Keystone logo
Northern Lights College Certificate in Business Management
Northern Lights College

Certificate in Business Management

Dawson Creek, Kanada

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 10 770

Kampuksella

Johdanto

Liiketoiminta -alue tarjoaa monia jännittäviä uraa ja mahdollisuuksia sellaisilla aloilla kuin rahoitus, kirjanpito, yrittäjyys, tietotekniikka, yleinen hallinta, markkinointi ja logistiikka. Northern Lights College Business Management Program valmentaa opiskelijoita vastuullisiin tehtäviin liike -elämässä ja jatkokoulutusmahdollisuuksiin edistämällä liiketoiminnan käsitteellistä ja teknistä taitojen kehittämistä.

Yritysjohtamisohjelma Northern Lights College tarjoaa laajan valikoiman ensimmäisen ja toisen vuoden kursseja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään liiketaloustodistuksen, liiketaloustutkinnon tai siirtymään yliopistoon tai ammatilliseen nimeämisohjelmaan muualla.

Business Management Certificate Northern Lights College Business Management Diplomiin. Todistus sisältää 30 opintopistettä tiettyä työtä alla kuvatulla tavalla. Todistus voidaan hakea kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Tärkeät muistiinpanot

  • NLC -kurssit voivat siirtyä yksitellen muihin korkeakouluihin, yliopistoihin ja instituuteihin Brittiläisessä Kolumbiassa, kuten BC Transfer Guide -oppaassa on ilmoitettu.
  • NLC -kurssit voivat siirtyä ammatillisille yhdistyksille, kuten valtuutetuille yleisille kirjanpitäjille, sertifioiduille johtotilintarkastajille, tilintarkastajille, aboriginaalien talousvastaavien liitolle, Kanadan pankkiirien instituutille ja muille. Opiskelijat ovat vastuussa kurssipisteiden siirrettävyyden vahvistamisesta mille tahansa ulkopuoliselle organisaatiolle.
  • Kurssivalinnasta riippuen NLC: n Applied Business Technology -ohjelmasta valmistuneet saavat hyvityksen seuraavista kursseista:
    • CPSC101, suoritetut: ABTC 119, ABTC121, ABTC133, ABTC153, ABTC161 ja ABTC194.
    • ENGL110, kun olet suorittanut: ABTC165 ja ABTC195.
    • MGMT103, suoritetut: ABTC111 ja ABTC151.
  • Tällä ohjelmasivulla olevat tiedot ovat yhteenveto NLC: n koulutusneuvoston hyväksymästä virallisesta ohjelman suoritusoppaasta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä