Diplomi leivonnassa
LaSalle College Vancouver
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Vancouver, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Nouse haasteeseen
Antaa opiskelijoille laaja tausta ja luoda monipuolisempi työntekijä, Baking
Ohjelman kahden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana opittujen perusasioiden pohjalta opiskelijat voivat alkaa hioa taitojaan ja tutkia päällystettyjen jälkiruokien tekniikoita ja teoriaa, jossa rakennetaan syötävää taidetta a-la-carte-palveluun, kilpailuun ja juhlaan. Opiskelijat opiskelevat myös - käytännön koulutuksen avulla - hääkakkujen, suklaan, makeisten, torten, eurooppalaisten kakkujen ja keskipalojen luomista.
Osto-, tuotetunnistus- ja ravintolapalveluiden suunnittelussa ja valvonnassa annettava opetus on suunniteltu antamaan olennaisia tietoja kulinaarisen taiteen uran liiketoiminnasta. Ohjelman externship-osassa opiskelijat työskentelevät kaupallisissa elintarvikepalveluissa ja vieraanvaraisuuslaitoksissa, jotka on hyväksynyt LaSalle College Vancouver kansainvälisen ruokakoulun.
kurssin tavoitteet
Hanki koulutusta johtamisesta, markkinoinnista, henkilöstöresursseista, kirjanpidosta ja taloushallinnosta, teknologiasta, yritysviestinnästä, juomien hallinnasta, oikeudellisista kysymyksistä, asiakaspalveluista ja maailmanlaajuisesta johtamisesta ja toiminnasta, kun ne liittyvät elintarvikepalveluihin. Valikoiman, puutarhanhoitajan ja ruokailu- ja juhlatilaisuuksien hallinta on myös katettu, ja opiskelijoilla on mahdollisuus oppia juhlia kulinaarisia tyylejä, ravintoloita ja kokkeja, jotka ovat tällä hetkellä alan valokeilassa. Osana ohjelmaan saamaa käytännön koulutusta opiskelijat työskentelevät 40-paikkaisessa opiskelija-asteen ravintolassa, jossa he voivat oppia valmistamaan nykyaikaisia ja alueellisia pohjoisamerikkalaisia ruokia ja kääntymään työskentelemään eri tehtävissä (sekä edessä että takana) talossa) löytyy mistä tahansa huippuluokan ravintolasta.
Yleiskatsaus
Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana.
Kurssiluettelo
- Kulinaariset käsitteet ja teoriat
- Tekniikat
- Sanitaatio ja turvallisuus
- Klassisen tekniikan perusteet
- Leivonnan esittely
- Leivonnaiset
- Hallinta valikosta
- Osto ja tuotteiden tunnistaminen
- Hallinto, valvonta
- Euroopan kakut ja tortes
- Edistykselliset leivonnaiset ja näyttökakut
- Artisan Leivät
- Practicum
- Suunnittelu ja kustannusten hallinta
- Ruoan ja juomien hoito
- Suklaa, makeiset ja Centrepieces
Uramahdollisuudet
Valmistuneet saavat runsaasti tietoa kulinaariteollisuudesta kehittämällä kykyjään leivonta- ja leivonnaisteknikoina. Alumni työskentelee leipomoina ja leivonnaisina leipomoissa, ravintoloissa, catering-taloissa, kuten Vancouver Clubissa, Fairmont-hotellissa, Four Seasons -hotellissa, Truffles Fine Foodsissa, Blue Water Café -ravintolassa ja Cobs Breadissa.
valtakirjojen
tutkintotodistus
Tämä ohjelma on hyväksytty kehittyneen koulutuksen ministeriön, Pätevyysministeriön yksityisen koulutuksen laitosyksikön (PTIB) rekisterinpitäjältä
Yksityiskohdat
- Kattaa leivonnan käsitteet ja teoriat
- Käytännön käytännön lähestymistapa alan asiantuntijoiden koulutukseen
- Kattaa leivonta- ja leivonnaiset
- Ohjelma vaatii kulinaarisen kitin
- Innovatiivinen opetus nykyaikaisessa ympäristössä
- Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana
- Valmistuneet opiskelijat saavat tutkinnon
Ohjelman kahden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana opittujen perusteiden pohjalta opiskelijat tarkentavat taiteellisuuttaan ja tutkivat päällystettyjen jälkiruokien taiteellisuutta ja teoriaa, jossa rakennetaan syötävää taidetta a-la-carte-palveluun, kilpailuun ja juhlaan. Oppimisen kautta opiskelijat opiskelevat hääkakkujen, suklaan, makeisten, tortesien, eurooppalaisten kakkujen ja keskipalojen luomista.
Valmistuneet oppivat
- Peruskäsitteet ja -taidot leipomossa, leivonnassa ja ruoanlaitossa.
- Edistykselliset leivonnaiset ja näyttökakut, käsityöläiset leivät ja leivontatuotanto.
- Suklaa, makeiset ja keskipaketit.
