Grand diplôme - ruoanlaittoon ja leivontaan
Le Cordon Bleu Mexico
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Buenavista, Meksiko
Kieli (kielet
Englanti, Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Grand Diplôme®
Grand Diplôme® on kattavin ohjelma Ruoanlaittokoulutus ja laajempaa tunnustamista, että on olemassa tänään. Se koostuu Diploma Kitchen (Basic todistus, Intermediate ja Advanced) ja Diploma in Leivonnaiset (Certified Basic, Intermediate ja Superior)
Metodologia
Teoreettinen ja käytännön opetusta Le Cordon Bleu on täydellisin koska se yhdistää mielenosoitukset keittiömestarit käytännön istuntoja.
Esittely luokat opetetaan suunniteltu huoneissa vinot peilit, monitorit kytketty järjestelmään videokamerat ja kaikki tarvittavat tarkkailla yksityiskohtaisesti työssä ja tekniikat, joita professori kokki joukkue.
Opiskelijat saavat ainesosaluettelo määriin tarvitse laatia reseptin. Esittelyn aikana voi ottaa muistiinpanoja selitys kokki ja omien havaintojen.
Lopussa show, joka kestää 3 tuntia, tasting, jonka avulla opiskelijat voivat oppia tunnistamaan erilaisia kuvioita ja makuja se on tehty; olennainen osa heidän koulutustaan.
Käytännön istunnot avulla opiskelijat voivat soveltaa tekniikoita oppinut osoitus kokki. Jokaisella opiskelijalla on oma ammattimainen työtila ja Koulu tarjoaa ainekset, joita tarvitaan valmistella reseptiä yksitellen alusta loppuun valvonnassa kokki.
Opiskelijoiden työ arvioidaan lopussa jokaisen harjoituksen.
Kalenteri ja aikataulu
Grand Diplôme® kestää 30 viikkoa (900 tuntia yhteensä), ja voi alkaa tutkia missä tahansa vuotuisten tammi-, huhti-, heinä- ja elokuussa.
Se on opettanut 6 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin, ja opiskelija voi ovat ymmärtäneet luokan aikaväli välillä 8:30 ja 14:00 välillä tai 19:00 ja 22:00.