Keystone logo
© ONCAMPUS 2023
ONCAMPUS

ONCAMPUS

ONCAMPUS

Johdanto

ONCAMPUS opettaa yliopistoa edeltäviä ohjelmia, jotka johtavat laajaan valikoimaan perustutkintoja ja maisterintutkintoja johtavissa yliopistoissa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Manner-Euroopassa.

ONCAMPUS-ohjelmat on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka eivät täytä suoran yliopisto-opintoihin pääsyn vaatimuksia ja hyötyvät tarjoamamme tuesta valmistautuessaan etenemään valitsemaansa yliopistoon.

Vuodesta 2008 lähtien ON CAMPUS on auttanut tuhansia opiskelijoita etenemään Ison-Britannian, Yhdysvaltojen ja Euroopan parhaisiin yliopistoihin.

ONCAMPUS tarjoaa sinulle...

  • Taattu eteneminen ► kumppanuuksien kautta tarjoamme taatun etenemisen yli 500 asteeseen yliopistoissa ympäri maailmaa.
  • Joustavat ohjelmat ► tarjoamme valikoiman erilaisia ohjelmia ja etenemistä moniin yliopistoihin varmistaaksemme joustavuuden ja valinnanvaran kaikille opiskelijoille.
  • Kokemus ja laatu ► olemme osa Cambridge Education Groupia, joka on ensimmäinen säätiöohjelmien tarjoaja Isossa-Britanniassa ja johtava kansainvälinen koulutuksen tarjoaja vuodesta 1952. ONCAMPUS on QAA:n arvioima.
  • Osa yliopistoa alusta alkaen ► keskuksemme perustuvat kumppaniyliopistoidemme kampukselle, ja opiskelijamme nauttivat todellisesta yliopistokokemuksesta koko ohjelmansa ajan.

Olemme QAA:n arvioimia

Korkeakoulujen laadunvarmistusvirasto (QAA) on arvioinut ONCAMPUS .

Sijainnit

  • Cambridge

    Central Admissions 51-53 Hills Road, CB2 1NT, Cambridge

Kysymyksiä