Keystone logo
ITM College and University Studies

ITM College and University Studies

ITM College and University Studies

Johdanto

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Hospitality & Tourism Management -tutkinto

Diploma in Hospitality & Tourism Management on 2-vuotinen tutkinto-ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle johtamistaidot, joita tarvitaan työskennelläksesi keskitason johtajana hotelli-, hotelli- ja matkailualalla.
Diplomiohjelma koostuu kolmesta pääalueesta:


Vieraan kielen hankinta
Johtamistaidot
Käytännön harjoittelu


Hospitality & Tourism Management -tutkinnon keston aikana opiskelijat kehittävät markkinointi- ja viestintäosaamista sekä saavat koulutusta vierassuhteissa, palvelussa ja keittiössä . Opiskelijoita rohkaistaan myös kehittämään kielitaitoaan, mikä on myös luonnollista edistystä sekoittuessaan monikulttuuristen ikätovereiden kanssa.
Valmistuttuaan Diploma in Hospitality & Tourism Management valmistuneet saavat diplomin ja toimiluvan, jonka avulla he voivat perustaa oman ravintolan, hotellin tai matkatoimiston.
Diploma in Hospitality & Tourism Management pätevöittää myös tutkinnon kandidaatin tutkinnon.

Opiskelu vieraanvaraisuus ja matkailu Itävallassa

Kansainvälinen matkailun hallinto ( ITM ) tarjoaa ainutlaatuisen opinto-ohjelman, joka on luotu erityisesti opiskelijoille, jotka suunnittelevat kansainvälistä uransa hotellin ja matkailun johtamisen alalla.

ITM oli Itävallassa ensimmäinen korkeakoulu, joka esitteli englannin opetuskielenä. Korkeakoulu on akkreditoitu ja hyväksynyt Itävallan opetusministeriö. Valmistuneet saavat Itävallan hallituksen hyväksymän tutkintotodistuksen. Ohjelma on opetettu englanniksi, ja opiskelijoilla on mahdollisuus oppia kahta muuta kieltä, jotka auttavat heitä luottamaan työskentelyyn maailmanlaajuisesti.

ITM toimii kunnianhimoisten henkilöiden kanssa. Heidän kohderyhmänsä on motivoitunut ja omistautunut erikoistumaan vieraanvaraisuuteen ja palvelualaan. Tarjoamalla tarjottua opinto-ohjelmaa opiskelijoilla on laaja tietämys paitsi teorioista myös käytännön tasolla. Harjoittelu on olennainen osa kehitystä tällä yhä kasvavalla alalla. Siksi he valitsivat toimivan hotellin kampukseksi - opiskelijoilla on mahdollisuus tuntea olonsa mukavaksi ja tuntea tulevan työympäristönsä.

Kahden vuoden korkeakoulu-ohjelma on käytettävissä rajoitetusti ja huolellisesti valitulle opiskelijamäärälle, jotta taataan korkeatasoinen ja yksilöllinen harjoittelu käytännön ja teoreettisten opintojen aikana. Näin varmistetaan, että opettajat voivat sovittaa ja mukauttaa oppituntejaan yksilöllisten opiskelijoiden mieltymysten mukaan. ITM toivottaa tulevat johtajat tervetulleiksi ja pyrkii antamaan heille koulutuksen ja tarvittavat taidot halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Sijainnit

  • Bad Vöslau

    Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2 , 2540, Bad Vöslau

Kysymyksiä