Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Johdanto

Edulliset opinto-ohjelmat, joissa on yksinoikeusmoduulit, nopeuttavat oppilaita yliopistotutkinnolla.

Etsitpä kehitetään taitoja, parantaa joukkueen tai harjoittavat ammatillista koulutusta, Online Business School oppimista Pathways voi antaa sinulle kaiken mitä tarvitset.

Online Business School tarjoaa online-yliopiston Pathway ohjelmia, joilla on täysi perus- ja jatko-opintopalkinto oppijoille ympäri maailmaa. Oppilaat voivat nopeasti seurata tiensä UK: n yliopistotutkinnosta kampuksella tai etäopetuksessa .

Verkkopohjaiset moduulimme antavat oppilaille mahdollisuuden oppia, mitä he haluavat, kun he haluavat ja haluavat, ja ne on suunniteltu helpottamaan paljon nopeampaa, edullisempaa ja kiehtovaa oppimistapaa. 24/7-opiskelijaverkkoalustalla, henkilökohtaisilla ohjauspaneelilla, 1-2-1 online-opetusohjelmilla, ryhmäkannereilla ja ennalta kirjattujen ryhmäsovellusten pankilla Online Business School tarjoaa opiskelijoille kaiken tuen, jota he tarvitsevat voidakseen kehittää ammattitaitoa ja yliopistotutkintaa.

Esittelyssä Online Business School - oppimisen vallankumous tähdet täältä Vimeo-videokirjastosta.

Todistukset

Online Business School toimii korkeimpien akateemisten standardien mukaisesti ja sillä on useita rakenteita, jotka takaavat korkealaatuisimmille opiskelijoille tarjotun koulutustason. Alla on luettelo organisaatioista, joihin kuulumme ja yhdistyksistä, joihin olemme osa:

 • OTHM
 • aValikkoa
 • QUALIFI
 • Coventryn ja Warwickshiren kauppakamari
 • Johtajien instituutti
 • Hospitality-instituutti
 • Britannian tietokoneyhteiskunta
 • ELCAS


OFQUAL -tunnustus

Kaikki oppimateriaalit on suunniteltu ja kirjoittanut ammattiopiskelijoiden kirjoittajat siten, että jokainen vuorovaikutteinen moduuli on kohdistettu vastaaviin oppimiskriteereihin, jotka on määritelty Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluopetuksen akateemisten standardien määrittelevälle Yhdistyneen kuningaskunnan hallituselimen määrittelemäksi. Nämä standardit varmistavat, että ne, jotka oppivat meidän kanssa, saavat korkeatasoisen koulutuksen sekä yliopistot ja työnantajat tunnustavat yleisesti.


Kumppanien korkeakoulututkinto

Lopullisten tehtävien suorittamisen jälkeen opiskelijoille myönnetään tunnustettu tutkintotodistus. Tätä tutkintotodistusta voidaan käyttää täyden peruskoulutuksen tai MBA: n suorittamiseen monissa UK-yliopistoissa joko kampuksella tai etäopiskelussa.


Laadunvalvontalautakunta

Online Business School myös laadunvalvontakomitean (QMB) varmistaakseen, että tarjoamme aina akkreditoituja online kursseja ja resursseja vastaamaan oppimistarpeitasi. Hallitus kokoontuu säännöllisesti arvioimaan:

 • Erityiset opiskelijakysymykset.
 • Kaikki korkeakoulukumppaneiden laatukysymykset.
 • Arviointistandardien seuranta.
 • Aineiston sisällön seuranta oppimistuloksia vastaan.
 • Erityiset toiminnalliset kysymykset, jotka vaikuttavat laatuun ja asiakaspalveluun.

Hallituksen jäseniin kuuluu arvostettuja akateemisia ja yritysjohtajia. Katsausten tulokset jaetaan verkossa avoimuuden ja ymmärryksen varmistamiseksi kumppaneiden ja opiskelijoiden keskuudessa. Kaikki palautteet ovat tervetulleita, jotta asiat voidaan muodollisesti esittää QMB: n kautta ammattimaisella ja objektiivisella tavalla.


Coventry ja Warwickshire kauppakamari

Britannian kauppakamarit ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa suurin ja vaikutusvaltaisin itsenäinen ääni, joka ajaa jäseniä ja laajempaa liike-elämää vaivattomasti asioissa, jotka ovat tärkeitä - luomalla oikeat edellytykset liiketoiminnan menestymiselle ja edistämällä Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksiä keskeisissä globaaleissa markkinoiden luominen ja dynaamisen liiketoiminnan talouden luominen.

Niillä on myös keskeinen rooli kasvattajien ja yritysten välisen kuilun välttämisessä korostamalla työnantajien tarvitsemat taidot ja vaikuttamalla koulutuspolitiikkaan sen varmistamiseksi, että heitä toimitetaan tehokkaasti.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce on vain yksi kamarien verkostosta, joka työskentelee kaikenkokoisten yritysten kanssa ja niiden puolesta kaikilla Yhdistyneen kuningaskunnan teollisuuden aloilla. Ne auttavat paikallisia yrityksiä yhdistämään, kasvamaan ja menestymään. Kamari tekee yhteistyötä muiden kamarien, paikallisviranomaisten ja kumppaniorganisaatioiden kanssa saadakseen näkemyksen yrityksille tärkeistä asioista – ja välitä sitten tieto eteenpäin hallitukselle tehokkaan yrityspolitiikan laatimiseksi.

Sijainnit

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Kysymyksiä