Keystone logo
© Schoolcraft College
Schoolcraft College

Schoolcraft College

Schoolcraft College

Johdanto

Schoolcraft College on yhteisöopisto, joka sijaitsee Livoniassa, Michiganissa, osana Detroitin suurkaupunkialuetta. Otamme vastaan opiskelijoita yli 42 eri maasta ympäri maailmaa. Tarjoamme maailmanluokan koulutuksen sekä edulliset lukukausikustannukset, pienet luokkakoot, innostuneet professorit ja yksilöllisen tuen.

Schoolcraft College tarjoaa yli 60 liitännäiskoulutusohjelmaa, riippumatta siitä, ovatko kiinnostuksesi kohteena liiketoiminta, terveydenhuolto, tekniikka tai jotain siltä väliltä, löydät sopivasi täältä. Opiskelijat voivat ansaita osakkuustutkinnon ja aloittaa uran tai siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon suorittamaan kandidaatin tutkinnon. Kumppanuutemme monien Michiganin yksityisten ja julkisten instituutioiden kanssa luovat helpon siirtoprosessin.

Monille kansainvälisille opiskelijoille vahvan perustan rakentaminen englannin kielelle on ensimmäinen askel. Tarjoamme Englanti toisena kielenä (ESL) -kursseja niille, joiden on vahvistettava kielitaitoaan menestyäkseen akateemisissa ohjelmissaan.

Schoolcraft International Center on täällä varmistamassa, että kokemuksesi kansainvälisenä opiskelijana on positiivinen ja palkitseva. Työskentelemme opiskelijoiden kanssa hakupäivästä valmistumispäivään asti. Kansainvälinen keskus tarjoaa tukea sekä maahanmuuttoon liittyvissä asioissa että akateemisessa neuvonnassa.

Schoolcraft Learning Support Services tarjoaa tutorointia ja muita tukiohjelmia, jotka on erityisesti suunnattu auttamaan kansainvälisiä opiskelijoitamme. Luokkahuoneen ulkopuolella Schoolcraft tarjoaa laajan valikoiman opiskelijaaktiviteetteja, kerhoja, vapaaehtoistyömahdollisuuksia ja urheilua, jotta opiskelukokemuksestasi tulee mielekäs ja nautinnollinen.

Arvostamme kansainvälisiä opiskelijoitamme ja uskomme, että monimuotoisuus hyödyttää suurempaa kampusyhteisöä. Uskomme, että jokaisella tulee olla mahdollisuus saavuttaa koulutustavoitteitaan. Menestyksesi on tärkein tehtävämme.

Schoolcraft College on täydellinen paikka aloittaa matkasi kansainvälisenä opiskelijana. Toivomme, että otat yhteyttä tai käyt meissä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Schoolcraft College voi auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi.

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Livonia

    18600 Haggerty Road, 48152, Livonia

Ohjelmat

Kysymyksiä