Keystone logo
Santa Barbara City College Merisukellusteknikko
Santa Barbara City College

Merisukellusteknikko

Santa Barbara, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 419 / per credit

Kampuksella

Johdanto

AS Degree Marine Diving Technician -ohjelma kouluttaa ammattimaisia kaupallisia sukeltajia ja teknikoita. Ohjelma on avoin osa- ja kokopäiväisille opiskelijoille sekä sukeltamiseen että ei-sukellukseen liittyviin kursseihin. Koulutusohjelma sisältää opetusta kaupallisen sukelluksen, ylipainelääketieteen, meritieteen, veneilyn, kello-/saturaatiosukelluksen hätälääketieteen ja kaukokäyttöisten ajoneuvojen (ROV) kaikissa vaiheissa. Tiimityö ja turvallisuus ovat meriteknikon koulutuksen pääpainopisteitä. Opiskelijat, jotka suorittavat täyden Associate in Science -ohjelman, ovat myös oikeutettuja alan sertifikaatteihin, jotka vaaditaan työllistymiseen. AS-tutkinto lisää merenkulkualan tutkinnon suorittaneiden urapolkujen monipuolisuutta ja työllistettävyyttä. AS:n tutkinto-opiskelijat harjoittelevat meriteknologiaa ja täydentävät osaamistaan tekniikan erikoisluokilla ja yleissivistävällä koulutuksella.

Marine Diving Technologies -ohjelmaan ilmoittautuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia meritekniikan tutkinto tai todistus. Toimialaan perustuvat sertifioinnit, jotka täyttävät American National Standards Instituten (ANSI) "Commercial Diver Training — Minimum Standard ANSI/ACDE-01-2015". Association of Diving Contractors Internationalin (ADCI) Surface Supplied Diving Certification Internationalin hyväksyntä ja International Diving Schools Associationin (IDSA) standardit ovat saatavilla myös kaupallisen sukelluksen alalla. Koulutus on suunniteltu vastaamaan merirakennus-, tutkimus- ja matkailuteollisuuden tarpeisiin. Nämä monen miljardin dollarin meriteknologiateollisuuden alat ovat dynaamisia ja vaativat henkilöstöä, jolla on laaja koulutuspohja, joka sisältää teknisiä taitoja veden päällä ja alla.

Meritieteen opetussuunnitelma kouluttaa opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita meriviljelyn, veneilyn ja virkistyksen, iho- ja laitesukelluksen, fysikaalisen ja biologisen valtamerentutkimuksen, tieteellisen tutkimuksen ja meritieteiden koulutuksen aloista. Kahden lukukauden opetussuunnitelman tyydyttävä suorittaminen ansaitsee opiskelijalle biologisten tieteiden osaston meritieteen todistuksen.

SBCC tarjoaa siirtosopimustakuun (TAG). TAG on sopimus opiskelijan, SBCC:n ja tiettyjen nelivuotisten korkeakoulujen tai yliopistojen välillä. Tämä sisältää kuusi Kalifornian yliopiston (*UC) laitosta, kuusi Kalifornian osavaltion oppilaitosta (CSU), seitsemän Kalifornian yksityistä oppilaitosta, yhdeksän osavaltion ulkopuolista oppilaitosta sekä kunniansiirtosopimuksia kymmenen oppilaitoksen ja 8 CSU:n kanssa ilman kampuksen vaikutusta. Opiskelijoiden tulee ilmoittautua TAG-ohjelmaan ja työskennellä TAG-neuvojan kanssa. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja TAG-ohjelman verkkosivustolta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Tietoja koulusta

Kysymyksiä