Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Johdanto

Miksi EASA-lisenssi?

Tunnetuin siviili-ilmailuviranomaisten lisenssi kaikkialla maailmassa. Korkeampien standardien ansiosta
verrattuna FAA-lisenssiin ja luotettavampiin opiskelijoiden seurantatietueisiin, ilmailuviranomaiset palkkaavat mieluummin EASA-lisenssinhaltijoita .

FAA vaatii vähintään 1500 lentotuntia työskennelläkseen lentoyhtiön ylipäällikkönä monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. EASA:n haltijoilla ei kuitenkaan ole rajoituksia lentää millään lentoyhtiöllä ylipäällikkönä ATPL-integroidun kurssin suorittamisen jälkeen, yhteensä vähintään 205 tuntia .

Uusi lentoyhtiön lentäjän koulutusohjelma

Akatemian Integrated ATPL on suunniteltu varmistamaan korkein pätevyys lentää vaativimmissa lentoyhtiöissä eri puolilla maailmaa ja valmistaa opiskelijoita tosielämän olosuhteisiin.

Uusi ohjelma sisältää uusimpien ja tulevien EASA-vaatimusten, kuten KSA:n, Advanced UPRT:n, CBTA:n ja TEM:n, lisäksi myös innovaatioita, kuten:

 • 40 tuntia APS MCC:tä AIRBUS 320 FFS LEVEL D:ssä. Tämä APS MCC kaksinkertaistaa normaalin MCC:n tunnit, mikä lisää huomattavasti valmistautumista lentoyhtiön simulaattoriarviointiin
 • Purjelento - 3 perusluiston lentoa harjoitusohjelmassaan sekä teoriatunnit. On yhä yleisempää, että lentoyhtiöt lisäävät luistojaksoja koulutusrakenteisiinsa parantaakseen käsittelytaitoja, mikä estää automaatiovaikutuksen.
 • Koulutus on suunnattu lentoyhtiöiden vaatimuksiin, ja siinä keskitytään teknisiä taitoja täydentäviin pehmeisiin taitoihin ICAO:n ydinkompetenssien mukaisesti
 • Rajoittamaton pääsy ohjattuun harjoitussimulaattoriin
 • 100 % uuden sukupolven lasiohjaamolaivastossa korkeimmalla ympäristönsuojelulla ja kulutus jopa 50 % pienempi kuin vastaava vanha kalusto
 • Yölennot monimoottorisessa lentokoneessa
 • Päästä-päähän seuranta, mukaan lukien henkilökohtainen vahvistuskoulutus ja uraneuvontaan valmistautuminen

Ota yhteyttä tai liity johonkin Open Days -tapahtumaamme saadaksesi tietoa ohjelmastamme tai selvittääksesi, onko lentäjäksi ryhtyminen hyvä vaihtoehto sinulle.

Tilastot

Olemme ylpeitä mittareistamme

+90 %

Teoreettinen tieto
Ensimmäisen kerran kokeen läpäisyprosentti

+95 %

Lentokoulutus
Ensimmäisen kerran kokeen läpäisyprosentti

+150K

Lentoyhtiökokemus
Tiimimme keräämät lentotunnit

+30

Kansallisuudet
Laadukas perho edistää monimuotoisuutta

laivasto

Meillä on 11 lentokoneen laivasto, johon kuuluu:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Olemme uudistaneet ja kasvattaneet laivastoamme vuodesta 2018 lähtien kahdella lentokoneella vuodessa. Vuonna 2024 meille saapuu vielä 4 upouutta Tecnam P2008 -lentokonetta.

Simulaattorimme koostuvat:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (käytetään IFR-vaiheen aikana)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (sijaitsee Barajasin kansainvälisellä lentokentällä ja käytetään APS-MCC-osassa koulutusta).

  Kampuksen ominaisuudet

  Optimoidut tilat New Generation Airlinesin pohjalta

  • Peruskoulu
  • antaminen
  • Flight Ops

  Miksi Madrid, Espanja, on optimaalinen tukikohta harjoitteluun?

  • >300 aurinkoista päivää vuodessa mahdollistaa nopeamman kurssin suorittamisen.
  • >1 500 lentoa päivässä yhdistäen Madridin maailmaan.
  • >40 kansainvälistä lentoasemaa ympäri Espanjaa, Portugalia ja Pohjois-Afrikkaa rikastuneeseen koulutusympäristöön.
  • -30 % pienemmät elinkustannukset kuin Pohjois-Euroopan maissa.

  Lämmin ympäristö

  Yksi aineettomista ja merkittävimmistä arvoistamme on perheympäristömme . Tiedämme, että paras suoritus saavutetaan, kun opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi lämpimässä ilmapiirissä . Olemme erittäin ylpeitä tiimistämme, joka työskentelee ahkerasti ja intohimoisesti tuodakseen opiskelijoillemme avaimet menestykseen lentoyhtiön lentäjänä tutussa ympäristössä.

   Pääsymaksut

   Opiskelijoiden suosittelut

   Miksi opiskella Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Paras sijoitus

   Pidämme itse ATPL-kurssiamme ehdokkaan elinikäisenä sijoituksena. Quality Fly tarjoaa innovatiivisimman ja täydellisimmän koulutuksen kilpailukykyiseen hintaan :
   Koulutuksemme ei sisällä ainoastaan uusimpia ja tulevia säännöksiä, kuten APS MCC, UPRT, CBT, TEM ja KSA; mutta tarjoamme sinulle lisäarvoa ainoana akatemiana, joka sisältää Full Flight Simulator ja Gliding -koulutuksen kurssilleen.

