Keystone logo
Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Johdanto

Shanghai on portti idän ja lännen, vanhan ja uuden välillä. Istituto Marangoni Shanghai on vain sopiva eurooppalaisten innoittamien mallien perinteisiin kiinalaisiin elementteihin sekoittamalla innovaatioita paikalliseen tekstiiliperintöön. Osallistujat voivat odottaa korkean teknologian ja muodin ristipölytystä olennaisena osana opetussuunnitelmaa sekä innovatiivisia sähköisen kaupankäynnin kokemuksia, jotka häiritsevät perinteisiä vähittäis- ja jakelukanavia ja edellyttävät monipuolista liiketoiminta- ja suunnittelutaitoa. Tätä voittavaa lähestymistapaa yhdistää uusi visuaalinen kieli, joka esittelee sekoituksen itäisiä ja länsimaisia kulttuureja, ottamalla jokaisen parhaat elementit ja yhdistämällä ne tyylikkäästi saadakseen tuoreen, rikkaan tarjonnan.

Istituto Marangoni on yhdeksän koulua globaaleissa muotikaupungeissa maailman huippumuotikoulu. Istituto Marangoni tarjoaa opiskelijoilleen erilaisia visioita nykymuotijärjestelmästä Milanossa, Italian muotipääkaupungissa Firenzessä, jossa muoti kohtaa taiteen, Pariisissa, haute couturen koti, trendit asettavassa Lontoossa ja Shanghaissa, jossa muoti näyttää tulevaisuus.

Istituto Marangoni tuo kulttuurit, ideat ja ihmiset ympäri maailmaa hyvin erityiseen yhteisöön, jonka yhdistää yhteinen intohimo muotia kohtaan ja sen kosmopoliittinen vetovoima.

Istituto Marangonin viidessä koulussa on yli 4000 opiskelijaa 106 maasta, joilla kullakin on erilaiset kiinnostuksen kohteet, tyylit ja tiedot, ja ne tarjoavat joitakin kansainvälisimmistä luokkahuoneyhteyksistä maailmanlaajuisesti. Istituto Marangoni voit uppoudu muotiin ja oppia sekä jakaa kokemuksia mielenkiintoinen, kulttuurisesti monipuolinen yhteisö.

Sijainnit

  • 652 Changshou Rd, Putuo, Shanghai, China, , Shanghai

Kysymyksiä