Keystone logo
Morley College Metalliveistoksen kurssit: aloittelijoille / keskitason torstai
Morley College

Metalliveistoksen kurssit: aloittelijoille / keskitason torstai

South Bank, Yhdistynyt kuningaskunta

0 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Opi perustaidot uusien ja metalliromun kanssa työskentelemiseen samalla kun tutkit veistoksellisia tai sovellettuja ideoita. Hitsaus, kaasun leikkaus, jauhaminen ja turvallinen työpaja ovat katettu. Työskentele henkilökohtaisten tai ohjaajan vetämien projektien parissa. On välttämätöntä käyttää vanhoja vaatteita ja vahvoja jalkineita. Nämä kurssit ovat teknikon tukemia. Perusmateriaalit sisältyvät hintaan, mutta lisämaksu käytetyistä materiaaleista, jotka ylittävät jaetun materiaalikurssimaksun.

Tämän kurssin loppuun mennessä voit:

Aloittelijoille perehdytään ja harjoitellaan erilaisia hitsaustekniikoita, mukaan lukien kaasu- ja sähköprosessit, mukaan lukien kaasun leikkaus, metallin muovaus, muotoilu ja jauhaminen.

Paluu / jatkuvat opiskelijat jatkavat käynnissä olevia henkilökohtaisia projekteja, parantavat taitoja ja tutkivat uusia tekniikoita ja prosesseja.

Kaikki opiskelijat: Opi ja harjoittele kuinka valmistaa metalliesineitä tyydyttävälle tasolle.

Kaikki opiskelijat: Ymmärrä ja harjoita hyviä terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä, jotka koskevat itseäsi ja muita studiossa.

Kaikki opiskelijat: Opi ja harjoittele tutkimusideoiden kehittämistä mielikuvituksellisesti ja jaa parhaita käytäntöjä muiden opiskelijoiden työn kautta.

Kaikki opiskelijat: Opi kuinka näitä prosesseja voidaan soveltaa veistoksiin ja muotoiluun sekä näiden prosessien laajempaan kontekstiin.

Työskentely yksittäisissä metallityöprojekteissa vaiheittaisten ohjeiden, esittelyjen ja havainnoinnin avulla. Yksilöllinen opetus ja kysymys ja vastaus. Ryhmäkeskustelu ja palaute. Valokuvaus käynnissä olevasta työstä. Yksilölliset oppimistavoitteet neuvotellaan ohjaajan kanssa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kesäkurssit: maalaus, kuvanveisto tai korut
    • Metropolitan City of Florence, Italia
  • Kolmivuotinen maalauksen, kuvanveiston tai kultasepän kurssi
    • Metropolitan City of Florence, Italia
  • Perustutkinto Yksilöllinen ulkomailla opiskelu
    • Galway, Irlanti