   2. Lentoyhtiöihin keskittyvä koulutus

   Koulutuksemme on suunniteltu hakijoille saavuttamaan korkeimmat nykypäivän tunnetuimmilta lentoyhtiöiltä vaadittavat vaatimukset. Koulutus sisältää paitsi teknisiä taitoja myös ei-teknisten taitojen koulutusta, joka sisältää täydellisen joukon avaintaitoja:

   • Järkytyksen ehkäisy ja toipuminen
   • Päätöksenteko ja epäonnistumisen hallinta
   • Uhkien ja virheiden hallinta
   • Tilannetietoisuuden koulutus
   • Omahyväisyystietoisuuden kehittäminen

   3. Lyhin kesto

   Mitä nopeammin hakijoistamme tulee lentoyhtiön kuljetuslentäjän lupakirja , sitä nopeammin he liittyvät lentoyhtiöön ensimmäisenä upseerina ja sitä nopeammin he saavat sijoituksensa takaisin. Quality Fly on yksi harvoista organisaatioista
   Eurooppa EASA:n hyväksymä 18–24 kuukauden ATPL-kurssi. Optimaalisen sääoperaatiopohjamme, uuden ja ylijäämäisen kalustomme, suoraviivaisen opetussuunnitelmamme ja hyvin koulutetun tiimimme ansiosta nämä ovat vain muutamia syitä liittyä nopeutettuihin kursseihimme.

   4. Kansainvälinen ympäristö

   QUALITY FLY on maailmanlaajuisesti keskittynyt lentoakatemia, jossa 100 % kursseistamme opetetaan englanniksi , ja se on ylpeä voidessaan isännöidä yli 35:stä eri kansallisuudesta koostuvaa kansainvälistä opiskelijakuntaa.


   QUALITY FLY:ssä uskomme opiskelijoiden kehittämiseen teknisen koulutuksen lisäksi. Kansainvälinen ympäristömme varmistaa kulttuurisen tietoisuuden luonnollisen kehityksen, mikä on tärkeä etu globaalissa ilmailumaailmassa, jossa paras mahdollisuus saattaa olla toisella puolella maapalloa. Se johtaa myös elinikäisiin ystäviin ja yhteyksiin ympäri maailmaa.

   5. Huippuluokan laitteet

   QUALITY FLY:llä on yksi EU:n uusimmista ja nykyaikaisimmista laivastoista , ja siinä yhdistyvät analogiset GPS-pohjaiset konfiguraatiot vankan lentämisen instrumenttitaitojen saavuttamiseksi sekä lasiohjaamot lentoyhtiön esittelynä . Korkea tasoinen kalustostandardimme vähentää opiskelijoille huomattavasti perehdytysaikaa koulutuksen aikana. Simulaattoritunteja varten harjoituksemme suoritetaan B200 FNPT II:lla (potkuriturbiini), A320 simulaattorilla FNPT II (jet) ja A320 FFS:llä (jet).

   6. Päästä päähän -valmennus

   Koska polku kirjan ensimmäisestä avaamisesta ammattilentoalan kohtaamiseen voi olla pitkä ja vaivalloinen, seuraamme ja valmennamme tiiviisti jokaista oppilaitamme - ensimmäisestä koulupäivästä viimeisiin työllistymisen valmisteluihin.
   Opettajamme seuraavat oppilaiden edistymistä jatkuvasti säännöllisillä tapaamisilla ja henkilökohtaisilla valmennuksilla estääkseen poikkeamat odotetusta suorituspolusta. Tätä seurantaa täydentävät erilaiset uraneuvontaistunnot . Yllä oleva yhdistelmä tarjoaa opiskelijoillemme erinomaisen ensimmäisen kokeen läpäisyprosentin ja lentoyhtiön arvioinnin onnistumisen .

   7. Asuntoratkaisut

   Koska QUALITY FLY -kurssit ovat intensiivisiä, emme halua opiskelijoiden hukkaavan aikaa asumisjärjestelyjen hoitamiseen. Tarjoamme kokonaisratkaisuja:

   • Kätevä sijainti ilman autoa - 40 minuuttia lentokentälle ja lähellä metroasemaa, josta pääsee helposti kaupungin keskustaan.
   • Kilpailukykyiset hinnat - noin 30 % halvemmat kuin muissa eurooppalaisissa asunnoissa
   • Kaikki apuohjelmat mukaan - internet, sähkö, vesi ja perussiivous
   • Yhden kuukauden talletus - virastojen vaatiman kolmen kuukauden sijaan
   • Täysin varusteltu - kaikilla mukavuuksilla

   8. Opettajan työmahdollisuudet

   QUALITY FLY on kasvava organisaatio, joka on sitoutunut ylläpitämään erittäin motivoituneiden ja laadukkaiden ohjaajien tiimiä. Opiskelijavalintaprosessimme pitää tämän mielessä, joten tulevien lentolentäjien kouluttamisen lisäksi katsomme opiskelijamme myös mahdollisina tulevina lennonopettajina, jotka ovat oikeutettuja työskentelemään QUALITY FLY:ssä.

   Lennonopettajan virka on yksi parhaista sukkuloista työpaikan saamiseen lentoyhtiöön. QUALITY FLY tarjoaa ohjaajakursseja yhdessä työsopimuksen kanssa

   Sijainnit

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Kysymyksiä