Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Johdanto

Johtamiskurssit Iso-Britannia

London Business Training

LBTC: n palveluja toimittavat harjoittelevat liikkeenjohdon konsultteja, joilla on laaja monitieteellinen ja globaali osaaminen ja kokemus. LBTC: n palvelutarjontamallin keskeinen piirre on se, että se on kokonaan paperittomasti kestävän kehityksen ydinarvon mukainen. Näin ollen kaikki kurssimateriaalit, dokumentointi ja viestintä toimitetaan sähköisesti, mikä lisää toiminnon tehokkuutta ja asiakkaiden oppimiskokemusta.

LBTC: ssä huolehditaan asiakkaidemme erityistarpeiden ymmärtämisestä, ja palveluiden toimittaminen mukautetaan sen mukaisesti asiakkaan vaatimuksen ainutlaatuiseen luonteeseen. Pyrimme jatkuvasti luomaan ja ylläpitämään pitkäaikaisia ​​liikesuhteita. LBTC: n paikannuslausunto on palvella asiakkaidemme yhteistyökumppaneina ratkaisemalla niiden liiketoiminta- ja hallinnointikysymykset.

Visiomme on vastata kaikkien ihmisten ja organisaatioiden liike- ja johtamiskoulutukseen sekä konsultointiin. LBTC: n tehtävänä on tarjota innovatiivinen, kestävä ja saatavilla oleva huippuluokan palvelu, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkaillemme.

Tarjoamme avoimien kurssien portfolion, joka sisältää 500 liiketalouden ja johtamisen kurssia . Avoimet kurssit kestävät 1 päivästä 2 viikkoon ja toistetaan joka 4. kuukausi, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat valita kurssien päivämäärät, jotka sopivat heidän aikatauluihinsa.

Niille asiakkaille, jotka kohtaavat monimutkaisempia liiketoiminta- ja johtamisasioita, LBTC tarjoaa myös räätälöityjä koulutus- ja johtamispalveluita. Nämä palveluvaihtoehdot ovat räätälöityjä asiakkaidemme haasteiden erityisluonteen huomioon ottamiseksi.

kestävyys

Kestävyys on yksi LBTC: n ydinarvoista.

Paperin ympäristövaikutus on merkittävä. Sellu- ja paperitehtaat edistävät ilman, veden ja maaperän saastumista. Tätä ongelmaa pahentaa edelleen se, että paperin globaali kulutus on kasvanut 400 prosentilla viimeisten neljän vuosikymmenen aikana.

Koulutuslaitokset ovat tunnettuja luottamuksestaan ​​ja tästä johtuen paperin kulutuksesta. Paperi on todellakin kierrätettävää, mutta kaikki eivät kierrä.

LBTC on hyväksynyt mantra vähentää, uudelleenkäyttö ja kierrättää - ja otti sen askel eteenpäin hylkäämään paperin käyttöä. Olemme toteuttaneet paperittoman toimintamallin, jossa kaikki viestinnät, asiakirjat ja kurssimateriaalit toimitetaan sähköisesti.

Sähköisen median hyödyntämisen lisäetu on tämän lähestymistavan tarjoamat valtavat tehokkuudet. Kannustamme kaikkia sidosryhmiämme liittymään LBTC: hen pyrkimyksissämme kohti vihreyttä .

Sijainnit

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Kysymyksiä