
Diplomi in
Diplomi Hotel Management Techniquessa LaSalle College Montreal

Johdanto
Diplomi Hotel Management Techniquessa
Opetussuunnitelman avulla Hotel Management Technique -ohjelma avaa ovet laajemmalle joukolle uraa Quebecissä, Kanadassa tai ulkomailla. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen Quebecissä. Tämä ohjelma keskittyy hotellijohtamisen olennaisiin tietoihin. Alan opettajat tarjoavat kaikki avaintekijät menestykseen
työmarkkinoille. Ohjelma tarjoaa myös harjoittelua, osallistumista useisiin tapahtumiin sekä käytännön kokemusta, kuten: palvelu La Classe -ravintolan ruokasalissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ammattilaisten kanssa vierailujen, konferenssien ja tapahtumien aikana. Tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa yliopistollisia opintoja.
LaSalle Collegessa opiskelijat voivat nyt opiskella ranskaksi ja englanniksi. Se on kaksikielinen vaihtoehto.
Uramahdollisuudet
- Vierailupalvelujen ohjaajat.
- Juhla- ja konferenssipalvelujen koordinaattori.
- Markkinointi, henkilöresurssit ja hotellitoiminnan koordinaattori.
Pitoisuuskurssit
- Ammatti ja organisaatio matkailu-, hotelli- ja ravintola-alalla (90 h)
- Asiakaslähtöinen lähestymistapa matkailu-, hotelli- ja ravintolateollisuudessa (60 h)
- Tietotekniikka: tutkimusmenetelmät ja tietolähteet matkailualalla, hotelli- ja ravintola-alalla (45 h)
- Terveys ja turvallisuus työpaikalla (45 h)
- Kulinaarinen kulttuuri ja trendit (60 h)
- Vastaanoton tekniikat (90 h)
- Viestinnän markkinoinnin periaatteet matkailualalla, hotelli- ja ravintola-alalla (60 h)
- Matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan kirjanpito (60 h)
- Ruoka- ja juomapalvelu I (75 h)
- Viinihallinto (45 h)
- Siivousmenetelmät (45 h)
- Matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöresurssit (75 h)
- Myyntitekniikat matkailu-, hotelli- ja ravintolateollisuudessa (60 h)
- Baaritoimintatekniikat (45 h)
- Management Software - Ravintola (60 h)
- Ruoka- ja juomapalvelu II (90 h)
- Vastaanoton valvonta (60 h)
- ruoka
- Tarjonnan hallinta (60 h)
- Yöauditointi (60 h)
- Myynnin ja myynninedistämisen hallinta (45 h)
- Hallintastrategiat (60 h)
- Yhteisön hallinta - toinen kieli (60 h)
- Hotelli- ja ruokapalvelulaki (45 h)
- Ravintolatoimintojen valvonta (75 h)
- Tulojen hallinta (60 h)
- Juhla- ja kokoushallinta (60 h)
- Lopullinen projekti (135 h)
- Harjoittelu (240 h)
- Suunnittelu ja tekninen huolto (60 h)
- Vastaanoton hallinta (45 h)
- Taloudenhoito (60 h)
Yleiskoulutuskurssit
- 3 liikuntakurssia (90 h)
- 3 Humanistiset kurssit (150 h)
- 4 kielten ja kirjallisuuden kursseja (240 h)
- 2 toisen kielen kursseja (90 h)
- 2 täydentävää kurssia (90 h)
* Kollegio pidättää oikeuden korvata tiettyjä kursseja.
Pääsykriteerit
On saanut toisen asteen tutkintotodistuksen (DES) ja suorittanut seuraavat kurssit:
- Opetuskieli toissijaisesta V: sta
- Toinen kieli toissijaisesta V: sta
- Matematiikka toissijaisesta IV: stä,
- Fysiikka IV
- Toissijaisen IV: n historia
Ovat saaneet ammatillisen tutkinnon tutkinnon (DEP) ja suorittaneet seuraavat kurssit:
- Opetuskieli toissijaisesta V: sta
- Toinen kieli toissijaisesta V: sta
- Matematiikka toissijaisesta IV: stä
Ovat saaneet vastaavan koulutuksen tai opetuksen, joka katsotaan riittäväksi. Jokainen tapaus analysoi kollegio.
