Keystone logo
Santa Barbara City College Skills Competency -palkinto kaupallisessa sukelluksessa
Santa Barbara City College

Skills Competency -palkinto kaupallisessa sukelluksessa

Santa Barbara, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 419 / per credit

Kampuksella

Johdanto

Maailmamme nojaa yhä enemmän resursseihin ja tietoon, jotka on saatu valtameristä ja meriympäristöstä, viimeisestä rajastamme. Tämä todellisuus edellyttää, että Marine Diving Technologies -ohjelma tarjoaa jatkossakin korkealaatuisia sukeltajia ja meriteknikkoja maailmanlaajuisesti. Ohjelma on avoin kaikille kiinnostuneille opiskelijoille sekä sukellus- että ei-sukellustunneille. Ohjelma palvelee lähtötason opiskelijoiden, työvoiman työntekijöiden ja henkilökohtaista rikastumista etsivien opiskelijoiden tarpeita. Opiskelijat voivat osallistua osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti sekä sukellus- että ei-sukellusmeriin liittyviin luokkiin. Valmistuneet voivat harjoittaa useita merenkulun urapolkuja meri- ja vedenalaisessa tekniikassa, työskentelemällä veden ylä- ja alapuolella monenlaisilla kehittyneillä meritiedonkeruuvälineillä, sukelluksella ja elämää tukevilla laitteilla.

Santa Barbara City College's Marine Diving Technologies Program on tunnustettu maailmanlaajuisesti ammatillisesta huippuosaamisestaan. Se on ainoa yhteisön korkeakoulututkinto-ohjelma maassa, jonka ovat akkreditoineet kaupallisten sukellusopettajien liitto (ACDE), International Diving Schools Association (IDSA) ja National Association of Underwater Instructors (NAUI). Santa Barbara City College oli edelläkävijä muodollisessa sukeltajien ja teknikoiden koulutuksessa AS-tutkinnon opetussuunnitelmalla vuonna 1968. Se sai esimerkillisen ohjelmapalkinnon vuonna 1998 Kalifornian osavaltion yhteisön korkeakoulujen kanslerinvirastolta.

Marine Diving Technologies -ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia Associate in Science -tutkinto tai todistus meritekniikasta. Kaupallisen sukelluksen alalla on saatavilla myös teollisuuspohjaisia sertifikaatteja, jotka täyttävät American National Standards Instituten (ANSI) "Commercial Diver Training ñ Minimum Standard ANSI / ACDE-01-1998" ja International Diving Schools Association (IDSA) -standardit. Koulutus on suunniteltu vastaamaan merirakennus-, tutkimus- ja matkailualan tarpeisiin. Nämä monen miljardin dollarin meriteknologiateollisuudet ovat dynaamisia ja vaativat henkilöstöä, jolla on laaja koulutuspohja, johon liittyy teknisiä taitoja veden ylä- ja alapuolella.

Associate in Science Degree -opetussuunnitelma sisältää opetusta kaupallisen sukelluksen, hyperbariikan, kello- / kyllästyssukelluksen, hätälääketieteen, veneilyn ja meritieteen kaikissa vaiheissa, vain muutamia mainitakseni. Tiimityö ja turvallisuus ovat koulutuksen tärkeimpiä painopisteitä.

On käytännössä rajattomat mahdollisuudet ja haasteet yksilölle, joka haluaa jännittävän ja palkitsevan tulevaisuuden tutkimalla maailman resurssitarpeita,

Marine Diving Technologies -ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia Associate in Science -tutkinto tai todistus meritekniikasta. Toimialapohjaiset sertifikaatit, jotka täyttävät American National Standards Instituten (ANSI) "Commercial Diver Training - Minimum Standard ANSI/ACDE-01-2015" vaatimukset. Association of Diving Contractors International (ADCI) Surface Delivered Diving Certification International Endorsement ja International Diving Schools Association (IDSA) -standardit ovat saatavilla myös kaupallisen sukelluksen alalla. Koulutus on suunniteltu vastaamaan merirakennus-, tutkimus- ja matkailualan tarpeisiin. Nämä monen miljardin dollarin meriteknologiateollisuudet ovat dynaamisia ja vaativat henkilöstöä, jolla on laaja koulutuspohja, johon liittyy teknisiä taitoja veden ylä- ja alapuolella.

Meritieteiden opetussuunnitelma kouluttaa opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita merenviljelystä, veneilystä ja virkistyksestä, iho- ja laitesukelluksesta, fyysisestä ja biologisesta merentutkimuksesta, tieteellisestä tutkimuksesta ja meritieteiden koulutuksesta. Kahden lukukauden opetussuunnitelman tyydyttävä suorittaminen ansaitsee opiskelijalle biologisten tieteiden osaston meritieteen todistuksen. Katso tämän luettelon Biologiset tieteet -osio.

Luotto-ohjelmien lisäksi osasto tarjoaa myös:

  1. Kaupallisen sukeltajan koulutus, ANSI-sertifiointi
  2. Kaupallinen sukellus, ADC-sertifiointi

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Tietoja koulusta

Kysymyksiä