Keystone logo
Midland College SERTIFIKAATTI MUSIIKISSA
Midland College

SERTIFIKAATTI MUSIIKISSA

Midland, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Midland College Allison Fine Arts Buildingin perustamisen jälkeen vuonna 1978 musiikkiohjelmamme on tarjonnut täyden valikoiman kursseja ja esiintymismahdollisuuksia. Musiikin laitos toivottaa opiskelijat kaikilta aloilta osallistumaan yhteen tai useampaan musiikkiyhtyeemme, historia-, arvostus-, instrumentaali-, teoria- ja / tai laulumusiikkikursseihimme.

Halusitpa musiikkia urana, tuletko musiikin opiskeluun ensimmäistä kertaa tai etsitkö vain mahdollisuuksia musiikin soittamiseen, meillä on ammattitaitoisia, huolehtivia ja omistautuneita musiikin tiedekunnan jäseniä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan musiikilliset tavoitteesi.

Yksi MC: n osallistumisen eduista on mahdollisuus saada viikoittaisia musiikkitunteja soittimella tai äänellä erinomaisen musiikkitieteellisen tiedekuntamme jäseneltä. Tällä hetkellä tarjoamme yksityisiä henkilökohtaisia ohjeita äänelle, kitaralle, pianolle, vaskille, puupuhaltimille, jousille ja lyömäsoittimille. Olipa taitava esiintyjä tai aloitteleva muusikko, kuka tahansa opiskelija voi ilmoittautua musiikkitunnille.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Musiikkiliiketoiminnan säätiön tutkinto
    • Dublin, Irlanti