Keystone logo
Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Johdanto

Los Angeles Academy Of Figurative Art ( LAAFA ) aloitti tarkoituksenaan täyttää tarve yhteisössä tarjoamalla LAAFA , joita opettaisivat ammattitaitoiset taiteilijat. Akatemia ei ole saanut aikaan vahvaa mainetta oppilaitoksena perustason koulutukselle, joka on laajentunut tarjoamalla akkreditoituja taiteen ja viihdetaiteen BFA-tutkintoja sekä ateljeesertifikaatteja. Los Angeles Academy Of Figurative Art tunnustetaan yhdeksi harvoista ja johtavista instituutioista, jotka antavat nykyaikaisten figuratiivisten ja viihdetaiteilijoiden ylistämiä taitoja. Los Angeles Academy Of Figurative Art on edelleen sitoutunut tarjoamaan yhteisölle oppimispaikan, jossa opiskelijat voivat tavoittaa taiteelliset tavoitteensa ja menestyä taidekasvatuksessaan kokopäiväisissä tai täydennyskoulutusohjelmissamme.

Maineikas tiedekuntamme koostuu ammattimaisista hieno- ja viihdetaiteilijoista, jotka jakavat viisautensa, intohimonsa ja asiantuntemuksensa jokaisen opiskelijan kanssa. Omistautunut henkilökuntamme menee yli ja yli ennakoiden opiskelijoiden tarpeita varmistaakseen, että heidän kokemuksensa akatemiassa on palkitsevaa.

Los Angeles Academy Of Figurative Art kyky tarjota kohtuuhintaisia, edullisia opinto-ohjelmia ja tarjota opiskelijoille intiimi, ainutlaatuinen ja edistyksellinen ilmapiiri tekee akatemiasta suositun taidekasvatusvalinnan.

Koska Los Angeles Academy Of Figurative Art sijaitsee Los Angelesin kreivikunnassa, opiskelijamme voivat tutustua moniin kuvataidealueisiin, teattereihin, gallerioihin, museoihin ja suuriin kaupallisiin ja pieniin itsenäisiin viihde- ja designstudioihin.

Akatemia on valittu arvostetun taidejulkaisun American Artist Magazine joukosta maailman 10 parhaan taidekoulun joukkoon.

Los Angeles Academy Of Figurative Art on toimielinten hyväksyntä, jonka myöntää Kalifornian osavaltion kuluttaja-asioiden osaston (www.bppe.ca.gov) osasto (Private Postsecondary Education Bureau). Lisäksi LAAFA : n kokopäiväiset tutkinto- ja todistusohjelmat on hyväksynyt Taideteollisen korkeakoulun kansallinen yhdistys (NASAD).

Sijainnit

  • Los Angeles

    Saticoy Street,16926, 91406, Los Angeles

    Kysymyksiä