Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Johdanto

Alkamisestaan maatalous- ja kotitalouskouluna Olds College on laajentanut ohjelmatarjontaansa ja on kasvanut tarjoamaan enemmän urakeskeisiä ohjelmia vuosien varrella. Ruoanlaitto- ja ompelutunnit kehittyivät tunnetuksi muoti-ohjelmamme, koneluokat ovat kasvaneet maatalous- ja raskaan sarjan mekaniikkaohjelmiksi ja maanviljelytaidoksi, kun ne kehittyivät maatalouden hallinta- ja puutarhaohjelmiksi.

Sinulla on mitä tarvitset, ja Olds College voi auttaa sinua pääsemään sinne.

Sinulla on potentiaalia sekä opiskelijana että menestyksekkäänä valmistuneena menestyä uralla, joka haastaa ja innostaa sinua. Ohjelmoinnin, soveltavan tutkimuksen ja teollisuuden kumppanuuksien kautta menestyt innovatiivisessa ja teknisesti edistyneessä oppimisympäristössämme, joka keskittyy opiskelijoiden sekä maatalouden ja teknologiateollisuuden väliseen yhteistyöhön.

Tehtävänanto

Albertan maatalousyhteisöllä on lahjakkuus, tieto ja ajatusjohtajuus maailmanlaajuisesti johtamiseen. Tämä tulos tuotetaan tavalla, joka osoittaa taloudenhoitoa ja kestävyyttä.

Nopeita faktoja

 • Yhteensä 3800 oppijaa
 • 53/47 Mies/nainen-suhde
 • 82% opiskelijoista on kotoisin Albertasta
 • 2000 Acre Farm Smart Farm
 • 15 % täyskuormitusta vastaava lisäys vuosina 2018/2019 vuodesta 2017/2018
 • 180 kahden opintopisteen opiskelijaa 2018/2019
 • Keskimääräinen luokan koko on 25
 • 75 % opiskelijoista on alle 25-vuotiaita
 • 96 % opiskelijoista suosittelisi Olds Collegea ystävälleen

Miksi Olds College?

Sovellettavan tutkimuksemme ja integroidun oppimisemme ansiosta olemme ylpeitä siitä, että olemme Kanadan Smart Agriculture College, joka on erikoistunut maatalouteen, puutarhanhoitoon, maan ja ympäristönhoitoon. Teemme tiivistä yhteistyötä alan kanssa edistääksemme ja mukauttaaksemme ohjelmointiamme varmistaaksemme, että valmistuneillamme on taidot menestyä.

 • Kaunis kampus
 • Integroitu oppiminen
 • Soveltava tutkimus
 • Campus-asuminen

Opiskelijoiden Pathways

Olds Collegeen osallistuminen tarjoaa sinulle erilaisia mahdollisuuksia ja Pathways , joita voit käyttää koulutusmatkallasi.

Aloitatpa sitten jossakin 1-vuotisista todistusohjelmistamme tai 2-vuotisista tutkinto-ohjelmistamme tai esityöllistymis- tai oppisopimusohjelmasta, voit parantaa koulutustasi useilla tavoilla, kun olet suorittanut valtakirjasi. Diplomitutkinnon suorittaneena voit suorittaa jonkin tutkinnon jälkeisistä todistusohjelmistamme tai siirtyä ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmaan. Monilla ohjelmillamme on myös mahdollisuuksia siirtyä muihin toisen asteen oppilaitoksiin.

Tutkimus ja innovaatio

Olds Collegen innovaatiokeskus (OCCI)

Vuodesta 1999 lähtien Olds College on ollut johtavassa asemassa soveltavassa tutkimustoiminnassa, jonka tavoitteena on edistää innovaatiopohjaista maaseudun taloudellista kehitystä Albertassa. Olds College Center for Innovationin tehtävänä on edistää innovaatioita maatalouden, puutarhanhoidon, maan ja ympäristönhoidon aloilla markkinalähtöisen soveltavan tutkimuksen sekä mahdollistavien prosessien ja uusien tuotteiden kehittämisen avulla.

 • Sijalla Top 50 Kanadan Top Research Colleges
 • 28 miljoonan dollarin soveltavan tutkimuksen rahoitus

Keskusteltiin yli 175 asiakkaan, kumppanin ja organisaation kanssa, tuloksena yli 95 projektia.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Oletko valmis hakemaan?

  Kun olet päättänyt, että Olds College on sinua varten, on tärkeää ymmärtää hakuprosessin vaiheet. Suosittelemme vahvasti hakemaan vähintään 4-6 kuukautta ennen ohjelman alkamispäivää - tämä mahdollistaa hakemuksen (3-6 viikkoa) ja opintoluvan käsittelyn. On tärkeää kiinnittää erityistä huomiota Immigration, Refugees, and Citizenship Canada -sivustoon opintolupien käsittelyaikojen suhteen.

