Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Johdanto

Koulutusmenetelmämme

Tällä hetkellä teknologisen innovaation ja työmarkkinoiden muutoksen ansiosta on määrätty vähemmän jäykkä ja osallistuvampi oppimismetodologia. Siten yksi niistä, tekemällä oppiminen, mahdollistaa yrittäjyystaitojen luonnollisen hankkimisen.

Tämä metodologia ehdottaa tekemällä oppimista, taitojen kehittämistä käytännön kontekstissa, jotta voidaan ymmärtää, kuinka ongelma ratkaistaan (ongelmapohjainen oppiminen) ja kuinka se toteutetaan yhdistelmän ideoiden avulla yhteistyöympäristössä (breakout-huoneet ja wikit).

Yllämainitun metodologian yhdistäminen koulutusohjelmaan liittyvien tapahtumien, kuten lähetysten TwitchTv:ssä tai käytäntöjen toimittamiseen GitHubissa, järjestämiseen yhdistää kaksi ITTI:n perusominaisuutta ja ainutlaatuista ominaisuutta: mahdollisuus saada virallisesti sertifioitu valmistaja kiitos Bootcampsillemme ja näin ollen mainittujen valmistajien akkreditoiman ja hyväksymän opetustiimin lisäksi heidän merkittävän ammatillisen kokemuksensa alan vertailukohtina.

Harjoittele milloin tahansa ja missä tahansa, koska ITTI-instituutista tarjoamme käyttöösi huippuluokan koulutusympäristön: Virtual Class (streaming). Koko koulutusprosessin ajan saat sekä opettajan että koko ITTI:n henkilöstön tuen motivoimaan sinua, vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua tekemällä tarvittavat jatkotoimet, jotta voit saavuttaa itsellesi asettamasi tavoitteet.

Tilastot

 • +4290 Opiskelijaa ohjelmiimme
 • +195 alkuperämaata
 • +198 Vaihtosopimukset kauppakorkeakoulujen kanssa ympäri maailmaa

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Kysymyksiä