Keystone logo
Langara Centre for Entertainment Arts Todistus viihdetaiteen säätiössä
Langara Centre for Entertainment Arts

Todistus viihdetaiteen säätiössä

Vancouver, Kanada

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 20 000 / per year

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Yleiskatsaus

Viihdetaiteen säätiö -ohjelma on kokopäiväinen, yhden vuoden ohjelma, joka valmistaa sinut syventäviin animaation, visuaalisten tehosteiden tai pelisuunnittelun opintoihin. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita viihdetaiteiden urasta ja joilla on perustaidot, opetetaan käsitteisiin ja taitoihin piirtämisessä, värien ja suunnittelussa, improvisaatiossa ja kuvanveistossa tuottamaan yhä ilmellisempiä, dynaamisempia ja johdonmukaisempia taiteellisia teoksia. Vakiintuneella ja monipuolisella teknisellä pohjalla tämän ohjelman suorittaneilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa keskitason tai syventäviä opinto-ohjelmia animaatioteollisuuden ammatillisten tavoitteidensa mukaisesti. Saat perustiedot, käytännön koulutuksen alan ohjelmistoista ja työnkulkuista, joita tarvitaan nuoremman tason luovien roolien täyttämiseen viihdetaiteissa. Työskentelet myös kehittämään henkilökohtaista portfolioasi, jonka avulla pääset edistyneisiin ohjelmiin Langara Centre for Entertainment Arts . Opiskelijoilla, jotka ansaitsevat Foundation Arts -sertifikaatin, on mahdollisuus siirtyä San Franciscon taideakatemiaan jatkamaan opintojaan. Tämä ohjelma toivottaa opiskelijat tervetulleiksi syys-, tammikuussa ja toukokuussa.

Hyödyntämällä Taideakatemian merkittävää kokemusta yhdestä parhaimmista animaatiokouluista, kuten Hollywood Reporter kertoi vuonna 2018, ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla asiantuntijayhteistyökumppaneiksi samalla kun hiotaan vahvuuksistaan erikoistuneessa ammatillisessa keskittymisessä. Opit työskentelemällä StudioX: ssä - yhteistyöhaastatteluympäristössämme - luoda todellisia kaupallisia ja itsenäisiä elokuvia ja pelejä, joilla on todelliset määräajat ja todelliset ongelmat ja haasteet, joita syntyy viihdetuotteiden valmistuksen yhteydessä. Vuorovaikutus animaation parissa työskentelevien ohjaajien kanssa ja alan edustajien palaute auttavat sinua valmistamaan oman matkasi digitaalisen animaation tuotantoon.

Ohjelmavalinnat

Viihdetaiteohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattava työkalupakki markkinoitavia taitoja, jotka johtavat menestykseen elinvoimaisella ja kasvavalla viihdetaitealalla.

Opetussuunnitelma

Jatko-opinto-tutkintotodistukset ovat kaksivuotisia, kokopäiväisiä ohjelmia, joiden tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot ja kyvyt heti siirtyäkseen animaation, VFX: n ja pelisuunnittelun työmarkkinoille ja menestyäkseen urallaan. Ohjelma koostuu 24 vaaditusta kurssista kuuden 15 viikon ajan. Useimmilla kursseilla on kolme tuntia luentoa ja kaksi tuntia laboratoriota viikossa. Ylimääräistä studiolaboratorioaikaa annetaan myös tehtävien ja projektien suorittamiseen.

115180_1.jpg

Kansainväliset opiskelijat

Ohjelman onnistuneesti suorittaneet kansainväliset tutkinnon suorittajat voivat hakea Kanadan jatko-opiskelulupia (PGWP).

”Elokuvateollisuus tarjoaa noin 19 000 työpaikkaa vuodessa ja maksaa yli 409 miljoonaa dollaria palkkoja Vancouverin asukkaille. Yli 42 000 työpaikkaa elokuvateatterissa ja televisiossa sijaitsee täällä BC: ssä ... odotamme tukevan alan jatkuvaa kasvua, houkuttelemalla uusia tuotantoja ja toivomalla lisää elokuvantekijöitä Vancouveriin. ”- Vancouverin pormestari Gregor Robertson, Vancouver Sun, tammikuu 2018

Opiskelijaksi

Sisäänpääsyvaatimukset perustuvat seuraaviin kriteereihin:

 • Täytetty hakemus

 • Perinteisen taiteen ja / tai suunnittelun aloittelijan taso tai tietokonegrafiikan perustaidot

 • Valikoima 5-10 parhaimmasta teoksestasi (esim. Luonnos, renderöinti, suunnittelumuunnelmat jne.) Joko digitaalisessa tai paperikopiossa. Portfolion tulee osoittaa taitosi, luovuutesi, taiteellinen laajuutesi ja / tai tekninen kykysi yhteistyössä, samalla kun heijastavat omia taiteellisia etujasi ja identiteettiasi. Ihanteelliset salkut heijastavat monenlaisia vaikutteita, tyylejä ja aiheita.

Osoitettu englannin kielen taito, jolla on jokin seuraavista:

 • IELTS 6.5

 • TOEFL (Internet-pohjainen), jonka kokonaispistemäärä on 80 tai enemmän ja vähintään 20 kuuntelussa, 20 lukemisessa, 19 puhuessa ja 21 kirjoittamisessa

 • LPI (kielitaitoindeksi), taso 4 ja essee 24

 • ELA (englannin kielen arviointi VCC: lle) 145

 • LET (Langara English Test) Taso 2

 • LEAP-tason 8 onnistunut suorittaminen vähintään 70 prosentilla

 • BC Grade 12 English tai Communications tai vastaavan suorittaminen vähintään 70 prosentilla

 • Keskiasteen jälkeisen englannin tai viestinnän kurssin onnistunut suorittaminen, jolle Langara College myöntää siirtohyvityksen vähintään 70 prosentilla tai B-

 • IB English A1 tai A2 (HL tai SL) pisteillä 4

 • Kehittynyt sijoittelu:
  • Englannin kieli ja sävellys pisteellä 3
  • Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys pistemäärällä 3

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Graduate Certificate visuaalisia tehosteita ja editointi Contemporary Media
  • London, Kanada
 • Säätiön taide-, muoti- ja muotoiluvuosi
  • Syracuse, Italia
 • Advanced Visual FX (virtuaalinen tuotanto) - Diplomi
  • Calgary, Kanada