  1. Lähetä hakemus Apply Albertan verkossa ja maksa 160 dollarin (CAD) hakemusmaksu, jota ei palauteta.
  2. Lähetä meille kaikki asiakirjat alustavaa pääsyarviointia varten - liitä mukaan Alberta Student Number (ASN), joka on luotu hakemuksen yhteydessä. Alkuperäiset kopiot vaaditaan ennen lopullista pääsypäätöstä ja asiakirjat myönnetään.
   • Huomaa, että kaikkien tukiasiakirjojen toimittamatta jättäminen ajoissa viivästyttää merkittävästi Olds Collegen käsittelyaikoja
   • Katso kansainväliset asiakirjavaatimukset saadaksesi tietoja alkuperäisten asiakirjojen toimittamisesta.
  3. Kansainvälisten hakijoiden on täytettävä haluamasi ohjelman erityiset pääsyvaatimukset.
  4. Varaa 3–6 viikkoa täydellisen hakemuksen käsittelyyn. Hakijavastaava on sinuun yhteydessä sähköpostitse. Puutteellisten hakemusten käsittely kestää kauemmin.
  5. Hae ja hanki väliaikainen viisumi ja opintolupa saatuasi maahantuloasiakirjat. Ota yhteyttä kotimaasi Kanadan suurlähetystöön tai konsulaattiin saadaksesi lisätietoja.
  6. Varaa paikkasi ohjelmaan maksamalla 1 500 dollarin (CAD) lukumaksutalletus Flywiren kautta pääsykirjeessäsi ilmoitettuun määräaikaan mennessä.
  7. Lähetä todiste tilapäisen viisumin/elektronisen matkustusluvan ja opintoluvan hakemisesta maahanpääsyvirkailijallesi pääsykirjeessäsi ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

  Tukidokumentaatio

  • Lähetä lukion ja toisen asteen opintosuoritukset
  • Lähetä englannin kielen taito
  • Jos asiakirjasi eivät ole englanninkielisiä, sinun on toimitettava asiakirjojen kanssa oikeaksi todistettu englanninkielinen käännös (sanasta sanaan) lähetyksen yhteydessä. (Olds College suosittelee opiskelijoille Scholaro Transcript Translationin käyttöä)
  • Katso kansainväliset asiakirjavaatimukset saadaksesi selville, mitkä asiakirjat lähetetään. Jos maatasi ei ole luettelossa, ota meihin yhteyttä selvittääksesi, mitkä asiakirjat on lähetettävä.

  Huomaa: Tarvitaan lukion, korkeakoulun tai yliopiston myöntämät sertifioidut viralliset asiakirjat, jotka lähetetään suljetussa kirjekuoressa, jossa on oppilaitoksen leima, leima tai allekirjoitus.

  Kansainvälinen dokumentaation arviointi

  Ennen kuin voit saada pääsytarjouksen, alkuperäiset opintosuoritusotteet/tutkintotodistukset/koetodistus on toimitettava Olds Collegeen arvioitavaksi. Kaikki Olds Collegeen hakijat arvioidaan lukion/lukion koulutuksen suorittamisen perusteella. Hakijoiden, jotka ovat suorittaneet koulutuksen toisessa maassa, tulee olla valmistuneet asianmukaiset lukion asiakirjat ja valtakirjat.

  *Opintojen arvioinnin suorittaa Olds College Admission Office*

  • Kun olet hakenut, alustava pääsyarviointi suoritetaan ja tätä arviointia varten kansainväliset asiakirjat voidaan skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Asiakirjat tulee yhdistää yhdeksi PDF-dokumentiksi. Jos skannattuja kopioita on vaikea lukea huonon kopiolaadun vuoksi, niitä ei hyväksytä.
  • Kun alustava pääsyarviointi on suoritettu, pääsyvastaava pyytää, että myöntävä oppilaitos tai organisaatio lähettää viralliset opintosuoritusotteet suljetussa kirjekuoressa Olds Collegelle.
  • Jos asiakirjasi eivät ole englanninkielisiä, sinun on toimitettava asiakirjojen kanssa oikeaksi todistettu englanninkielinen käännös (sanasta sanaan) lähetyksen yhteydessä.
  • Hakijoita voidaan vaatia toimittamaan hakemuksensa tueksi varmennusasiakirjat (esim WAEC-raaputusarpa/e-pin, Admit Card jne.)
  • Kun viralliset asiakirjat on vastaanotettu ja olettaen, että halutussa ohjelmassa on vielä tilaa, tehdään pääsytarjous.
  • Virallisten asiakirjojen vastaanottamisen viivästyminen voi johtaa siihen, että hakija joutuu jonotuslistalle, jos ohjelma täyttyy ennen virallisten asiakirjojen vastaanottamista. On tärkeää, että kansainväliset hakijat lähettävät viralliset asiakirjat Olds Collegelle hakemuksen jättämisen yhteydessä.

  Aiemman oppimisen tunnustaminen

  Kun sinut on hyväksytty Olds College -ohjelmaan, voit pyytää, että minkä tahansa aiemman toisen asteen koulutuksesi arvioinnin tehdään nähdäksesi, voisitko olla oikeutettu siirtämään opintopisteitä uuteen ohjelmaasi. Jotta voit suorittaa siirtoluottoarvioinnin, sinun on toimitettava:

  • Notaarin vahvistama värillinen kopio keskiasteen jälkeisistä opintosuoritusotteista, jossa on näkyvissä allekirjoitus ja/tai virallinen leima
  • Kopiot kaikista asiaankuuluvista kurssien luonnoksista tai kuvauksista kursseille, joille haluat arvioida opintosuoritusten siirron

  Huomaa: Kaikkien opintosuoritusotteiden, kurssin luonnosten ja muiden tukiasiakirjojen on oltava englanninkielisiä. Jos asiakirjasi ovat toisella kielellä, sinun on toimitettava oikeaksi todistettu englanninkielinen käännös (sanasta sanaan) sekä notaarin vahvistama värikopio alkuperäisistä asiakirjoista.

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Kysymyksiä