Keystone logo
Monmouth School for Boys Kemia A taso
Monmouth School for Boys

Kemia A taso

Monmouth, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kemia on haastava A-taso, joka täydentää hyvin muita luonnontieteitä. Sitä voidaan tutkia myös kontrastina taiteiden ja humanististen aiheiden kanssa. Se on erinomainen valmistelu ja vaatimus joillekin yliopistokursseille. Opiskelijat jatkavat opiskella monenlaisia tieteenaloja, mukaan lukien tekniikka, lääketiede, hammaslääketiede, farmasia, biokemia, matematiikka ja taloustiede.

Kurssi perustuu AQA A -tason opintosuunnitelmaan ja koostuu kolmesta osasta, jotka on jaettu kahteen vuoteen. Kaksi opettajaa opettaa kutakin sarjaa tarjoamaan vaihtelua ja mahdollistamaan joustavuuden käytännön ja teoreettisissa aiheissa. Vuonna 12 fyysistä ja orgaanista kemiaa opetetaan rinnakkain, ja epäorgaaninen kemia jakautuu sen jälkeen. Edistyneemmillä vuoden 13 kursseilla epäorgaanista ja orgaanista kemiaa opetetaan rinnakkain ja fyysinen kemia jaetaan.

Lähestymistapa on opettaa käytännön työllä aina kun mahdollista; jokainen tenttipaperi sisältää käytännön tekniikan arvioinnin, joten käytännön tietoisuuden ja itseluottamuksen kehittäminen on tärkeä osa kaikkia kolmea osa-aluetta.

Sinulle toimitetaan sisäiset tarkistusvihkot ja -materiaali tavallisten oppikirjojen ja tarkistuskirjojen lisäksi. Sinulla on myös kirja, jonka tarkoituksena on ylittää GCSE- ja A-tasojen välinen kuilu.

Meillä on erittäin pätevä joukko opettajia, jotka pyrkivät paitsi kokeiden onnistumiseen myös tuottamaan luottavaisia, kommunikoivia ja käytännön tutkijoita. Kemian huomattava suosio A-tasolla Monmouth-kouluissa osoittaa tämän filosofian onnistumisen opiskelijoiden kanssa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Farmaseuttisten ja kemiallisten tieteiden säätiön tutkinto
    • Kingston upon Thames, Yhdistynyt kuningaskunta