Keystone logo
Morley College Kurssit kreikkalaisesta tragediasta Ibseniin: Kaatumiskurssi näytelmien historiassa - verkossa
Morley College

Kurssit kreikkalaisesta tragediasta Ibseniin: Kaatumiskurssi näytelmien historiassa - verkossa

South Bank, Yhdistynyt kuningaskunta

0 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Etäopiskelu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Löydä kiehtova tarina maailmanteatterista lukiessasi ikonisia näytelmiä! Luennot selittävät kunkin ajanjakson teatterirakennukset, esitystyylit ja teollisuuden olosuhteet, jotta saat uuden näkökulman jokaisen näytelmäkirjailijan työhön. Koko ryhmän lukeminen ja syvällinen keskustelu avaavat joukon suuria näytelmiä. Tämä kurssi kattaa muinaiset kreikkalaiset, Espanjan kultakauden, ranskalaisen uusklassisen draaman, englanninkielisen restaurointivaiheen, 1700-luvun saksalaisen Sturm-und-Drang -liikkeen ja modernin teatterin syntymän Ibsenin ja Tšekhovin kanssa. klassisen draaman. Tarkastelemme myös sitä, kuinka 1900-luvun ja 2000-luvun ohjaajat ovat tulkinneet uudelleen keskustelemamme näytelmät. Kurssisi tuloksia mitataan sen perusteella, saavutatko seuraavat oppimistulokset. Kurssin alussa sinulla on mahdollisuus keskustella näistä opettajan kanssa ja asettaa omat henkilökohtaiset tavoitteet, jotka liittyvät oppimistuloksiin ja tulevaisuuden tavoitteisiin, eli eteneminen edistyneelle tasolle.

Tämän kurssin loppuun mennessä voit: arvostaa erilaisia klassisia näytelmiä kontekstissa; tunnistaa teatterituotannon keskeiset piirteet kullakin tutkitulla ajanjaksolla; ymmärtää asioita, jotka ohjaajan on nykyään otettava huomioon lavastettaessa klassista näytelmää näistä aikakausista.

Puolet istunnoista sisältää näytelmien lukemisen yhdessä luokan aikana - jos et halua lukea ääneen ja mieluummin kuunnella, se on aivan hieno, ja voit vain antaa opettajalle tiedon. Kaikille opiskelijoille vaaditaan erinomaista läsnäoloa ja täsmällisyyttä. Kurssi sisältää jonkin verran aktiviteetteja oppituntien ulkopuolella, esim. Suosikkiharjoitusten valmistelu jakamista muiden opiskelijoiden kanssa.

Toimitustapa: vain verkossa suoratoistona. Käytämme Microsoft Teamsia suoratoiston online-alustana. Jokaisen tutkitun ajanjakson ensimmäinen luokka on luentotyylinen muoto, joka kattaa ammattimaisen teatteriteollisuuden tyylin ja olosuhteet tuolloin, ja esitys tuon aikakauden uusimmista suurista näytelmistä. Tätä seuraa ryhmälukutunti, jossa luokka lukee valitut näytelmät yhdessä ja keskustelee sitten teemoista ja tyylistä. ? Varmistaaksesi, että edistyt parhaalla mahdollisella tavalla kurssillasi, saat ohjaajalta säännöllistä ja yksityiskohtaista palautetta rakentavassa ja tukevassa ympäristössä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Teatterin kesäohjelma St Andrewsissa, Cambridgessa tai Yalessa
  • Saint Andrews, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Cambridge, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää
 • Opiskelu ulkomailla Kapkaupungissa -kurssi - teatteri, tanssi, taide
  • Cape Town, Etelä-Afrikka
 • Foundation in Acting
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta