Keystone logo
Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Johdanto

Tietoja PVAMU

Vuonna 1876 perustettu Prairie View A & M University on toiseksi vanhin julkinen korkeakoulun oppimisen osavaltiossa Texas. Joilla on vakiintunut maine tuottaa insinöörien, sairaanhoitajat ja opettajat, PVAMU tarjoaa ylioppilastutkinnon astetta 50 akateemisen suurten, 37 maisteria ja neljä tohtorin tutkinto-ohjelmia läpi yhdeksän yliopistoissa ja kouluissa. Jäsen, Texas A & M University System, yliopisto on omistettu täyttää maa-avustuksen tehtävän saavuttaa opetuksen, tutkimuksen ja palvelu.

Core Values

Access and Quality

Prairie View A & M University tarjoaa yhtäläiset koulutus- mahdollisuudet yhä enemmän henkilöitä laskutusjaksolta ja jääneillä populaatiot asuvat pääasiassa joukossa taloudellisesti ja sosiaalisesti ohitetaan yhteiskunnassa; edelleen, yliopisto tarjoaa koulutusohjelmia suunniteltu valmistamaan kaikkia valmistui kilpailla menestyksekkäästi jatko ja ammattikouluja samoin kuin työvoimaan.

Monimuotoisuus

Prairie View A & M University ylläpitävät sitoutumisensa rekrytoida, ilmoittautua, kouluttaa ja opiskelijat ja työllistää ja etukäteen tiedekunnan ja henkilökunnan iästä riippumatta, etnisen alkuperän, sukupuolen, kansallisen alkuperän, sosioekonominen tausta tai kasvatuksellisesti etuyhteydettömille haitta; edelleen, yliopisto tarjoaa haasteita sekä akateemisesti lahjakkaita ja alle valmisteltu jotka saapuvat college kyky, mutta ilman college-ready saavutus.

johto

Prairie View A & M University edistää, käynnistää ja toteuttaa ohjelmia ja palveluita sekä kannustaa ja ohjata opiskelijoita, tiedekunnan ja henkilökunnan kehittämään itseluottamusta, itsekuria, ja muut tarvikkeet tulossa onnistunut johtajia ammateissa ja niiden yhteisöjen ; edelleen, yliopisto tarjoaa yliopistolähtöisten ja etäkoulutuksella parantaa elämän mahdollisuuksia henkilöille sen palvelualueilla.

Merkitys

Prairie View A & M University vastaa tähän tarpeeseen erittäin lukutaitoisia, teknologisesti toimivaltaisten valmistuneet koulutettuja kunnostautua 21. vuosisadan työvoimaa; edelleen, yliopisto laajentaa tuotteiden tutkimuksen ja palvelu puuttua ongelmiin ja ratkaista ongelmia, kuten väkivaltaa, hyväksikäyttöä ja väärinkäyttöä; huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö; henkinen, fyysinen ja psyykkinen laiminlyönti; ympäristön epäoikeudenmukaisuutta; ja muita sosiaalisia Dissonanssi että kompromissi elämänlaatua porvarit.

Yhteiskuntavastuu

Prairie View A & M University edistää aktiivista osallistumista rakentavasti sosiaaliseen muutokseen mahdollisuuksia vapaaehtoiseen, johtamisen ja kansalaistoiminnan puolelta sen tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat; edelleen, yliopisto hyödyntää kanavia varten julkisen vaikuttamisen paikallisista, kansallisia, ja kansainvälisellä tasolla.

Tehtävä

Prairie View A & M University on valtion avustamana, julkinen, kattava maa myöntää korkeakoulu. Yliopisto nimettiin vuonna 1984 muutos Texas perustuslain "toimielimen on ensiluokkaista." Se on omistettu huippuosaaja ja merkitystä opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelu. Se pyrkii sijoittamaan ohjelmaan ja palveluihin, joissa käsitellään kysymyksiä ja haasteita, jotka vaikuttavat etninen ja sosioekonomisia väestö Texas ja laajemman yhteiskunnan myös maailmanlaajuisesti.

Yliopisto pyrkii tarjoamaan laadukkaita opettavainen kokemus opiskelijoille, jotka päätyttyä kandidaatteja, Masters, tai tohtorin astetta, hallussaan omavaraisuuteen ja ammattiosaamista. Kokemukset valetaan toimielimen arvot mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, saatavuutta ja laatua, vastuullisuus, monimuotoisuus, johtajuutta, merkityksellinen, ja sosiaalinen vastuu.

Sijainnit

  • Prairie View

    FM 1098 Rd & University Dr,, 77446, Prairie View

Kysymyksiä