Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Johdanto

Olemme toimineet 17 vuotta ja tarjoamme 13–18-vuotiaille tasapainoisen kesäkokemuksen oppimisesta, hauskanpidosta ja kulttuurista, jossa opiskelijat voivat kasvaa rohkaisevassa ja kannustavassa ympäristössä pitäen hauskaa ja hankkia uusia ystäviä ympäri maailmaa. maailman.

ISSOS luotiin yhtä selkeää tehtävää ajatellen: Luodaan turvallinen paikka ihmisille oppia ja kasvaa. Sellaisena tarjoamme tasapainoisen, valvotun kesäohjelman, jossa opiskelijat valitsevat akateemiset ja valinnaiset luokat heidän tarpeidensa ja laajempien etujensa mukaisiksi. Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden nauttia elämän kesän seikkailusta, jossa keskitytään henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja hyvinvointiin, laadukkaaseen yksilökohtaiseen ohjaukseen ja ainutlaatuiseen kansainväliseen kokemukseen.

65516_Untitled.jpg

Kesäkoulujemme paikat on valittu huolella niiden turvallisten, kannustavien ja inspiroivien kampusten vuoksi. St Andrewsin ja Yalen historialliset ja kulttuuriset paikat antavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea elämää näissä eksklusiivisissa yliopistoissa turvallisessa ympäristössä. Osallistumalla ISSOS :iin opiskelijoilla on mahdollisuus kokea Iso-Britannia ja Yhdysvallat asuin-, opiskelu- ja työpaikkana.

ISSOS on arvojohtoinen yritys, joka tarjoaa arvojohtoista koulutusta, ja pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia ohjelmia turvallisimmissa paikoissa inspiroivan tiimin johdolla. Olemme tervetulleita yli 80 kansallisuudesta tuleviin opiskelijoihin, jotka luovat kansainvälisen perheen, jossa ystävyyssuhteet ulottuvat maailmalle ja kestävät pitkään kesän jälkeen.

Mikä tekee ISSOSista erilainen?

 • Laadukkaat ohjelmat, joista osa on yksinomaan ISSOS
 • Tervetuloa opiskelijat yli 80 kansallisuudesta
 • 40% opiskelijoista palaa vuosi vuodelta
 • Hyväksymme vain 10% jokaisesta kansalaisuudesta, mikä takaa aidon kansainvälisen kokemuksen
 • Kesähenkilökunta on oman alansa asiantuntijoita täysin pätevistä englannin kielen opettajista PGA Golf Pros -tapahtumiin
 • Olemme arvovetoinen liiketoiminta, jonka ytimessämme on kuusi arvoa, jotka kulkevat läpi kaiken, mitä teemme

Ihmiset ja ISSOS

ISSOSilla olemme ylpeitä siitä, että käytämme vain erittäin pätevää ja motivoitunutta henkilökuntaa. Kaikki opettajamme on valittu huolella heidän pätevyytensä, asiantuntemuksensa ja kokemuksensa perusteella, ja he tuovat mukanaan energiaa ja innostusta opettaa ja olla vuorovaikutuksessa nuorten kanssa sekä akateemisissa että opetussuunnitelmien ulkopuolella. Henkilöstön ja opiskelijan suhde on 1: 5, ja luokat pidetään tarkoituksella pieninä yksilöllisen huomion ja henkilökohtaisen ohjauksen tarjoamiseksi.

Sen lisäksi, että opettajamme tarjoavat korkealaatuisia akateemisia standardeja kesän opiskelijoille, ne ovat myös asuntolan asukkaita, ja heitä tukevat ohjaajat, jotka toimivat roolimalleina ja huolehtivat opiskelijoiden hyvinvoinnista. Kesäohjelmien menestys riippuu opettajamme ja ohjaajamme omistautumisesta ja innostuksesta sekä heidän yhteisestä tavoitteestaan tehdä ISSOSista todella ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus jokaiselle opiskelijalle.

Sijainnit

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kysymyksiä