Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Johdanto

Tietoa henkilöstä Mt. SAC

Mt. SAC, opiskelijat voivat saada täyden yliopistokokemuksen ilman täydellistä yliopistovelkaa. Annamme opiskelijoillemme tukea ja erinomaista koulutusta, jota he tarvitsevat menestyäkseen uralla, päästäkseen korkeakouluopintoihin tai edetäkseen nykyisessä työsuunnassaan. Meillä on yli 260 tutkinto- ja todistusohjelmaa, 25 tukiohjelmaa ja yli 50 opiskelijakerhoa ja urheiluohjelmaa.

Tehtävänanto

Mt. San Antonio College on tarkoitus tukea kaikkia opiskelijoita saavuttamaan koulutustavoitteensa akateemisen huipun ympäristössä. Erityisesti korkeakoulu on sitoutunut tarjoamaan laadukasta koulutusta, palveluita ja työvoiman koulutusta, jotta opiskelijoista tulee tuloksellisia jäseniä monipuolisessa, kestävässä, globaalissa yhteiskunnassa. Yliopisto sitoutuu valmistelemaan opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen perustaidon hallitsemisen, liittoutumisen ja todistusten saamisen sekä uran loppuunsaattamisen ja Pathways . Yliopisto toteuttaa tämän sitoumuksen tarjoamalla houkuttelevan ja tukevan opetus- ja oppimisympäristön opiskelijoille, joilla on erilaisia lähtökohtia, kokemuksia, tarpeita, kykyjä ja tavoitteita. Yliopisto on omistettu palvelemaan yhteisöämme parantamalla taloudellisia saavutuksia, edistämällä kansalaisyhteiskuntaa, parantamalla henkilökohtaista hyvinvointia, edistämällä kriittistä ajattelua ja rikastamalla esteettisiä ja kulttuurisia kokemuksia.

Visio

Mt. San Antonio College pyrkii olemaan yksi suurimmista yhteisön korkeakoulujen kansakunta. Meitä pidetään johtajana yliopisto-opetuksessa, ohjelmissa ja palveluissa. Ensisijaisena yhteisön korkeakouluna tarjoamme pääsyn laadukkaille koulutusohjelmille ja -palveluille, keskittyen opiskelijoiden menestymiseen eheyden ja kunnioituksen ilmapiirissä. Ansaitsemme tämän maineen ylittämällä jatkuvasti opiskelijoiden, henkilöstömme ja yhteisömme odotukset.

Perusarvot

 • Rehellisyys: Kohtelemme toisiamme rehellisesti, eettisesti ja kunnioittavasti luottamuksen ilmapiirissä.
 • Tasa-arvo ja monimuotoisuus: Kunnioitamme ja pidämme myönteisenä kaikkia eroja ja edistämme yhtäläisiä mahdollisuuksia menestyä koko kampuksen yhteisössä.
 • Yhteisön rakentaminen: Toimimme vastuullisissa kumppanuuksissa avoimen viestinnän, välittämisen ja yhteistyöhengen kautta.
 • Opiskelijakeskeisyys: Otamme huomioon opiskelijoiden ja yhteisön tarpeet sekä suunnittelussa että toiminnassamme.
 • Elinikäinen oppiminen: Edistämme korkea-asteen koulutustavoitteiden jatkuvaa toteuttamista tarjoamalla yhtäläiset mahdollisuudet huippuosaamiseen sekä opetus- että tukipalveluissa.
 • Positiivinen henki: Toimimme harmonisesti, osoitamme myötätuntoa ja olemme ylpeitä työstämme.
 • Tehokas hallinnointi: Ylläpidämme ja parannamme laitosta ja ympäristöä tehokkaasti käyttämällä aikaa, kykyjä, palveluita ja rahoitusta.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Yhdellä silmäyksellä

Professorit ja ohjaajamme ovat alansa parhaita. Opiskelijamme ovat lähtöisin kaikilta elämänaloilta ja tekevät suuria asioita. Tilamme kilpailevat yliopistorakennuksilla, mikä antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden työskennellä parhaan tekniikan kanssa parhaassa tilassa.

Sijainti

Kampus sijaitsee 420 rullaavalla hehtaarilla Walnutissa, Kaliforniassa, joka sijaitsee Suur-Los Angelesin alueen itäreunassa. Walnut-kaupunkia pidetään yhtenä parhaista Money Magazine -lehden parhaista pienkaupungeista. Monipuolinen esikaupunki Walnut tunnetaan kansallisesti tunnetuista kouluistaan ja hevosyhteisöstä. Kaupungissa yhdistyvät maaseudun elämisen hurmat ja edut, jotka ovat vain 25 mailin päässä Los Angelesin keskustasta ja sen uskomattomasta kulttuuri- ja virkistystoiminnasta.

Mt. San Antonio College palvelee kaikkia asukkaita työskenteleviä ammattilaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita. Sen paikalliset korkeakoulupiirin rajat kattaa Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, Glendoran eteläosat, Hacienda Heights, teollisuuskaupunki, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas. , Valinda, Walnut ja West Covina.