- Leipomon ja kulinaarisen taiteen liiketoiminnan näkökohdat neljän neljänneksen aikana.
Kuka tulisi hakea?
Opiskelijat suoraan lukiosta tai kypsät opiskelijat, jotka ovat valmiita vaihtamaan uraa tai rakentamaan kykyään.
- Mainokset, jotka nauttivat leivonnasta ja työskentelystä keittiössä
- Haluaa oppia uusia leivontaan ja suunnitteluun liittyviä taitoja
- Ne, jotka arvostavat luovien pyrkimysten yhdistämistä käytännön sovelluksiin jännittävään uraan
Ihanteelliset opiskelijat
Kuka tulisi hakea?
Opiskelijat suoraan lukiosta tai kypsät opiskelijat, jotka ovat valmiita vaihtamaan uraa tai rakentamaan kykyään.
- Mainokset, jotka nauttivat leivonnasta ja työskentelystä keittiössä
- Haluaa oppia uusia leivontaan ja suunnitteluun liittyviä taitoja
- Ne, jotka arvostavat luovien pyrkimysten yhdistämistä käytännön sovelluksiin jännittävään uraan
Opetussuunnitelma
Yleiskatsaus
Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana.
Kurssiluettelo
- Kulinaariset käsitteet ja teoriat
- Tekniikat
- Sanitaatio ja turvallisuus
- Klassisen tekniikan perusteet
- Leivonnan esittely
- Leivonnaiset
- Hallinta valikosta
- Osto ja tuotteiden tunnistaminen
- Johtaminen, valvonta ja urakehitys
- Euroopan kakut ja tortes
- Edistykselliset leivonnaiset ja näyttökakut
- Käsityöläisleivät ja leipomatuotanto
- Practicum
- Suunnittelu ja kustannusten hallinta
- Ruoan ja juomien hoito
- Suklaa, makeiset ja Centrepieces
valtakirjojen
tutkintotodistus
Tämän ohjelman on hyväksynyt korkeakoulutuksen, taitojen ja koulutuksen ministeriön yksityisten koulutuslaitosten sivuliikkeen (PTIB) rekisterinpitäjä.
Yksityiskohdat
- Kattaa leivonnan käsitteet ja teoriat
- Käytännön käytännön lähestymistapa alan asiantuntijoiden koulutukseen
- Kattaa leivonta- ja leivonnaiset
- Ohjelma vaatii kulinaarisia tarvikkeita
- Innovatiivinen opetus nykyaikaisessa ympäristössä
- Ohjelma koostuu 60 opintopisteestä neljän vuosineljänneksen aikana
- Valmistuneet opiskelijat saavat tutkinnon
Ohjelman kahden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana opittujen perusteiden pohjalta opiskelijat parantavat taiteellisuuttaan ja tutkivat päällystettyjen jälkiruokien taiteellisuutta ja teoriaa syötävän taiteen rakentamiseksi à la carte -palvelua, kilpailua ja juhlatilaisuuksia varten. Käytännön koulutuksen avulla opiskelijat tutkivat hääkakkujen, suklaiden, makeisten, tortien, eurooppalaisten kakkujen ja keskipisteiden luomista.
Valmistuneet oppivat
- Peruskäsitteet ja taidot leivontaan, leivonnaisiin ja ruoanlaittoon.
- Kehittyneet konditoriat ja esittelykakut, käsityöläinen leipä ja leivontatuotanto.
- Suklaata, makeisia ja keskipaloja.
- Leipomon ja kulinaarisen taiteen liiketoiminnan näkökohdat neljän neljänneksen aikana.
Ohjelman tulos
kurssin tavoitteet
Hanki koulutusta johtamisesta, markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta, kirjanpidosta ja taloushallinnosta, tekniikasta, yritysviestinnästä, juomien hallinnasta, oikeudellisista kysymyksistä, asiakaspalvelusta ja globaalista johtamisesta ja toiminnasta, kun ne liittyvät elintarviketeollisuuteen. Hallinto valikon, Garden johtajan, ateria- ja juhlatoiminnan piiriin kuuluu myös, ja opiskelijoilla on mahdollisuus oppia juhlimaan kulinaarisia tyylejä, ravintoloita ja kokkeja, jotka ovat tällä hetkellä alan valokeilassa. Osana ohjelmassa saatua käytännön koulutusta opiskelijat työskentelevät opiskelijaomisteisessa 40-paikkaisessa ravintolassa, jossa he voivat oppia valmistamaan modernia ja alueellista Pohjois-Amerikan ruokaa ja kiertää työskentelyä eri paikoissa (sekä etu- että takaosassa) talo) löytyy mistä tahansa huippuluokan ravintolasta.
Uramahdollisuudet
Uramahdollisuudet
Valmistuneet saavat laajan tietämyksen kulinaarisesta teollisuudesta ja kehittävät kykyjään leivonta- ja leivonnaisteknikoina. Alumnit toimivat leipureina ja leivonnaisina kokkeina leipomoissa, ravintoloissa, ruokailupaikoissa, kuten Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café ja Cobs Bread.