Keystone logo
Malacca College of Science and Management

Malacca College of Science and Management

Johdanto

Tervetuloa MCSM: ään! Olemme iloisia voidessamme kertoa kanssasi, miksi olemme valinnut laitos luonnonlääketieteen harjoittamiseen sekä tieteen säätiön opintoihin.

Edesmenneen tohtori Ishakin kesäkuussa 2008 historiallisessa Malaccan osavaltiossa rakentama Malacca College of Science and Management on ensimmäinen täydentävän lääketieteen korkeakoulu Kaakkois-Aasiassa. Ensimmäinen erä opiskelijoita ilmoittautui heinäkuussa 2009, jolloin 50 jatko-opiskelijaa oli suorittanut kurssin kohti luonnontieteiden tutkintotodistusta.

Monet valtion ja yksityiset sairaalat, mukaan lukien yksityislääkärit Malesiassa, tarjoavat täydentävää lääketiedettä parantamisen ja tautien ehkäisyn keinona.

Malacca College of Science and Management (MCSM), joka sijaitsee strategisesti pohjoisella sisäänkäynnillä Jonker Streetillä historiallisessa Malaccan kaupungissa, on ainoa laatuaan korkeakoulu Malesiassa sekä Kaakkois-Aasiassa, jolla on erikoistuneita tutkinto-ohjelmia ja joka valmistaa ehdokkaita onnistunut ja terveellinen ura terapeuteina ja täydentävän ja ennaltaehkäisevän lääketieteen ammattilaisina.

Sijainnit

  • Danao City

    F. Ralota Street, , Danao City

    Kysymyksiä