Keystone logo
NCUK Tekniikan kansainvälinen säätiövuosi
NCUK

Tekniikan kansainvälinen säätiövuosi

6 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Hanki taattu pääsy tuhansiin yliopistotutkintoihin

Jos olet äskettäin suorittanut paikallisen keskiasteen koulutuksen, NCUK International Foundation Year, joka tunnetaan myös nimellä IFY, antaa sinulle tarvittavat taidot nykyisen pätevyytesi ja kandidaatin tutkinnon aloittamisen välillä ulkomailla Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa tai Yhdysvalloissa.

193823_IFYUniversityLogoBar-verkossa2.jpg

Akateemisen tiedon lisäksi NCUK International Foundation Year antaa sinulle erikoistuneita englannin kielen, opiskelun ja kulttuurisia taitoja, jotka ovat olennainen osa tutkintoa. Voit nopeuttaa tietäsi yliopistoon ja saada taatun pääsyn NCUK University Partneriin, kun olet suorittanut tämän pätevyyden onnistuneesti.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan se kestää?

Kansainvälinen säätiövuosi (IFY) kestää tyypillisesti 9 kuukautta, ja opintokeskuksissamme ympäri maailmaa on erilaisia saantia ympäri vuoden. Joissakin tapauksissa IFY voidaan suorittaa 6-7 kuukauden aikana, joten tarkista haluamasi opintokeskuksen käytettävissä olevat vaihtoehdot.

Mitä opiskelen IFY:ssä?

Ison-Britannian ENIC: n mukaan NCUK kansainvälisen säätiövuoden on todettu vastaavan yleistä GCE A-tason standardia. Sinun on suoritettava kolme akateemista moduulia sekä NCUKenglanti akateemisiin tarkoituksiin (EAP) -moduuli. EAP-moduulin opiskelu tarkoittaa, että useimmissa yliopistosovelluksissa sinun ei tarvitse tehdä IELTS-testiä!

Missä voin opiskella IFY: tä?

NCUKMaailmanlaajuinen verkosto koostuu yli 110 opintokeskuksesta yli 30 maassa ympäri maailmaa! Voit opiskella paikallisesti lähelläsi olevassa opintokeskuksessa tai jos haluat viedä kansainvälisen opiskelukokemuksesi seuraavalle tasolle, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa on monia NCUK opintokeskuksia, joista voit valita. Löytääksesi lähimmän opintokeskuksesi, klikkaa tästä .

Mihin korkeakoulututkintoon voin edetä?

Tuhansien tutkintovaihtoehtojen avulla voit edetä useisiin tutkintokursseihin, kuten lääketiede, hammaslääketiede, apteekki, biokemia ja paljon muuta!

Miten haen yliopistoon?

NCUK sillä on oma opiskelijoiden tukitiimi, joka auttaa sinua yliopiston hakuprosessin kaikissa vaiheissa. Sinulla on myös opintokeskuksessasi opinto-ohjaaja, jolta saat mahdollisesti tarvitsemaasi lisätukea. NCUK varmistaa, että saat vähintään kaksi ehdollista tarjousta ja kansainvälisen säätiövuoden onnistuneen suorittamisen jälkeen taatun yliopistopaikan.

Mitä tapahtuu, jos en saa odottamiani tuloksia?

Koska meillä on ainutlaatuinen suhde NCUK yliopistoon, pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme taatun pääsyn NCUK yliopistokumppaniin, kunhan he suorittavat menestyksekkäästi kansainvälisen säätiövuoden. Jos et pääse ensisijaiseen yliopistoosi, voimme silti löytää sinulle sopivan vaihtoehdon ja saat joukon taattuja tarjouksia samalla, kun saat tulokset. Sinun tarvitsee vain valita sinulle sopiva!

Meidän takuumme

193824_NCUKGuaranteeBadge2022Online.png

NCUK Toimii aina etusi mukaisesti auttaen sinua toteuttamaan unelmasi ja tavoitteesi sekä yliopistossa että sen jälkeen elämässäsi ja urallasi. Siksi kun olet suorittanut NCUK kansainvälisen säätiövuoden onnistuneesti, sinulle taataan pääsy sopivaan kurssiin NCUK University Partnerissa.

NCUK -takuu tarkoittaa, että sinulla on erinomainen valinta johtavista yliopistoista, jotka tarjoavat sinulle sopivan paikan arvosanojesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. NCUK antaa sinulle tarjouksen tulospäivänä ja poistaa stressin hakuprosessista.

Miksi valita NCUK?

Olemme auttaneet yli 40 000 opiskelijaa, kuten sinäkin, varmistamaan paikkansa yliopistossa.

  • 90% NCUK opiskelijoista, jotka suorittavat tutkintonsa onnistuneesti, pääsevät ensisijaiseen yliopistoonsa.
  • 80% NCUK opiskelijoista saa ensimmäisen tai toisen luokan tutkinnon yliopistosta.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä