Keystone logo
Limerick Institute of Technology

Limerick Institute of Technology

Limerick Institute of Technology

Johdanto

Miksi LIT?

Pääsy luennoitsijoihin

LIT: n opiskelijana et eksy joukosta. Opiskelijamme ja luennoitsijamme suhde mahdollistaa suuren osallistumisen ja keskustelun luennoille.

Kaikki LIT-kampukset ovat tiukka oppijayhteisö, jossa opiskelijoilla on helppo pääsy luennoitsijoiden kanssa tapaamalla heidät käytävillä, ruokasalissa tai suunniteltuihin kokouksiin, jotka on helppo järjestää.

Aktiivinen oppiminen

LIT: ssä opiskelijat oppivat tekemällä. Yhdistämme käytännön teoriaan. Tarjoamme opiskelijoille kokemuksellisen oppimismallin, joka antaa heille välttämättömät taidot, joita he voivat ottaa valittuun uraasi.

Vihreä kameleontti / Unsplash

Designer sketching Wireframes

Klubit ja seurat

Iloinen yliopistokokemus auttaa menestymään korkeakouluelämässä ja tapaamasi uudet ihmiset, tekemäsi uudet ystävät, kohtaamasi uudet kokemukset ja hauskanpito parantavat yliopistomatkaasi!

Klubit ja yhdistykset voivat saada erittäin myönteisen kokemuksen koulujen kokonaiskokemuksestasi. Tiedämme, kuinka tärkeää on osallistua akateemisen työn ulkopuolelle ja kannustamme kaikkia opiskelijoita katsomaan erilaisia LIT: ssä käytettävissä olevia klubeja ja yhteisöjä.

työllistettävyys

LIT-tutkinnon suorittaneet ovat teollisuusvalmiita ja erittäin työllistettäviä. Sen lisäksi, että olet valmistunut LIT: ltä tunnetulla tutkinnolla, joka liittyy oman koulutusalasiisi, käytännöllisen oppimislähestymistapamme ansiosta sinulla on myös taitot ja käytännön kokemukset, joita työnantajat etsivät.

Etenemisreitit

Oletko huolestunut siitä, että et ehkä saa tarpeeksi pisteitä tai sinulla on pätevyys mennä suoraan arvosanoin (taso 8) -kurssille? Älä huoli! LIT: llä monilla kursseillamme on joustavat etenemisreitit, joiden avulla opiskelijat voivat suorittaa opintonsa korkeammalla tasolla kuin he aloittivat.

Opiskelijoilla, jotka alkavat opintojaan tasolla 6 tai 7, on mahdollisuus jatkaa opintojaan liittymällä viimeisen vuoden tason 8 kurssille. Tämä tarkoittaa, että vaikka voit aloittaa opinnot LIT: ssä alemmalla tasolla, voit helposti suorittaa korkea-asteen tutkinnon ...... ja kaikki 4 vuoden sisällä!

Pienikokoiset koot

LIT: n opiskelijoiden tiukka ja käytännöllinen oppimiskokemus on mahdollista vain pienten luokkakokojemme vuoksi.

LIT: ssä et koe satojen opiskelijoiden luentosaloja, jotka monille voivat olla hyvin pelottavia. Sen sijaan löydät itsesi luokan kokoon, joka on korkeintaan 30 ihmistä. Tämä auttaa opiskelijoita lisäämään sitoutumistaan luennoitsijoidensa ja muiden opiskelijoiden kanssa, mikä johtaa yleisesti korkealaatuisempaan oppimiskokemukseen.

Sijainnit

 • Limerick

  Limerick Institute of Technology Moylish Park, V94 EC5T, Limerick

  • Clonmel

   LIT Clonmel, Cashel Road, Clonmel, Co. Tipperary, E91 D896, Clonmel

   • Ennis

    LIT Ennis, Bindon Street, Ennis, Co. Clare, , Ennis

    • Limerick

     Limerick School of Art & Design Clare St, V94 KX22, Limerick

     • Thurles

      LIT Thurles, Nenagh Road, Thurles, Co. Tipperary, , Thurles

      Kysymyksiä