Taso
Tämä ohjelma johtaa tutkintotodistukseen (DEC).
Työ-opinto-ohjelma (WSP)
Työntekijät tuntevat ja kokevat työkokemuksen. Työ-opinto-ohjelma (WSP) on opetusmalli, jonka avulla voit suorittaa kaksi maksettua harjoittelua opiskelusi aikana saadaksesi työkokemuksen opiskelualallasi. Lisätietoja on työ-opinto-ohjelman osiossa. Ei ole käytettävissä opiskelijoille, jotka alkavat talvi-lukukaudella.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Pitoisuuskurssit
- Ammatti ja organisaatio matkailu-, hotelli- ja ravintola-alalla (90 h)
- Asiakaslähtöinen lähestymistapa matkailu-, hotelli- ja ravintola-alalla (60 h)
- Tietotekniikka: tutkimusmenetelmät ja tietolähteet matkailualalla, hotelli- ja ravintola-alalla (45 h)
- Terveys ja turvallisuus työpaikalla (45 h)
- Kulinaarinen kulttuuri ja trendit (60 h)
- Vastaanoton tekniikat (90 h)
- Viestinnän markkinoinnin periaatteet matkailualalla, hotelli- ja ravintola-alalla (60 h)
- Matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan kirjanpito (60 h)
- Ruoka- ja juomapalvelu I (75 h)
- Viinihallinto (45 h)
- Siivousmenetelmät (45 h)
- Matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöresurssit (75 h)
- Myyntitekniikat matkailu-, hotelli- ja ravintolateollisuudessa (60 h)
- Baaritoimintatekniikat (45 h)
- Management Software - Ravintola (60 h)
- Ruoka- ja juomapalvelu II (90 h)
- Vastaanoton valvonta (60 h)
- Ruoka- ja juomavalvonta (60 h)
- Tarjonnan hallinta (60 h)
- Yöauditointi (60 h)
- Myynnin ja myynninedistämisen hallinta (45 h)
- Hallintastrategiat (60 h)
- Yhteisön hallinta - toinen kieli (60 h)
- Hotelli- ja ruokapalvelulaki (45 h)
- Ravintolatoimintojen valvonta (75 h)
- Tulojen hallinta (60 h)
- Juhla- ja kokoushallinta (60 h)
- Lopullinen projekti (135 h)
- Harjoittelu (240 h)
- Suunnittelu ja tekninen huolto (60 h)
- Vastaanoton hallinta (45 h)
- Taloudenhoito (60 h)
Yleiskoulutuskurssit
- 3 liikuntakurssia (90 h)
- 3 Humanistiset kurssit (150 h)
- 4 kielten ja kirjallisuuden kursseja (240 h)
- 2 toisen kielen kursseja (90 h)
- 2 täydentävää kurssia (90 h)
* Kollegio pidättää oikeuden korvata tiettyjä kursseja.
Uramahdollisuudet
Uramahdollisuudet
- Vierailupalvelujen ohjaajat.
- Juhla- ja konferenssipalvelujen koordinaattori.
- Markkinointi, henkilöresurssit ja hotellitoiminnan koordinaattori.
Työ-opinto-ohjelma (WSP)
Työntekijät tuntevat ja kokevat työkokemuksen. Työ-opinto-ohjelma (WSP) on opetusmalli, jonka avulla voit suorittaa kaksi maksettua harjoittelua opiskelusi aikana saadaksesi työkokemuksen opiskelualallasi. Lisätietoja on työ-opinto-ohjelman osiossa. Ei ole käytettävissä opiskelijoille, jotka alkavat talvi-lukukaudella.