Keystone logo
Martec - Maritime And Polytechnic College

Martec - Maritime And Polytechnic College

Martec - Maritime And Polytechnic College

Johdanto

Koulutuksen tulla puolimatruusi koostuu matkan aluksella koululaiva Danmark ja ammattitaito workshop koulutuksen alukselta mereen ja ammattikorkeakoulun College - MARTEC Frederikshavn, Tanska.

Tavallisen merimiehen on tehtävä kaikenlaista työtä aluksella, kannella ja koneosastolla, ja merimiehen on oltava monipuolinen, ja sitä paremmin hän työskentelee tiimin vastuullisena jäsenenä, sitä paremmin hän sopeutuu muuttuviin ja haastaviin tehtäviin merellä.

Joka vuosi kuljetusalus DANMARK hyväksyy 80 opiskelijaa. Lisäksi tarjoamme valmiustiloja, jos opiskelijat keskeytyvät ennen matkan alkua. Teemme valintahaastatteluja jatkuvasti saatuasi hakulomakkeen.

Koulutus vaihtelee aluksella tehtävän käytännön työn, teknisten aiheiden luokkien, työsuojelun ja - ympäristön, palontorjunnan, navigoinnin ja liikennesääntöjen, käytännön merenkulun, meritekniikan, meriturvallisuuden, ensiapupalvelun, kunnossapidon jne. Välillä.

Koulutuksen ja 12 kuukauden meripalvelun suorittamisen jälkeen polku on tyhjennetty sovellettavaksi navigointikouluun tai 20 viikkoa merenkulun ja ammattikorkeakoulun kurssin päätyttyä, joka tuo todistuksen työkykyisestä merimiehestä.

Sijainnit

  • Frederikshavn

    Haanbaekvej 54 9900 Frederikshavn Denmark, 9900, Frederikshavn

    Kysymyksiä