Leivonnaisen perustodistus
Le Cordon Bleu University Ottawa
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Ottawa, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Opi klassiset tekniikat ainesosien yhdistämiseksi rikkaiksi leivonnaisiksi.
Ranskalaisten konditorian tärkeimmät ainesosat ovat jauhot, voi, munat ja "savoir-faire!" Oppimalla niiden erilaisia yhdistelmiä, ominaisuuksia ja sovelluksia opit tekemään erilaisia pasteleita, kuten paistettua sipulia, paistettua feiletteä ja choux-tahnaa; ja perinteiset linnat, kuten Saint Honoré, mustametsä ja Pariisi-Brest. Esittelyt ja käytännön harjoitukset johtavat sinut askel askeleelta läpi ranskalaisen konditorian perusteet.
Ensimmäinen leivonnainen on ensimmäinen askel, jota seuraa keskitaso ja ylivoimainen täytettäessä Diplôme de Pâtisserie.
4 saantia vuodessa: tammikuu, huhtikuu, heinäkuu, lokakuu