Keystone logo
Morley College Nykytanssin yleiskurssit
Morley College

Nykytanssin yleiskurssit

South Bank, Yhdistynyt kuningaskunta

0 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Sekoitettu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tälle kurssille tutustut nykytanssiliikkeeseen, koreografiaan ja esitystaitojen alueisiin. Käytetty tyyli ja tekniikat keräävät opettajan ammattikokemuksen Isossa-Britanniassa ja muualla. Nykytanssi on ilmeikäs muoto, jonka avulla voit rakentaa lihasvoimaa, nauttia ilmaisemisesta erilaisen musiikin ja ärsykkeiden kautta ja saada itseluottamusta suorituskykyyn. Kurssisi tuloksia mitataan sen perusteella, saavutatko seuraavat oppimistulokset. Kurssin alussa sinulla on mahdollisuus keskustella näistä opettajan kanssa ja asettaa omat henkilökohtaiset tavoitteet, jotka liittyvät oppimistuloksiin ja tulevaisuuden tavoitteisiin, eli eteneminen edistyneelle tasolle.

Tämän kurssin loppuun mennessä voit: Suorita liike selkeästi ja hallittavasti rakentamalla lihasvoimaa varovasti; Hanki ja parantaa suorituskykyä taitoja; Hanki tietoa nykytanssitekniikoista ja vaikutteista; Rakenna itseluottamusta.

Toimitustapa: online plus. Käytämme Microsoft Teamsia suoratoiston online-alustana. Ohjaaja voi tarjota lisämateriaalia, kuten videoiden yhteenvetoja ja / tai käytännön tehtäviä, minkä tahansa online-alustan kautta, jota College tukee (Moodle, MS stream, GoogleClassroom). Hellävarainen liikkuvuus ja lämpeneminen. Pysyvä työ ja vartalon eristäminen käyttäen hengitystä vapauttamalla ja supistamalla; lattiatyö venytyksillä ja selkärangan nivelten jatkaminen; osittaiset avaruusliikkeet - asetetut jaksot viikkokehityksellä; matka-hyppyjä, ohita käännöksiä. Varmistaaksesi, että edistyt parhaalla mahdollisella tavalla kurssillasi, sinulla on säännöllinen rakentava ja tukeva palaute ohjaajalta. Tanssiharjoituksesi lisäksi tutkimus voi sisältää digitaalisten resurssien, kuten elokuva ja valokuvaus, hyödyllisiä verkkosivustoja ja yhteyksiä kiinnostaviin online-yhteisöihin sosiaalisen median kautta oppimisen parantamiseksi. Tanssitutkimus tarjoaa erilaisia etuja, mukaan lukien nautinnollinen tapa lisätä kuntoa samalla kun parantaa hyvinvointia. Tanssiharjoittelu Morleyssä voi myös parantaa työllisyystaitoja rohkaisemalla lisääntynyttä luottamusta, fyysistä näppäryyttä ja keskittymistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Opiskelu ulkomailla Kapkaupungissa -kurssi - teatteri, tanssi, taide
    • Cape Town, Etelä-Afrikka