Keystone logo
Saskatoon Business College

Saskatoon Business College

Saskatoon Business College

Johdanto

Kesäkuussa 1907 Saskatoon Business College (SBC). Monien vuosikymmenien ajan korkeakoulu toimi merkittävänä toisen asteen jälkeisen yrityskoulutuksen lähteenä Saskatchewanin opiskelijoille; sen kaksi pääaihealuetta olivat sihteeritaide ja kirjanpito. Sen yhteys kansalliseen yhdistykseen antoi jatkuvuuden opetussuunnitelmissa ja arvioinnissa. SBC vahvisti siten liiketalouden laatutason.

Chapman-perhe siirtyi omistukseen vuonna 1951. Vuonna 1960 SBC muutti fyysisesti Toisen avenueensa kodistaan Kolmannelle avenueelle kaupungintaloa vastapäätä, missä nykyään se on 25 000 neliömetriä kolmessa toisiinsa yhteydessä olevassa rakennuksessa.

Nykyään SBC pysyy uskollisena juurilleen, pyrkiessään huippuosaamiseen ja tarjoamalla käytännön koulutusta huomisen ammattityövoiman valmistamiseksi. Sen lisäksi, että työllistää monia lahjakkaita ja runsaasti kokeneita ohjaajia, sen valmistuneiden laatu on antanut SBC: lle erinomaisen maineen.

Vuonna 1987 korkeakoulusta tuli kansallisesti akkreditoitu laitos, ja se on edelleen ainoa yksityinen uraopisto maakunnassa, jolla on tämä asema.

Sijainnit

  • 3rd Avenue North,221, S7K 2H7, Saskatoon

Kysymyksiä