Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Johdanto

Pacific College of Technology on palkittu rekisteröity toimittaja ammatillisen koulutuksen, joka tarjoaa kursseja Accounting, Business, Management and Information Technology. Täyttämällä tutkintotodistus / Advanced Diploma meille, opiskelijat avata polku aloittaa Yliopistoihin Australiassa ja hyvin valmisteltu tosielämän työtä.

Top 10 syytä valita Pacific College of Technology

College on ASQA hyväksytty ja CRICOS rekisteröity. Kaikki kurssimme seurata Australian tutkintojen viitekehyksen ja täyttävät AQTF standardeja. Meillä on erittäin pätevä ja kannustava henkilökunta auttaa sujuvasti siirtymistä opiskelusta Sydney. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun. Voit siirtää pisteitä kertyy Pacific College of Technology yliopistossa. College on joustava luokan ajoituksia (iltaisin ja viikonloppuisin ovat käytettävissä). Kurssit Pacific College of Technology antaa sinulle oikean ja taitoja menestyä dynaamisessa työympäristössä. Meidän opetushenkilöstö tarjoaa käytännön, käytännön koulutusta korkean teknologian ja innovatiivisen ympäristön. On hyvä valikoima valittujen kurssien tarpeisiisi. College sijaitsee aivan Auburn rautatieasemalle sydämessä Sydney, Australia.

Käytännön harjoittelu

Keskitymme käytännön taitoja sinun täytyy pystyä suorittamaan valitsemallasi uralla. Annamme sinulle vankan pohjan teoriassa, niin opit soveltaa sitä reaalimaailman liiketoiminnan tilanne.

Tunnustettu Australian yliopistot

Kaikki kurssit ovat valtion hyväksytty, joten ne kirjataan Australian yliopistot ja korkeakoulut. Ottamalla tutkintotodistus (tai yli) Pacific College of Technology, voit saada luottoa kohti kandidaatin tutkintoa.

Valmistaudu yliopisto

Autamme valmistautumaan edelleen koulutusta Australian yliopistossa opettamalla sinulle tärkeää akateemisista taidoista kuten essee, raportti ja tehtävä kirjoittaminen, tutkimiseen, paikannus ja kriittinen analyysi.

Nautittava oppimiskokemus

Saat nauttia aikaa Australiassa meidän rento ja ystävällinen kampuksen ilmapiiri. Plus, me autamme hauskaa tukemalla toimintaa, kuten matkoja Sydney nähtävyyksiä, grillijuhlia ja urheiluturnauksia.

Tietoja Sydney

College sijaitsee Auburn, mikä on noin 20 km: n päässä Sydneyn CBD. College sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä Auburn rautatieasemalta, joka mahdollistaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia kätevä kuljetusvälineitä, lähellä ostoskeskuksia, toreja, ravintoloita ja viihdettä. Sydney tarjoaa yhden parhaista ympäristöjä ainutlaatuisen oppimista ja sosiaalisia kokemuksia.

Sijainnit

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Kysymyksiä