Keystone logo
Italian Academy

Italian Academy

Italian Academy

Johdanto

Tietoja Italian Academy

Italian Academy tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille pääsyn korkea-asteen koulutukseen Italiassa. Italian Academy tarjoaa Pathway ja valmennusohjelmia sekä kielitodistuksia yhteistyössä arvostettujen italialaisten yliopistojen ja taideakatemioiden kanssa.

Italian Academy Campus sijaitsee kaupungin keskustassa arkeologisen museon ja puiston vieressä, lyhyen kävelymatkan päässä merenrannasta ja Ortygian saarelta. Neapolis Study Center on historiallinen huvila, jossa on yli 2 hehtaarin vehreä kasvitieteellinen puutarha, joka on täynnä sitruspuita, Välimeren kasvistoa, vuosisatoja vanhoja palmuja ja magnolioita sekä monia muita eksoottisia puita ja kasveja. Ulkotunteja, laboratorioita, työpajoja, kulttuuriaktiviteetteja, kuten ulkoilmaelokuvailtoja ja kieltenvaihtotapahtumia järjestetään usein tässä lumoavassa ympäristössä: rauhallisessa keidas Syrakusan sydämessä, jossa opiskelijat ovat historian, luonnon ja dynaamisen yhteisön ympäröimänä. kansainvälisistä opiskelijoista. Ortigia Study Center sijaitsee Siracusan keskusaukiolla Ortigian saarella. Keskus sijaitsee 1100-luvun barokkityylisessä Palazzo Beneventanossa, jonka luokkahuoneista on näkymät maailmankuululle Duomon katedraalille.

Oppitunnit pidetään sekä Italian Academy kampuspaikoilla että kumppaniyliopiston tiloissa.

Syracuse, Sisilia

Lämmin tervetullut yhteisö

Vaikka italialaisten lähtevän luonteen ja lämpimän vieraanvaraisuuden arvostetaan maailmanlaajuisesti, kansainvälisillä opiskelijoilla, jotka asuvat Syracusen pienessä ja turvallisessa kaupungissa, on aina yllättynyt avoimista aseista tervetulleeksi heitä saamaan paikallisilta ihmisiltä, mikä auttaa luomaan ystävällisen ja viihtyisän ilmapiirin, jonka kaikki opiskelijat kertoivat mielellään.

Strateginen lähtökohta Italiaan ja Eurooppaan tutustumiselle

Syracuse on myös strateginen perusta niille, jotka haluavat nauttia kaikista Sisilian kauneudesta, vain kivenheiton päässä kaikista muista saaren tärkeimmistä nähtävyyksistä: temppeleiden laaksosta ja Scala dei Turchista Agrigentossa, Mt. Etna, Euroopan korkein tulivuori, ja Taorminan kukkulalla sijaitseva kaupunki. On myös helppo päästä kaikkiin tärkeimpiin italialaisiin paikkoihin: läheinen Fontanarossa-lentokenttä yhdistää Syracusen kaikkien suurimpien kaupunkien (Rooma, Firenze, Venetsia, Milano, Napoli) kanssa päivittäin ja halpalentojen kanssa.

Muinaisen Välimeren maailman pääkaupunki

Syrakusa (italialainen Siracusa), joka on lueteltu Unescon maailmanperintökohde, on aarrevaara, joka sijaitsee Italian Sisilian saaren kaakkoisrannikolla. Yli kolmen vuosituhannen aikana se on kerännyt runsaasti taidetta ja arvokasta arkkitehtuuria, joka osoittaa monien loistavien sivilisaatioiden kulkua.

Turvallinen ja vieraanvarainen yhteisö, vilkas ja dynaaminen kaupunki

Tänään Syracusan kaupunki on lämminhenkinen ja vilkas kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa seikkailunhaluisille sieluille ja kulttuuritarhoille: voi halutessasi tutustua historiallisen keskustan kapeiden katujen labyrinttiin, kävellä keskiaikaisen linnan ympäri, josta on näkymät luonnollinen satama tai tutustu kaupunkia ympäröiviin turmeltumattomiin rantoihin ja merivarantoihin.

Tee ystäviä paikallisten opiskelijoiden kanssa

Italian Academy järjestää säännöllisesti kulttuurivaihtotapahtumia, jotta kansainväliset opiskelijat voivat tavata ja ystävystyä paikallisten opiskelijoiden kanssa. Syrakusan kaltaisessa kaupungissa on helppoa luoda pitkiä yhteyksiä ja rakentaa ystävyyssuhteita italialaisten kanssa. Ymmärrämme, että yhteydenpito paikallisten kanssa on keskeinen rooli luottamuksen kehittämiseen puhuttua kieltä kohtaan.

Ota yhteyttä!

Opiskelijaneuvojien tiimimme on iloinen voidessamme tukea teitä kaikilla tavoilla: ilmoittautumis- ja viisumihakemuksesta lähtöselvityksiin, suuntautumiseen ja asettumiseen uuteen kaupunkiin ja kotiin.

Ovisi korkea-asteen koulutukseen Italiassa

Sijainnit

  • Syracuse

    Piazzale San Marziano, 1, 96100, Syracuse

    Kysymyksiä