
Kurssi in
Ammattimainen korkea-asteen tekninen kurssi catering- ja juomateollisuudessa ISAG - European Business School

Johdanto
KURSSIN YLEINEN KUVAUS
Tällä kurssilla koulutetaan ateria- ja juomaalan ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäisesti tai ohjattuna ohjaamaan, koordinoimaan ja ohjaamaan hotelliyksiköihin integroitujen tai ei-integroitujen ruoka- ja juomapalveluiden (Food and Beverage) toimintaa ja toimintaa. palvelun laatu, resurssien optimointi ja liiketoiminnan kannattavuuden maksimointi. Se opettaa ravintola- ja baarialueita integroidusti yhdistäen parhaat kansainväliset käytännöt ja kokemukset sekä kasvavan lähestymistavan yritysmarkkinoiden tarpeisiin ja odotuksiin.Se tarjoaa työmarkkinoille erikoistuneita ammattilaisia, joilla on taidot johtaa elintarvike- ja juoma-alan yrityksiä.OPPIMISTULOKSET/PÄÄTOIMINNOT
a) Valvoa, koordinoida, valvoa ja organisoida ruoka- ja juomapalveluiden (Food & Beverage) toimintaa ja toimintaa;
b) johtaa toimintoja ruoka- ja juomalaitoksissa;
c) Suunnittele ja jäsentele ruokalistat ja laske niihin liittyvät kustannukset;
d) Suunnittele ja kehitä ruoka- ja juomapalvelun (F&B) edistämisen ja markkinoinnin strategiaa varmistaen laadun ja asiakaslähtöisyyden;
e) Suunnittele, koordinoi ja organisoi F&B-toimintaa varmistaen palvelujen laadun;
f) hallinnoida ruoka- ja juomapalvelun taloudellisia tuloksia;
g) Hallitse palvelun laatua ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa.
Ammattimaiset TULOKSET:
Yritysjohtaminen (hallinto ja johtaminen) | kaupallinen johtaja | Ravintolan ja baarin kokki | kokki | Vastaa laadusta, hygieniasta ja elintarviketurvallisuudesta | Vastaa ruoka- ja juomapalvelun edistämisestä ja kaupallistamisesta.
OPETUSKIELI: portugali
Opetussuunnitelma
KURSSIN SISÄLTÖ
1. VUOSI
1. lukukausi
- Soveltava taloustiede
- Johtamisen perusteet
- Ruoan ja juoman hallinta ja valvonta
- Espanjan kieli
- Englannin kieli
- Ruoanlaitto- ja leivonnaiset l
2. lukukausi
- Enogastronomia
- Englannin kieli, jota sovelletaan catering-teollisuuteen
- Ravitsemus, hygienia ja elintarviketurvallisuus
- portugali ja yritysviestintätekniikat
- Ravintola- ja baaritekniikat I
- Tietotekniikat
2. VUOSI
1. lukukausi
- Käyttäytyminen ja organisaation etiikka
- Talouslaskenta
- Matkailu ja digitaalinen markkinointi
- Ateriapalvelut
- Ruoanlaitto- ja leivonnaiset II
- Ravintola- ja baaritekniikat II
2. lukukausi
- Työharjoittelu
Uramahdollisuudet
AMMATTILÄHTÖT
Yritysjohtaminen (hallinto ja johtaminen) | kaupallinen johtaja | Ravintolan ja baarin kokki | kokki | Vastaa laadusta, hygieniasta ja elintarviketurvallisuudesta | Vastaa ruoka- ja juomapalvelun edistämisestä ja kaupallistamisesta.