella terveystieteiden kampuksellamme sijaitsevat College of Nursing ja School of Health and Medical Sciences.

Seton Hall At-a-Glance

Seton Hall University on yksi maan johtavista katolisista yliopistoista, ja se on kehittänyt opiskelijoiden mieltä, sydäntä ja henkeä vuodesta 1856 lähtien. Yli 10 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa opiskelee yli 90 tiukkaa pääainetta, ja The Princeton Review, U.S. News & World Report ja Bloomberg Businessweek ovat maininneet Seton Hallin akateemisen huippuosaamisen.

Seton Hallin 58 hehtaarin kokoinen pääkampus sijaitsee viehättävässä South Orangen kaupungissa New Jerseyssä, vain 14 mailin päässä Manhattanilta. Yliopiston kansallisesti arvostettu oikeustieteellinen tiedekunta sijaitsee läheisessä Newarkissa, N.J. Uusi ammattikuntien välinen terveystieteiden kampuksemme (IHS), joka sijaitsee Cliftonin ja Nutleyn kaupungeissa, N.J., avattiin heinäkuussa 2018. IHS-kampuksella sijaitsevat Seton Hallin College of Nursing ja School of Health and Medical Sciences sekä Hackensack Meridian School of Medicine.

Tehtävänanto

Seton Hall University on merkittävä katolinen yliopisto. Monipuolisessa ja yhteistyöhön perustuvassa ympäristössä se keskittyy akateemiseen ja eettiseen kehitykseen. Seton Hallin opiskelijat ovat valmiita toimimaan johtajina ammatillisessa ja yhteisöllisessä elämässään globaalissa yhteiskunnassa, ja heitä haastavat erinomainen tiedekunta, kehittyvä teknologisesti edistynyt ympäristö ja arvokeskeiset opetussuunnitelmat.

Monimuotoisuuden juhla

Seton Hall University on ollut vuodesta 1856 lähtien paikka, jossa johtajat oppivat. Kun piispa James Roosevelt Bayley perusti Seton Hallin, hän visioi kotia mielelle, sydämelle ja hengelle. Nykyään juhlimme ideoiden ja näkökulmien moninaisuutta, joka rikastuttaa vuoropuhelua ja akateemista keskustelua luokkahuoneessa. Olemme ylpeitä siitä, että monimuotoisuutemme edistää innovatiivista opetusta ja oppimista, ja uskomme, että se valmistaa opiskelijoitamme elämään ja työskentelemään globaalissa yhteiskunnassa. Elizabeth Ann Setonin patsas kampuksemme sydämessä muistuttaa päivittäin siitä, millainen yhteisö haluamme olla, joka tunnustaa kaikkien ihmisarvon, toivottaa jokaisen opiskelijan tervetulleeksi ja arvostaa heidän lahjojaan.

Seton Hall University houkuttelee opiskelijoita Yhdysvaltojen joka kolkasta ja yli 70 maasta ympäri maailmaa. Lähes 40 prosenttia opiskelijoistamme identifioi itsensä värillisiksi opiskelijoiksi. Yhdysvaltojen ulkopuolella Kiina, Kolumbia, Intia, Kolumbia, Saudi-Arabia ja Thaimaa ovat eniten edustettuina yliopistossa.

Rankingit

Seton Hall University loistaa kansallisissa sijoituksissa kilpailukykyisillä perustutkinto- ja jatko-ohjelmillaan, kuten US News, Princeton Review, Forbes ja monet muut ovat korostaneet. Katso, miksi Seton Hallia pidetään "parhaiden parhaiden" joukossa.

Johtajuuden huippuosaaminen

 • The Gerald P. Buccino '63 Center for Leadership Development #1 sijoittui Nationissa viisi vuotta peräkkäin.

USA News & World -raportti

 • Yksi Amerikan parhaista korkeakouluista (#151 kansallista yliopistoa)
 • Sijoitettu A-Plus-koulu B-opiskelijoille
 • Sosiaalisen liikkuvuuden paras esiintyjä
 • Parhaimmillaan puhe-kielipatologian maisteri New Jerseyssä

Aamun konsultti

 • #36 luotetuin yliopisto valtakunnallisesti
 • # 2 luotetuin yliopisto New Jerseyssä

BestColleges.com

 • 1. sijalla koulutuksen johtajuusohjelmien verkkomaisteriohjelmassa (2023)
 • #3 parhaista terveydenhuollon hallinnon verkkomaisterin tutkinnoista (2023)
 • #3 parhaista koulujen neuvontaohjelmien verkkomaisteriohjelmista (2023)

Georgetownin yliopiston koulutus- ja työvoimakeskus

 • Sijalla Top 10 prosenttia kansallisesti opiskelijoiden ROI

Zippia

 • New Jerseyn paras yksityinen yliopisto työpaikoille (2019)

Runoilijat & Quants opiskelijoille

 • Parhaat kauppakorkeakoulut (2024) ovat maan parhaat 7 prosenttia
 • Paras kauppakorkeakoulu NJ:ssä akateemisen kokemuksen, vahvan alumniverkoston ja akateemisten/uraneuvontapalvelujen tarjoajana (2024)

Seton Hallin laki

 • Sijalla 1 kansakunnan oikeustieteellisten korkeakoulujen joukossa, jotka lähettävät valmistuneitaan valtion virkamiehille (National Law Journal) – 2023
 • New Jerseyn paras lakikoulu ( US News ) – 2023-24
 • Top 50 Go-To Law School (National Law Journal) – 2021
 • Sijoitettu "Parhaiden lakikoulujen" joukkoon Yhdysvalloissa, 25 parasta uraa (Princeton Review) – 2023
 • Top 35 Law School (Above the Law) – 2019
 • #31 Ensikertalaisen baarin kulkunopeudelle; #1 New Jerseyssä (American Bar Associationin julkaisemat tilastot vuoden 2022 asianajajakokeen ottajille)
 • #56 Best Law Schools ( US News ) – 2023-24
 • Top 15 Health Law Program ( US News ) – 2022-23
 • #12 Osa-aikainen lakiohjelma kansakunnassa ( US News ) – 2023-24

Sijainnit

 • South Orange

  South Orange Avenue, 400, 07079, South Orange

  • South Orange

   South Orange, Yhdysvallat

   Kysymyksiä