Keystone logo
© Loyalist College
Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Johdanto

Tervetuloa Loyalist College Torontoon

Loyalist College of Applied Arts & Technology tulee olemaan Ontarion Destination College, joka tunnetaan paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan tietoisena valintana, jossa sitoutunut ja kannustava kulttuuri mahdollistaa heidän kokemuksensa.

Loyalist College Torontossa tarjoaa opiskelijoille ihanteellisen yhdistelmän akateemista huippuosaamista, koulun ulkopuolista toimintaa ja kokemuksia. Monipuoliseen yhteisöömme kuuluu kansainvälisiä opiskelijoita jatkuvasti kasvavasta määrästä maista ympäri maailmaa.

Toronton Loyalist College olemme ylpeitä henkilökohtaisesta ja ystävällisestä huomiosta, jota opiskelijamme saavat. Tiedekunnan ja henkilöstön jäsenet tutustuvat jokaiseen opiskelijaan, seuraavat heidän menestymistään ja tarjoavat tukea tarvittaessa.

Meillä on tehtävä: muuttaa maailmaa pienten voimalla.

Maailmassa, joka on pakkomielle suuresta, olemme pieniä. Pieni antaa meille voimaa tehdä suuria asioita. Suurten luentosaleiden ja stadionien persoonattomassa maailmassa tunnemme opiskelijamme nimen ja olosuhteiden perusteella.

Small vapauttaa meidät tarjoamaan henkilökohtaista huomiota pienillä luokilla ja yksilöllisissä käytännön oppimisympäristöissä. Lopputulos? Lojalistista valmistuneet ovat valmiita työhön ja heillä on taitoja, joita tarvitaan välittömästi vaikuttamaan biotieteiden, terveyden, liiketoiminnan ja median haastaviin aloihin.

Ontarion Destination Collegena intiimi kampuksemme sijaitsee yli 200 hehtaarin alueella kauniilla Quinten lahden alueella ja on erinomaisella paikalla Toronton, Ottawan ja Montrealin välissä. Syvät yhteisölliset juuremme ja yhteistyöhenkemme varmistavat, että työskentelemme käsi kädessä paikallisten kumppaneidemme ja toimialojemme kanssa edistääksemme innovaatioiden ja työvoiman kehittämisen tulevaisuutta Bay of Quinten alueella.

Olemme Loyalist College taideteollisuus- ja teknologiaopisto. Olemme pieniä.

Miksi uskollinen?

Opi pienen korkeakoulun suuret edut – ja miksi uskolliset opiskelijat tekevät suuria asioita. Ei koostamme huolimatta, vaan sen takia.

 1. Pienet luokat, suuri ero.
 2. Pieni korkeakoulu, jossa on suuret mahdollisuudet ja valtava verkosto.
 3. Olemme aika iso juttu soveltavan tutkimuksen suhteen.
 4. Yli miljoona dollaria opiskelijataloudellista tukea vuosittain.
 5. Tulevaisuuteen keskittyvät oppimiskeskukset ja teknologiat
 6. Pieni yliopisto, enemmän hoitoa.
 7. Pieni kaupunki suurella sydämellä.
 8. Älä mene suureksi. Tule kotiin.
 9. Joustavat oppimisvaihtoehdot = suuret mahdollisuudet.
 10. Suuret asiat alkavat pienistä.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Apurahat ja rahoitus

  Tarjoamme vuosittain yli miljoona dollaria opiskelijarahoitusta palkintojen, apurahojen, apurahojen ja työllistymismahdollisuuksien kautta kampuksen työllisyysaloitteen kautta. Siellä on rahaa, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Taloudellisen avun toimistomme ystävällinen henkilökunta voi näyttää sinulle, mistä se löytyy, auttaa sinua hakemaan ja opettaa sinulle hyödyllisiä budjetointitaitoja, jotta se kestää koko lukuvuoden.

  Rankingit

  Loyalist College ansaitsi paikkansa Kanadan 50 parhaan tutkimuskorkeakoulun joukossa kolmantena peräkkäisenä vuonna.

  >href="https://loyalistcollege.com/news/loyalist-college-ranks-2-for-industry-research-income-as-percentage-of-total-research-income/

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Belleville

   376 Wallbridge-Loyalist Rd. PO Box 4200 Belleville, Canada, ON K8N5B9, Belleville

  • Toronto

   4000 Victoria Park Ave Toronto, Canada, ON M2H 3P4, Toronto

  • Port Hope

   10 Pine St. South Port Hope, ON L1A 3E7, Port Hope

  Kysymyksiä