Keystone logo
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Johdanto

Innovatiivinen. Opiskelijakeskeinen. Maailmanluokan tiedekunta.

Peninsula Collegeainutlaatuinen ympäristömme kannustaa sinua tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Korkeakoulu on innovatiivinen ja opiskelijakeskeinen, ja siinä on erinomainen tiedekunta ja pienet luokat. Oppimistiloissamme on silmiinpistävä arkkitehtuuri ja luokkahuoneet, joissa on edistynyttä opetustekniikkaa ja -laitteita. Tarjoamme kansainvälisiä oppimiskokemuksia ja olemme aktiivisesti mukana paikallisessa yhteisössämme. Lisäksi tarjoamme monia opetussuunnitelman ulkopuolisia mahdollisuuksia: mestaruusurheilujoukkueita, opiskelijakerhoja ja -aktiviteetteja sekä erilaisia kulttuuri- ja kuvataidetapahtumia ympäri vuoden.

Maailma on luokkahuoneesi

Klo Peninsula Collegeoppiminen ei rajoitu suljettuihin luokkahuoneisiin tai luentosaliin. Sen sijaan koko kampuksesta ja Olympian niemimaasta tulee opetuslaboratorioita, kun opiskelijat ja tiedekunnat liikkuvat ulkona hyödyntääkseen täysimääräisesti kaikkea, mitä ainutlaatuisella alueellamme on tarjottavanaan.

Kukaan, joka tuntee korkeakoulun, ei olisi yllättynyt löytäessään kieli-, filosofia- tai kirjallisuusluokan kokouksen keskellä yliopiston aukiota kirkkaana aurinkoisena päivänä tai nähdessään uskomattoman PC Jazz Ensemblemme esiintyvän Pirate Union Building (PUB) Student Centerin edessä. Ei ole myöskään epätavallista, että pienet opiskelijaryhmät ja heidän opettajansa lähtevät aamunkoitteessa retkille läheiseen valtamereen, olympian kansallispuistoon tai sademetsiin löytääkseen ja tutkiakseen alkuperäistä meren elämää, eläimistöä ja kasvistoa luonnollisissa elinympäristöissään.

Voit jopa viettää yhden tai useamman vuosineljänneksen opiskelemalla toisessa maassa, jos valitset tai otat kieli- ja kulttuurikursseja muiden maiden vierailevilta professoreilta. Olemme Peninsula College kehittäneet erityisen koulutuskokemuksen, joka on huolellisesti suunniteltu opiskelijoiden menestykseen.

Tehtävä

Peninsula College kouluttaa erilaisia oppijaryhmiä yhteisöön sitoutuneiden ohjelmien ja palvelujen avulla, jotka edistävät opiskelijoiden tasapuolisuutta ja menestystä.

Keskeiset teemat:

 • Opiskelijoiden menestyksen edistäminen
 • Akateemisen huippuosaamisen saavuttaminen
 • Oikeudenmukaisuuden ja osallisuuden edistäminen
 • Yhteisöjen vahvistaminen

Näkemys:

Peninsula College on kulttuurisen ja ympäristöllisen monimuotoisuuden kohde, jossa akateeminen huippuosaaminen muuttaa opiskelijoiden elämää ja vahvistaa yhteisöjä.

Pääperiaatteet

Korkeakouluyhteisöä ohjaavat seuraavat periaatteet:

 • Opetus- / oppimisprosessi on Peninsula Collegetehtävän keskiössä.
 • Kampusyhteisön jäsenet kohtelevat toisiaan keskinäisellä kunnioituksella ja arvokkuudella.
 • Kampusyhteisön jäsenet ovat avoimessa ja rehellisessä viestinnässään.
 • Kampusyhteisön jäsenten tulee edistää positiivista työympäristöä ja välttää kontradiktorisia suhteita.
 • Jokaisen kampusyhteisön jäsenen tulee toimia eettisesti ja rehellisesti.
 • Kampus osallistuu yhteistoiminnallisiin päätöksentekoprosesseihin.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  geopoint
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Kysymyksiä