Dynaaminen yhteisö

Mt. San Antonio College , monimuotoisuus on se, mikä herättää kampuksemme. Opiskelijamme ovat kotoisin ainutlaatuisesta taustasta ja ovat kaikki elämänsä eri paikoissa. Jotkut ovat täällä suoraan lukiosta, kun taas toisilla on perheitä ja kokopäiväisiä töitä, mutta he ovat kaikki täällä samasta syystä: saavuttaa tavoitteensa koulutuksen avulla. Palvelemme ylpeänä yli 50 000 opiskelijaa kaikilta elämänaloilta. Noin puolet opiskelijoistamme hakee tutkintotodistuksia. Toinen puoli nauttii yhteisöohjelmista, työvoiman kehittämiskursseista ja muista ei-luottokursseista.

Laadukkaat tutkijat

Olemme ylpeitä akateemisten ohjelmiemme erinomaisuudesta ja monipuolisuudesta. Mt. SAC:lla on niin monia erilaisia polkuja, joten jos aloitat täältä, voit mennä minne tahansa.

 • Mt. SAC on Top 10 Kalifornian siirtokoulu
 • Valittavana 240 tutkinto- ja todistusohjelmaa
 • 200 ammatillista kehittämistä ja yhteisökurssia
 • Kandidaatin tutkinnot, jotka on suunniteltu Mt. SAC-opiskelijat
 • Huipputekniset tilat, luokkahuoneet ja työpajat
 • Paras tekniikka ja huippuluokan laitteet, joiden avulla opiskelijat voivat oppia

Opiskelijoiden tuki

Kiitos kukoistavaan kampusympäristöömme ja mielenkiintoisiin opiskelijaryhmiin ja klubeihin, Mt. SAC-opiskelijat saavat täydellisen yliopistokokemuksen.

 • Yli 50 opiskelijakerhoa
 • 22 urheiluohjelmaa (yli 60 osavaltion ja kansallista nimeä)
 • 25 ilmaista tukiohjelmaa, joiden avulla opiskelijat voivat menestyä yliopistossa

Ylittämätön arvo

Kuten voittoa tavoittelematon California Community College, Mt. SAC tarjoaa täysin akkreditoidut korkeakoulukurssit vain 46 dollarilla yksiköltä. Yksityiset laitokset ovat keskimäärin 30 kertaa kalliimpia.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Miksi Mt. SAC?

On lukemattomia syitä valita Mt. San Antonio College . Tarjoamme satoja akateemisia, urheilullisia ja tukiohjelmia auttaaksemme opiskelijoita saavuttamaan minkä tahansa tavoitteen. Haluatko siirtyä nelivuotiseen yliopistoon, ansaita GED-tutkinnon, saada assistentin tutkinnon tai ottaa vain pari luokkaa auttaaksesi työssäsi, Mt. SAC: lla on sinulle ohjelma.

Joustavat ohjelmat, erinomainen koulutus

Mt. SAC: lla on yli 90 eri tutkinto-ohjelmaa ja 150 todistusta (urakoulutus) ohjelmia aloilla ja aiheissa graafisesta suunnittelusta maataloudesta hoitotyöhön ja ilmastointikorjaukseen. Aiheesta riippumatta kurssimme ovat korkealaatuisia. Mt. SAC: n opiskelijat, tiedekunta ja itse korkeakoulu ovat ansainneet lukemattomia palkintoja ja tunnustuksia työstään. Se on omistautumisemme huippuosaamiseen, joka on tehnyt meistä Top 10 Kalifornian siirtokoulussa.

Täysi yliopistokokemus ilman koko yliopistovelkaa

Se maksaa Kalifornian asukkaille vain noin 1 400 dollaria vuodessa käymään Mt. San Antonio College . Tarjoamme samat yleiskoulutuskurssit kuin UC- ja CSU-kouluissa, mutta ne maksavat kymmeniä tuhansia dollareita vähemmän. Itse asiassa opiskelijat voivat ansaita kandidaatin tutkinnon puolet opiskelijavelkaantumisasteesta aloittamalla Mt. SAC ja sitten siirtyminen nelivuotiseen yliopistoon. Säästöjen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisiä yleisurheilujoukkueita, opiskelijakerhoja sekä huipputeknisiä palveluita ja tekniikkaa, kuten nelivuotisissa yliopistoissa.

Opiskelijoiden tuki

Opiskelu voi olla vaikeaa, etenkin opiskelijoille, joilla ei ole kotona tarvitsemansa tukea tai joilla on omat perheensä tukeakseen. Siksi tarjoamme opiskelijoillemme kaikki tarvittavat työkalut menestyäkseen. Se sisältää tuutoroinnin, päivähoidon lapsilleen, ESL-kurssit ja perustaidot.

Sijainnit

 • Los Angeles

  Los Angeles, Yhdysvallat

Kysymyksiä