
Jatkotutkinnon sertifikaatti in
Erikoistuminen toimitusketjun hallintaan ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Johdanto
Yhteistyössä Supply and Value Chain Centerin, Quinlan School of Businessin, Loyolan yliopiston Chicagon kanssa.
Tämä erikoistuminen on sinulle
- Jos olet ammattimainen toiminnanhallinnan ja laadunvalvonnan, inventaarion, kansainvälisen logistiikan ja / tai hallinnoit yritystä tuotannon, palvelujen tarjoamisen tai maahantuonnin ja viennin aloilla.
- Jos olet vastuussa kustannusten optimoinnista ja yrityksesi toimintaan liittyvästä taloudesta.
- Jos työskentelet toimittajien kehittämisessä, logistiikassa, kuljetuksessa, jakelussa tai tullien hallinnassa.
- Jos koordinoi tuotanto- ja teollisuustekniikan ammattilaisia.
Tutkinnon profiili
Tämän erikoistumisen valmistuneet muotoilevat, toteuttavat ja ohjaavat toimitusketjun hallintaan sovellettavia strategioita; Niille on ominaista vahva tekninen perusta, joka tukee ja perustelee toimitusketjun optimoinnissa ja parantamisessa sovellettavaa päätöksentekoa. He kehittävät myös lähestymistavan, joka voi johtaa vihreän logistiikan integrointiin tulevaisuudessa organisaatioiden liiketoimintamalliin.

Syyt opiskeluun ITESO: ssa
- Liity kaksikieliseen kansainväliseen ohjelmaan, joka on liitto Quiklan kauppakorkeakoulun kanssa Loyolan yliopistossa Chicagossa. voit tehdä osan Loyolan ohjelmasta ja ansaita tutkintotodistuksen osallistumalla lyhyelle opintomatkalle Chicagoon, joka sisältää vierailuja yrityksiin, joilla on erinomaiset valmiudet toimitusketjun hallintaan.
- Kuulut ohjelmaan, jossa vihreä logistinen lähestymistapa on keskeinen periaate kaikessa työselostuksessa. Sinulla on sitoutuminen kaupallisten suhteiden oikeudenmukaisuuteen ja ns. "Kolminkertaiseen tulokseen": sosiaalisten, ympäristöön liittyvien ja taloudellisten tavoitteiden kestävä tasapaino. .
Koulutusmalli
ITESOn jatko-ohjelmat heijastavat laitoksen erityistä lähestymistapaa edistyneeseen tiedon ja oppimisen tuottamiseen. Se on ihanteellinen skenaario eri osaamisalueiden ja näkökulmien ilmaisemiseksi, jotka vastaavat yhteiskuntamme sosiaalisiin ja teknologisiin tarpeisiin ja vahvistavat eri ammatteja. Opiskelijoiden, professoreiden ja lukuisien toimijoiden ja instituutioiden pyrkimys ylläpitää akateemista keskustelua asettaa kyseenalaiseksi tiettyjen teknisten ja tieteellisten näkökulmien supistumisen.
ITESO-jatko-ohjelmat keskittävät oppimisprosessinsa opiskelijoiden ympärille päätoimijoina. Henkilökohtaisen itsemääräämisoikeuden ja ihmisarvonsa lähtökohtana opiskelijat ottavat opetustyön edustajien ja edunsaajien kaksoisroolin, jota täydentävät vuorovaikutus ikäisensä ja ohjelman tiedekunnan kanssa.
ITESOn jatko-ohjelmat ovat asteittain yhdenmukaisia sosiaalisten tarpeiden ja institutionaalisten suuntautumisten kanssa pyrittäessä vastaamaan paikallisen / globaalin kehityksen erityisiin haasteisiin sosiaalisen vastuun ja yhteenkuuluvuuden edistämiseksi sekä sitoutumisena yhteiskunnan kaikkein häviävimpiin sektoreihin. Ohjelmalla ja sen valmistuneilla odotetaan olevan vaikutusta sosiaaliseen, tieteelliseen ja akateemiseen kontekstiin.
