Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Johdanto

Tietoja Tuftsista

Tufts on johtava amerikkalainen korkeakoulutus, joka tunnetaan menestyksestään keskikokoisena yliopistona, joka on erinomainen tutkimuksessa ja tarjoaa opiskelijoille henkilökohtaisen kokemuksen. Ainutlaatuinen yhdistelmä tutkimusta ja taidetta houkuttelee opiskelijoita, opettajia ja henkilökuntaa, jotka viihtyvät uteliaisuuden, luovuuden ja sitoutumisen ympäristössämme.

Tehtävä

Tufts on opiskelijakeskeinen tutkimusyliopisto, joka on omistettu tiedon luomiseen ja soveltamiseen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan muuttavia kokemuksia opiskelijoille ja opettajille osallistavassa ja yhteistyöympäristössä, jossa luovat tutkijat luovat rohkeita ideoita, innovoivat monimutkaisten haasteiden edessä ja erottuvat aktiivisista maailman kansalaisista.

Näkemys

Olla innovatiivinen yliopisto luovista tutkijoista monilla eri kouluilla, joilla on syvällinen vaikutus toisiinsa ja maailmaan.

Tietoja kansainvälisistä ohjelmista ja kumppanuuksista

Tarjoamme innovatiivisimpia, dynaamisia ohjelmia, joita tänään on saatavilla. Uskomme, että paras tapa oppia kieltä tai kulttuuria on elää sen mukaan. Tufts tarjoaa vertaansa vailla olevan tiedekunnan rikkaan retkiohjelman lisäksi, joka esittelee opiskelijat Bostoniin, vahvan asumisohjelman ja runsaasti mahdollisuuksia kulttuurivaihtoon.

Henkilöstö

Kaikki tiedekuntamme jäsenet ovat ammattimaisia englannin opettajia, joilla on laaja kokemus englannin opettamisesta toisena kielenä. Englanninkielisiä kurssejamme opettavat omistautuneet ohjaajat, jotka käyttävät mielikuvitustaan ja kokemustaan maksimoidakseen jokaisen opiskelijan oppimispotentiaalin. Tuftsin englanninkieliset ohjelmat ovat innovatiivisia siinä, miten ne yhdistävät luokkahuoneen materiaalin todelliseen elämään.

Opetussuunnitelmat

Luokka-aikaa täydentää joukko todellisia aktiviteetteja, jotka auttavat sinua elämään kielen oppimisen mukaan. Puhut ja käytät kieltä joka päivä, mikä on luonnollinen tapa parantaa kykyjäsi ja itseluottamustasi. Houkuttelevista luokista jännittäviin kenttämatkoihin ja iltakeskusteluihin amerikkalaisesta elämästä ja tavoista autamme sinua oppimaan Amerikan kieltä ja kulttuuria.

Sijainnit

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Kysymyksiä