Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Johdanto

Meidän filosofiamme

The New England School of Englishin filosofiana on tarjota parasta englannin kielen ja kulttuurin koulutusta: tarjota älyllisesti haastava ja korkealaatuinen ohjelma lämpimässä ja tukevassa ympäristössä. Lyhyesti sanottuna tavoitteenamme on tarjota poikkeuksellinen mahdollisuus oppia englantia.

Miksi NESE?

Täydellinen kielellinen ja kulttuurinen kielikylpy

Vuonna NESEopiskelijat oppivat muutakin kuin vain kieltä; he oppivat myös amerikkalaista kulttuuria. Opiskelijamme menestyvät nopeasti, koska intensiivinen englannin kielen koulutus yhdistettynä täydelliseen kulttuuriseen kielikylpyyn on osoittautunut maksimoivan kielten oppimisen. Klo NESEopiskelijat osallistuvat intensiivisiin luokkiin päivällä ja heillä on mahdollisuus mennä kotiin amerikkalaiseen perheen kotimajoitukseen tai asuntolaan illalla. Koko päivän, joka päivä, intensiivinen ohjelmamme altistaa opiskelijat amerikkalaiselle kielelle ja kulttuurille, mikä tarjoaa mahdollisuuden nopeimpaan mahdolliseen kielten oppimiseen.

Erinomaiset opettajat

Erinomaisen maineensa vuoksi NESE houkuttelee opettajia, joilla on sekä perustutkinto että jatkotutkinto joistakin Yhdysvaltojen parhaista yliopistoista, mukaan lukien Harvard, Yale ja Columbia. Riippumatta siitä, missä opettajamme ovat suorittaneet tutkintonsa, NESE opettajat ovat dynaamisia ammattilaisia, joilla on poikkeuksellinen opetuskokemus ja jotka on valittu opettamaan NESE korkean asiantuntemuksensa ja omistautumisensa vuoksi.

Pienet luokat

Keskimääräinen luokkakokomme on 12 oppilasta. Pienet luokat takaavat vilkkaat keskustelut, opiskelijoiden säännöllisen osallistumisen ja intensiivisen opiskelijan ja opettajan vuorovaikutuksen.

Intensiiviset ja puoliintensiiviset ohjelmat viitenä päivänä viikossa

Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua NESEintensiiviohjelmaan joka päivä klo 9.00-3.15 tai NESEpuoli-intensiiviohjelmaan joka päivä klo 9.00-12.00. Molemmat ohjelmat tarjoavat 10 kieli- ja kulttuurikoulutusta, täyden pääsyn kaikkiin NESE tiloihin ja valikoiman joko asuntola- tai kotimajoitusta.

Valinnaiset ja koulun jälkeiset kurssit

Intensiivisten akateemisten luokkien lisäksi opiskelijat voivat valita valinnaisia ja koulun jälkeisiä kursseja, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Valinnaisia ja koulun jälkeisiä kursseja ovat TOEFL-valmistelu®, liike-elämän englanti, oikeudellinen englanti, ääntäminen ja yliopiston valmistelu. NESE edistyneet opiskelijat voivat myös suorittaa kursseja erityisen kiinnostavalla alueellaan Harvard Extension Schoolissa ja muissa alueen korkeakouluissa. (Huomaa, että viiden opiskelijan on ilmoittauduttava, jotta NESE koulun jälkeinen kurssi voidaan järjestää.)

Viralliset transkriptiot ja todistukset

Jokaisen istunnon lopussa saat NESE transkription, joka sisältää tietoja englannin kielen taidostasi ja akateemisista saavutuksistasi kullakin taitoalueella. Saat myös NESE läsnäolotodistuksen osallistumisesta ohjelmaamme, ja kun olet suorittanut NESEedistyneimmän tason, sinulle myönnetään NESE tutkintotodistus. Lisäksi, jos saavutat akateemisen huippuosaamisen, sinut tunnustetaan "kunniaopiskelijaksi". Merkintä tästä näkyy virallisessa NESE transkriptiossasi.

Ihanteellinen kaupunki, ihanteellinen yliopistoympäristö

NESE sijaitsee Harvardin yliopiston vieressä Harvard Squaren keskustassa Cambridgessa. Harvard Square on opiskelijoiden toiminnan keskipiste ja yksi mielenkiintoisimmista ja dynaamisimmista opiskelijakeskuksista Yhdysvalloissa. NESE on vain 100 metrin päässä juna- ja linja-autoasemilta ja 10 minuutin päässä Bostonin keskustasta. Olemme myös alle kahden tunnin päässä upeasta hiihdosta, valtameripurjehduksesta ja kauniista, historiallisesta Cape Codista.

Joustava aikataulu

Tarjoamme intensiivisiä 4 viikon istuntoja, jotka alkavat 12 eri kertaa ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa englannin harjoittelun aikatauluusi parhaiten sopivana ajankohtana.

Majoituksen etukäteisjärjestelyt

Ympäri vuoden opiskelijat voivat asua amerikkalaisessa perhekodissa tai asuntolassa. Koska NESE tekee kaikki asumisjärjestelyt ennen kuin opiskelijat lähtevät kotimaastaan, riippumatta siitä, haluavatko opiskelijat asua kotimajoituksessa vai asuntolassa, he voivat mennä suoraan lentokentältä uuteen kotiinsa. NESE ei peri maksua asumisjärjestelyistä.

Ohjelma ammattilaisille

NESE opetussuunnitelman joustavuuden vuoksi ammattilaiset voivat valita haluamansa luokat. Tämä on ihanteellinen ammattilaisille, joiden työ ei salli heidän noudattaa intensiivistä opetussuunnitelmaamme. Säännöllisen intensiiviohjelman lisäksi yksityinen opetus ja NESE valinnaiset kurssit ovat joitain vaihtoehtoja NESE ammattilaisille.

Ohjelma opiskelijoille

Intensiivinen opetussuunnitelmamme on suunniteltu erityisesti auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemiset tavoitteensa mahdollisimman nopeasti. Intensiivikurssiemme lisäksi tarjoamme TOEFL-valmistelukurssin, institutionaalisen TOEFL-kokeen®® joka kuukausi ja yliopiston valmistelukurssin. Tarjoamme myös laajaa koulutusneuvontaa ja yliopistojen sijoituspalvelua, yliopiston resurssikirjaston, joka auttaa opiskelijoita suunnittelemaan tulevia opintoja Yhdysvalloissa, ja pääsyn alueen yliopistoihin ilman TOEFL:® ää.

Ilmainen neuvonta ja palvelut

Ilmaisten palvelujemme valikoima on laaja: majoitusta edeltävä sijoitus, yliopistoneuvonta ja -sijoitus, NESE tietokonetilojen käyttö, NESE sähköpostin ja Internetin rajoittamaton käyttö, NESE transkriptiot ja todistukset sekä kokeneiden edustajiemme neuvonta ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Kysymyksiä