Klassisen länsimaisen keittiön ylempi tutkintotodistus
International Culinary Institute
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Hong Kong, Hongkong
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
HKD 59 000 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* vuodessa. Lukukauden 2021/22 lukukausimaksuja tarkistetaan parhaillaan
Johdanto
Kuva: Ammatillisen koulutuksen neuvosto
Ohjelman tavoitteet
- Varustaa ja valmentaa opiskelijoita työskentelemään ateriapalvelualalla ja kehittää älyllistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan ammattitaitoisen asenteen sekä klassisen länsimaisen keittiön ja fine dining -tekniikan kysyntää;
- Antaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita klassisia ranskalaisia kulinaarisia tekniikoita ja mukauttaa niitä maailmanlaajuisesti tunnustetuksi ansioksi hotelli-, ravintola- ja ateriapalvelualan urakehitykselle;
- Tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jonka tarkoituksena on parantaa teknisiä taitoja ja stimuloida luovuutta painottaen käytännön oppimista.
Uramahdollisuudet
Valmistuneet ovat ammattimaisesti valmiita ottamaan operatiivisia tehtäviä, jotka ovat käytettävissä monissa ravintoloissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa ja klubitaloissa. Työkokemuksen keräämisen jälkeen heistä tulee erittäin päteviä ehdokkaita esimiestehtäviin.
Ammatillinen tunnustaminen
Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava elintarvikehygienia- ja turvallisuusmoduuli. Onnistuneille ehdokkaille myönnetään "Elintarvikehygieniatodistus hygieniavalvojille", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
Klassisen länsimaisen keittiön korkeakoulututkinnon suorittaneet, joilla on vähintään vuoden pätevyyden jälkeinen työkokemus ja vähintään 22-vuotiaat, voivat osallistua Saksan kauppakokeiden tutkintojärjestelmään. Onnistuneille ehdokkaille myönnetään 'Certified Cook in Western Cuisine', jonka tarjoaa International Culinary Institute ja Hospitality Industry for Business & Management -keskus, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Yleiset sisäänpääsyvaatimukset
Jatko lukiosta, jolla on todistettu englannin kielen taito, esim. IELTS 5.0 tai vastaava.
Asianomaiset yksiköt arvioivat hakemukset erikseen.
Opetussuunnitelma
Ammatillinen tunnustus
Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava Elintarvikehygienia ja -turvallisuus -moduuli. Valituille ehdokkaille myönnetään "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
Klassisen länsimaisen keittiön korkeamman tutkinnon suorittaneet, joilla on vähintään yhden vuoden tutkinnon jälkeinen työkokemus ja vähintään 22-vuotiaat, voivat istua Saksan kauppatestien pätevyysjärjestelmässä. Valituille ehdokkaille myönnetään "Certified Cook in Western Cuisine", jonka tarjoavat International Culinary Institute ja vieraanvaraisuusalan koulutuskeskus yrityksille ja johtamiselle, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V., IHK-Akademie Koblenz e.V.
Pääsymaksut
Galleria
Uramahdollisuudet
Valmistuneet ovat ammatillisesti valmiita ottamaan vastaan operatiivisia tehtäviä, jotka ovat saatavilla monenlaisissa catering-laitoksissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa ja klubitaloissa. Työkokemuksen kertymisen jälkeen heistä tulee erittäin kykeneviä ehdokkaita esimies- ja johtotehtäviin.