Keystone logo

Olympus Aviation Academy

A logo

Johdanto

Miksi Olympus Aviation

Oikean lentokoulun valitseminen

Oikean koulutuskoulun valinta on ensimmäinen askel matkallasi tullaksesi päteväksi yksityiseksi tai ammatilliseksi lentäjäksi ja tärkein tekemäsi päätös.

Lennon oppimisessa ei ole rentoa lähestymistapaa. Menestyvä lentäjäura on mahdollista vain hankkimalla paras koulutus ilmailukoulutuksen muodostusaikoina. OA: n päätavoite on tarjota paras mahdollinen perusta opiskelijoiden lentäjille ensimmäisestä päivästä alkaen. Emme tee oikoteitä, jättämättä mitään sattumalta.

"Lentäminen on taidetta ja oikea taito opettaa ja oppii lentotaiteen."

Suuri opetuskokemus

Kohokohdat Olympia-ilmailun päälento-ohjaaja Cpt Stavros Anastasiadikselle

Yli 34 vuoden kokemus ilmavoimien lentäjänä, siviililentäjänä, lento-ohjaajana, lento-ohjaaja-ohjaajana, lentotarkastajana, yhteensä 13300 tunnin lentoaika, joka koostuu 3800 ilmavoimien tunnista, 9250 siviili- ja 250 merilentokunnasta, pidetään yhtenä parhaimmista lennonopettajista Kreikassa.

Esimerkkinä vakaa opetus- ja ohjauskyky erittäin vaativissa ilmavoimissa ja kaupallisessa ympäristössä suorittamalla koulutusohjelman suunnittelu, hallinta ja tarkistaminen lähtötason lentäjille tarjoamalla samalla tehokkaita PPL-kursseja nollasta ATPL: ään (Air Transport Pilot License), MCC, valvonta ja arviointi neljässä lentokoulutusorganisaatiossa (FTO / ATO) JAA / EASA: n määräysten mukaisesti. Yli 280 yksityistä ja ammattimaista lentäjää on onnistuneesti koulutettu.

Kirjan kirjoittaja Lentotaite ja tekniikka .

Lentoturvallisuus
OA: n päätavoitteena on tarjota ammattikoulutusta osan FCL / EASA lentoturvallisuusmääräysten ja huoltostandardien mukaisesti. OA käyttää vain EASA: n ja Kreikan HCAA: n täysin sertifioimia lentokoneita. Lisätietoja lentokentän toiminnasta saat napsauttamalla tätä.


Koulutuskokemus
Olympus Aviation on hyväksytty JAA / EASA-koulutusorganisaatio EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy, Thessaloniki / Kreikka, Kreikan siviili-ilmailuviranomaisen (HCAA) valtuutuksella. Olympus Aviationin perustivat ilmavoimien ja siviili-ilmailuteollisuuden ammattimaiset lentäjät tuhansilla lentotunneilla ja suurella kokemuksella koulutusprosessissa. Maa-ohjaajilla on todistettu erityisosaaminen ja pitkäaikainen kokemus ilmailusta.

Erinomainen sää
Thessalonikin erinomaiset sääolosuhteet antavat meille mahdollisuuden harjoittaa keskeytymätöntä koulutusta ympäri vuoden, hukuttamatta kallista aikaa ja rahaa.
Kesällä korkeat lämpötilat ovat täällä yleensä välillä 27–33 celsiusastetta, vaikka ne joskus nousevat korkeammalle.
Syksyllä ja talvikuukausina yöt ovat huomattavasti viileämpiä, ja normaalit päivälämpötilat ovat välillä 21-25 astetta.

Yli 50 lentokenttää (kansainvälinen rakennus)
Pitkälle edenneille koulutusopiskelijoille ja tuntirakentajille on mahdollisuus käydä ja kouluttaa yli 50 lentokentällä ja lentokentällä Kreikan mantereella ja saarilla (esim. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreeta, Rhodes, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini). ja monilla muilla eurooppalaisilla lentokentillä joko VFR- tai IFR-lähestymistapoja varten.

Vain 12 kuukaudessa
Olympus Aviation -ympäristössä nolla-ATPL-kurssin suorittamiseen kuluu keskimäärin 12–14 kuukautta, mukaan lukien kaikki koulutus ja kokeet.

vieraanvaraisuus
OA: lla sinua opastetaan henkilökohtaisesti koulutusohjelmasi jokaisessa vaiheessa vieraanvaraisessa ympäristössä ensimmäisestä johtavasta lennosta aina siihen päivään saakka, jolloin sait suoritetun todistuksen suhteellisesta luvasta.

Sijainnit

  • Adrianoupoleos 1a, 55133, Kalamaria Municipality

Kysymyksiä