Keystone logo
Morley College Alusvaatteet: Johdatus mittatilaustyönä tehtyihin rintaliiveihin
Morley College

Alusvaatteet: Johdatus mittatilaustyönä tehtyihin rintaliiveihin

South Bank, Yhdistynyt kuningaskunta

0 Hours

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämä kurssi on johdatus kaarituettujen rintaliivien luomisen mysteereihin. Opastamme sinut läpi rintaliivien kuviointiprosessin mukauttamaan käyttökelpoisia kuvioita ainutlaatuiseen istuvuuteen ja tyyliin. Rintaliivien valmistamista pidetään yhtenä monimutkaisimmista prosesseista vaatteiden valmistusteollisuudessa; Tätä kurssia suositellaan seuraavaksi askeleeksi innostuneille opiskelijoille, jotka haluavat haastaa itsensä ja kehittää ompelukoneiden osaamistaan oppimalla useita uusia tarkkuustekniikoita. Työskennellessäsi opettajan kanssa otat taitoja, joita tarvitaan omien kauniiden ja toimivien räätälöityjen rintaliivien tekemiseen. Tämä kurssi on johdatus rintaliivituotantoon, mutta vaatii keskitason ompelutaitoja. Palautuvat opiskelijat voivat työskennellä omien projektien parissa.

Kurssin loppuun mennessä voit: mukauttaa rintaliivit oman lohkosi malliin; arvostele kuvio koon mukaan ja tee muutoksia sovituksen jälkeen; valitse sopivat materiaalit, jotta tuet riittävästi rintaliivisi suunnittelua; rakenna rintaliivit ammattimaisilla vakiotekniikoilla (suoritat 2 rintaliiviä tämän kurssin aikana).

Palaavilla oppijoilla on mahdollisuus kehittää alusvaatetaitojaan itse johtamien projektien avulla, mukaan lukien vaahtokupit, luuton kehdot, pitsi-applikaatiot ja koristeet.

Tämä on keskitason kurssi. Ennen ilmoittautumista sinun on saavutettava seuraavat asiat: pystyttävä uudelleenompelemaan kotitalouksien ompelukone ja lataamaan puola uudelleen; käyttää kaupallista mallia; ompele tarkasti yhtenäinen saumavaraus; käytä erilaisia koneompeleita, kuten siksak; pidike ja paina käyrää; Käytä ompelukoneita tarkasti; Opiskelijan on kyettävä lukemaan, kirjoittamaan ja ymmärtämään sujuvaa englantia; Matematiikka ja laskutaito ovat välttämättömiä.

Online-luokka tutor-tuella. Varmistaaksesi, että edistyt parhaalla mahdollisella tavalla kurssillasi, saat ohjaajalta säännöllistä palautetta rakentavassa ja tukevassa ympäristössä. Hanki tukea ja vastauksia kysymyksiin foorumeiden, henkilökohtaisen ohjaajan ja vertaispalvelun kautta. Opit mukauttamaan malleja erilaisiin tyyleihin, tuottamaan viistejä sopivaksi ja kehittämään ymmärrystä rakentamisesta ja materiaaleista. Kehität taitojasi työskentelemällä erikoistuneiden kankaiden, komponenttien ja tekniikoiden kanssa. Opetus tapahtuu sekä koko luokalle että yksilölle henkilökohtaisesti käyttäen esittelyjä, keskustelua, esimerkkejä, näytteitä, luovutuksia ja tarvittaessa muuta teknistä tukimateriaalia.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Milan Fashion Week Experience
    • Milan, Italia
  • Muoti- ja korusuunnittelun diplomikurssi Euroopassa
    • Kraków, Puola
  • Korutekniikan kurssi - Syksyn lukukausi
    • Milan, Italia