Jatko-ohjelmamme saavuttavat huippuosaamisen opiskelijoiden muodostamisessa kehittämällä erityisiä ja poikkitieteellisiä taitoja, joita tukevat monimutkainen ja kriittinen ajattelu, refleksiiviset käytännöt, keskustelu, tiedon ilmentyminen ja elinikäinen kertynyt sosiaalinen ja ammatillinen kokemus sekä rakentaminen solidaarisuus.
Akateemisen tuotannon alat - ensisijaisesti institutionaaliset tutkimus- ja interventio-ohjelmamme - perustuvat järjestäytyneisiin käytäntöihin akateemisten perusyksiköiden, osastojen tai keskusten sisäisissä verkoissa. He toimivat myös ITESOn vuosien varrella rakentamissa ulkoisissa tai toimielinten välisissä verkoissa, jolloin opiskelijat ja professorit voivat tehdä yhteistyötä ja optimoida asiayhteyteen ja soveltuvaan tietoon liittyviä resursseja.
Jatko-ohjelmamme tuottavat innovatiivista, luovaa ja kriittistä tietoa. Tässä mielessä innovaatio ajatellaan uusien vaihtoehtojen toteuttamisena olemassa olevien ongelmien ratkaisemiseksi. Tällaisen tiedon sovellukset auttavat tunnistamaan ja ratkaisemaan sosioekonomisen, tieteellisen, teknologisen ja kulttuurisen dynamiikan ja vaatimukset, ja niitä levitetään muun muassa julkaisujen, prototyyppikehityksen, järjestelmien, patenttien, sosiaalisten sovellusten ja interventioiden kautta.
Opintosuunnitelma
Työskentelet sekä meksikolaisten että kansainvälisten professoreiden kanssa, jotka kaikki tuovat luokkahuoneeseen laajan kokemuksen toimitusketjun hallinnan ammatillisesta alasta. Sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua alan ammattilaisten ja johtajien kanssa.
Kehität käytännön interventioprojektin toimitusketjuprosessien tehokkuuden parantamiseksi varsinaisessa yrityksessä, tai voit työskennellä ammattimaisen toiminnan simulaattorin parissa käyttäen kansainvälisiä ohjelmistoja toimitusketjun hallintaan.
Saatuasi tutkinnon toimitusketjun hallinnan erikoistumisesta, sinulla on mahdollisuus vahvistaa opintosi uudelleen ja soveltaa niitä ITESOn kauppakorkeakoulun maisterin tutkintoon opiskelemalla vielä yhden vuoden ajan.
Perusteet
4 pakollista kurssia
- Käyttö-, toimitus- ja varastovalvonnan hallinta
- Rahoitus ja kustannukset toimitusketjussa
- Kestävä toimitusketjun hallinta (vihreä logistiikka)
- Kansainvälinen logistiikka
Valinnaiset
Valitse yksi kurssi
- Strategia ja liiketoimintamallit
- Yritysrahoitus
- Laadukas suunnittelu ja hallinta
- Kansainvälinen markkinointi
Tutkimus, kehitys ja innovaatiot
tutkinnon saamiseksi: kaksi pakollista T & K-seminaaria
- T & K I: Tutkimus, kehitys ja innovaatiot I
- T & K II: Tutkimus, kehitys ja innovaatiot II
Yhteensä viisi 8 opintopisteen kurssia sekä kaksi 4 opintopisteen tutkimus-, kehitys- ja tutkintaseminaaria, yhteensä 48 opintopistettä yhden vuoden aikana.
Opintosuunnitelman kursseja tarkistetaan jatkuvasti, ja niiden järjestyksessä tai sisällössä voi olla muutoksia.
Opintojen virallisen pätevyyden tunnustaminen (RVOE, inicialinsa espanjaksi), kuten julkisen opetusministeriön (SEP) kanssa tehdyssä ministerisopimuksessa nro 15018 on julkaistu federaation virallisessa lehdessä 29. marraskuuta 1976. Luokkahuone .